Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selencelkim.. geçmis olsun basının ağrısına... insaAllah daralmalarını hayırlısınla atlatırsın.. seni seviyorummu

Gunaydinnnnnn habibtelerimmmm nasilsinizzzz dün esimi gönderdim Arabistan'a yalnız kaldım şimdikiden özledik kızımla çok zor 2 3 ay sonra gelecek ama yinede çok özledim sizler nasılsiniz herkes iyimi bakalim

ahh habiptemm hsgeldinizzz, fındığım da iyidir insaAllah.. 2-3zaman söz konusu olduğunda çabuk geçer.. bir bakmışsın eşin de gelmis.. bebis de doğımuss, insaAllah insaAllah... bizde seni çok özledikkk , bu da bebise =)

yazsaatim hsgeldin, nassın.. bizde işte.. hayat mücadelesi.. her yönden çok yorgunumm =(
bat ımı bende hesaplıyayım, bakim tutcak mı.. son ki adetimden sonra düzen ne zaman oturcak.. insaAllah bir sıkıntı olmazz :26::26:

nolduki:44::44::44::44:canın mı sıkkın gonzalezim:26::26::26::26:

sorma kusum ya.. şu taşınma işi bizi çok yordu.. cmartesi günü geldiler.. büyük görümce ve eniste bey.. akıl veriyo.. bizim aklımız hiç çalısmayo sanki..
sen hergün nasıl 1-2 saat yollarda gidip-gelecen...yok tasınmak kolay mı.. yok bilmem ne...onların tarafından yada karşı taraftan bakılınca olaya, hersey ne kolay görünüyo,,bitek esimin gidip-gelme konusu göze batıyor.. sanki onu biz düsünmüyoz..hele ben yolda izde kalacak adam diye içim elvermiyo..hele benim ne halde olduğumu ne anlarlar, nede kendileri yaşamışlar, dağ basında küçük bi yerde yaşamanın sıkıntısını.. + dr islerimiz yüzünden bünyem alt-üst zaten..enisten çok belil etmiyo ben kadar ama, kimblir oda içten içe yorgundur eminimm... iste dedim ya kusum, yaşayan biliyo, ne yaşadığını... dün ne ağladımm , ne ağladım.. enisten diyo,, bida ağladığını görmycemm...hersey üstüme üstüme geliyo..
Allahım daha beterinden korusun

ama yıllarca susan umut.... artık susmayacak.. yeri geldiğinde gelin neler yaşıyomuss.. görücekler...
görümceler fln kendilerine gelin dediğimiz zaman buraya, işte şu isimiz var bu isimiz var.. birtek ramazandan ramazana geliyorlar sanki.. O da bi adet gibi oldu onlara.. sanki farz gibi..
zaten geldikleri gibi.. eniste beyler durmuyolar.. çocuk gibi hadi ne zaman gidiyoruz demeye baslıyolar.. tabi gezilcek yer yok burada.. geldiklerinde de durmuyolar..ye iç git gibi oluyor benim gözümde.. buraya gelmeye geçiştirici sebep buldukları gibi, bazen duyuyorum, izmit lere, antalya lara gidiliyor.. 1-2kez dedim.. tabi bizim burada gezilcek biyer yok.. siz gezilcek yerlere gidiyosunuz...bu lafıma da birsey diyemiyolar tabi.. hafif bi gülümsemeyle geçistiriyolar... kendileri böyle yapınca bide beni düsünseler, acaba diyorum bu kız dağ basında ne yapıyor hiç akıllarına gelmiyo heralde... kendi çocukları evlenip, iş hayatına atıldıklarında sanki sehrin göbeğinde oturcaklar.. onları da görücem ben..

ve sehre tasınma isimizi pazar günü enistenle konustuk...onu taşın, bunu düşün..hersey bir sorun, bir sıkıntı...
yani aşşa tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali...
bska türlü tayin isteyecek enisten..kendi bölümünden istemesi için, burada 3yılımız doldu, bi 5yıl daha gerekiyormus.. adı batasıca bakanlık böyle çıkartmış artık.. Allah onlara da bska türlü sıkıntı versin ins.. bizleri böyle sıkıntıya sokuyolarr
diye 15senedir dr paraları olsun..hadi küçük yerde oturuyoruz, bazı seyleri unutalım diye, gezelim edelim derken, masraf oluyo..hiç bi birikimimiz olmuyo.. bi araba alabildik , o da 2tüpten snra gezelim diye güç-bela alabildik sükür ki..onun da borcunu öde fln .. derken zaman geçti.. 3. tüpe baslıyana kadar ..
yani odur, budur diye.. ev alamadık, bundan sonra gititğimiz yerden tasınmayalım..esyalar zaten harab oldu..bu kez ki gittiğimiz yerde bi tutunalım dedi enisten.. insaAllah ailelerin yerinde tayin olmaz.. yoksa sıkıntılar dha büyür..simdi biraz uzağız diye böyle oluyor..oraya yakın bi yer olsa diye istiyorumm.. bir kaç haftaya kadar tayin yerleri belli olucak dedi enisten..bakalım hangisi uygun gelirse.. bi karar werecez artık.. yoksa böyle göçebe gibi çok yoruluyoruzz

ahh kuzum çok yaşayan mı bilir, yoksa çok gezen mi demisler ya... ?
off ne çok yazmışımm :44::44:çok yaşayan, çok anlatacağı şey olur.. sadece düşünce olarak yorulurr diyeyim benn..

