- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.801
hoşgeldinnnnnnnnn
bitanem valla hiç anlamadım şu yumurtlama işinden benim normalde belirlenen tarihlerde yani adet bitiminden itibaren hep dediğiniz şekilde oluyo ama bende bu yumurtlama olayı hiç gerçekleşmiyoki şuana kadar:44::44::44:hamiş haberi daha yok kızçem ama olcak inşallahh
hoşbuldukk canım artık kısmetimizdeki neyse onu yaşayacağız napalımm beaartık sizlerden hamiş haberleri ...bestekız ne yaptı umut81 keser meddi cezir iyimi herkes hayalotum ...sen ne yaptın karar verdin mi hastahane işini ...
kızlar ben çıkmak zorundayım akşam ezanı okundu burda namaz kılacağım herkesi öptmmmmselametle kalın dualarım sizlerle ...
esilam hoşgeldinnnn
kızçem sen beni çağırdın kendın kaçmışın
Yok kiz kacmadim bi gecmise bakim dedim.cnm bu arada telden giriyom yavas yaziyom
anladım kızçem bi ara gözükmedin çıktın sandım
olsun yazda yavaş yaz ben beklerim
nasılsın canbonum
Iyi olmaya calisiyom.regli oldum bugun.
2 gün erkenmi geldi kırmızılar
hayırlısı olsun esilam napalım olsun bundada vardır bi hayır
napcaksın peki bu ay başlıcakmısınız aşılamaya:26:
Cnm bu ayda bole klomen ve catlatma ignesi.sanirim onumuzdeki ay olcak.hayirlisi bakalim. Saglik olsun napalim.sen neye karar verdin.
hayırlısı bitanem
biz karar verdik haziran gibi başlıyoruz tüp için.ilaçları kullanıyorum şuan.bakalım sonrasında neler olcak
Hadi bakalim hayirlisi cnm.peki hazirana kadar niye bekliyon.
bitanem aşırı derecede yumurtan var dedi.iğnelere başladığımda pkodan dolayı yumurtalar çok olcakmış.bu şekilde ohss diye bi şey varmış ondan olmım diye daha doğrusu en aza ındırmek için.bu ay adet olduğumda yasmaine başlıcam.bide glifor diye bi hap verdi b12 vitaminiyle beraber onu içicem gidene kadar:26:daha sonra haziran adetımdede gitcez yıne bakcak yumurtalar ne alemde diye ilaçlarım yazılcak
bitanem aşırı derecede yumurtan var dedi.iğnelere başladığımda pkodan dolayı yumurtalar çok olcakmış.bu şekilde ohss diye bi şey varmış ondan olmım diye daha doğrusu en aza ındırmek için.bu ay adet olduğumda yasmine başlıcam.bide glifor diye bi hap verdi b12 vitaminiyle beraber onu içicem gidene kadar:26:daha sonra haziran adetımdede gitcez yıne bakcak yumurtalar ne alemde diye ilaçlarım yazılcak
Anladim cnm.hayirlisi olsun.Rabbim enkisa zamanda saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize.cnm benim cikmam lazim esim cagiriyo.iyi aksamlar gorusmek uzere
gulchanım nerelerdesın bıtanem yaa
Hoşgeldınnnn
canımmm rabbim hayırlısıyla şirin mi şirin bebişler nasip etsin sana emeklerini boşa cıkarmasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?