Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbuldukk canım artık kısmetimizdeki neyse onu yaşayacağız napalımm bea artık sizlerden hamiş haberleri ...bestekız ne yaptı umut81 keser meddi cezir iyimi herkes hayalotum ...sen ne yaptın karar verdin mi hastahane işini ...

kızlar ben çıkmak zorundayım akşam ezanı okundu burda namaz kılacağım herkesi öptmmmmselametle kalın dualarım sizlerle ...

iyiler hepsi bitanem çok şükür gerçi bende karşılamadım cok kızçeklerle ama iyi olduklarını biliyorumöyle kuzum hayırlısı olsun.sıra sıra hamiş kalcaz inşallahbende iyyim çok şükür canbonum kısmetse haziran gibi başlıycaz inşallah tedaviye
kızlar ben çıkmak zorundayım akşam ezanı okundu burda namaz kılacağım herkesi öptmmmmselametle kalın dualarım sizlerle ...

Allah kabul etsin bitanem.rabbim biz kılmayanlarada nasip etsin

Hadi bakalim hayirlisi cnm.peki hazirana kadar niye bekliyon.

bitanem aşırı derecede yumurtan var dedi.iğnelere başladığımda pkodan dolayı yumurtalar çok olcakmış.bu şekilde ohss diye bi şey varmış ondan olmım diye daha doğrusu en aza ındırmek için.bu ay adet olduğumda yasmine başlıcam.bide glifor diye bi hap verdi b12 vitaminiyle beraber onu içicem gidene kadar:26:daha sonra haziran adetımdede gitcez yıne bakcak yumurtalar ne alemde diye ilaçlarım yazılcak

Selam kızlarr nasılsınız
sizeleri çok özledimmm ... Uzun zamandır gelemiyodumm

Anladim cnm.hayirlisi olsun.Rabbim enkisa zamanda saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize.cnm benim cikmam lazim esim cagiriyo.iyi aksamlar gorusmek uzere

canımmm rabbim hayırlısıyla şirin mi şirin bebişler nasip etsin sana emeklerini boşa cıkarmasınnnn

gulchanım nerelerdesın bıtanem yaa
Hoşgeldınnnn

hoşbuldum bitanem eşimin hem internet paketi yok hemde telefonu bozuldu internete o yüğzden giremiyorummm benimde bu yüzden cok canım sıkılıyo acaip özledim sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…