selam kızlar bi migrenlide benim allah kimseye wermesin berbat birrrr ağrı mide bulantısıda hediesi
hayoltum babıosun bakemm

bestekızçem.. Allah yardımcın olsun.. sana ve senin gibi migreni olanlara.. eskiden annemin de vardı.. başını sarar yatardıı garibimm

regli belirtileri var cnm.zaman geçmek bilmiyo.
hayırlısı esılam .kendine uğraşcak bişeyler bul canım.bak ben bu ara kafama cok taktım üstünede bide sigarayı bırakıyorumoyuzden gıttım havlu aldım boncuk aldım onu işlicem bitanem.sende böyle işler bul kendıne.yoksa deliverırız zaten pek aklımızda yokinşallah meleğin seninledirbakma sen belirtilere

ne kordonu ne tersi bitanem böyle düşünerek kendını strese sokma bakımvalla görkemim tekmeler şimdi seni heeebişey olmıcak Allahın izniyle ama tabikide sen doktora git öğren bakalım neyin nesidir diye:26:son aylardasın bitanem olcak artık çocuk çıkışın nerde olduğunu araştırıyodur dönüp duruyodur şimdikrahatlat bakım kendını

denizemi girmek istiyodur

keserim hayırlısı bıtanem.üzülme olcak hem eşinde bi sorun olsaydı hamile kalamazdın.ama geçen ay başardın bitanem sadece sağlıksızdı hayırsızdı okadar.ama olcak yıne zamanı geldığınde daha cok yenı evham yapma hemen kendını sıkıntıya sokma.eşinlede moralsız oturmayın gencsınız daha vardır bundadabi hayır

gelcek inşallah seremcemim

keserim ağlama kusum nlourr
bak daha 1yıl bile dolmadı.. sen böyle stres yaptıkça oluyor... :26:

keserim ağlama kusum nlourr
bak daha 1yıl bile dolmadı.. sen böyle stres yaptıkça oluyor... :26:

umudum hayalotum benim canımı sıkan o salak çocuğun öyle demesi o an yşadıklarımı anlatamam bi kaç saniyede resmen yıkıldım

umudum valla sizin işler zor bekuzumolsun ama bak şöyle düşün istanbuldan örnek verim ben sanasabah iş yolcuları için benim oturduğum yerden merkezler özel arabayla en fazla 15 dakka otobüsle 25 dakka .şimdi işe gidişlerde malum İstanbul tarfiği eklenince 20 dakkalık yol oluyor 1.5 saatistanbulda oturanlar için çin işkencesi yakın bile olsa trafık var.ama sizin oralarda bu olay yok belki ordan biraz şansınız var bu yol meselesinde
ayrıcada bu zamana kadar sen hep eşin için oturmadınmı sessiz sakın yerleşim yerlerinde.senınde en doğal hakkın tabı bırazdaha canlı merkezde oturmak.eşinde hoşgörü karşılamış zaten.başkasınada bu düşmez tabi.ayrıca konuşulmuş olay bıtmış emın ol evlerıne gıttıklerınde sızın nerede oturacağınızı çoktan unutmuşlardır bıletayın meselesini anlamadım eşinmi istedi gonzalezim .tayini çıksa daha iyi olur tabı sizin için.belki güzel biyer çıkar .ailelerden uzak.aman kuzum yakın olma derim ben .bak beni görüyonuz işte olmuyo ne yaparsan yap olmazdasıkma sen o tatlı canını.emin ol eniştemın içide kimbilir nasıl yanıyodur erkekler belli etmez .oyuzden destek olun bırbırınıze kalp gonul kırmıdan.kiminiz varki bu dünyada sizi birbirinizden daha iyi anlayan...oyuzden mutlu olmaya bak bıtanem.eşinin yanında ol ki oda seni mutlu edebılsın yanında olmayı arkanda olmayı başarabılsın

benim testlerde hep 0 çıkıyo yada 0.100 çıkıyo sizlerin nasıl böyle çıkıyo ya
takıla takıla neye takıldım şimdi

umudum hayalotum benim canımı sıkan o salak çocuğun öyle demesi o an yşadıklarımı anlatamam bi kaç saniyede resmen yıkıldım

oyy kuzum oyy.. sen şükret tüp fln yaptırmadın... hani yıkıldım diyosun ya..
bnde transfer islemimiz iptal, embriyonun gelismesi durdu dediklerinde şokk oldum resmen... bu gerçek olamaz dedimmm.. dünyamm yıkılmıstı o an :'((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…