- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.741
iyiyim cnm teşekkürler.sadece zaman geçmiyo.batıma 4 gün kaldı.çok merak ediyorum.
nassınızzzzz
hoşgeldinizzz asetonum canbonum bitanem canım
hoşbulduk tatlım.dün geceden bu yana sağ göğsümün hemen altı sanki bıçak değmişçesine batıyor bütün gece uyuyamadım.acaba çocuk ters mi döndü hiç böle acı duymazdım ilk kez oluyor.yarın doktora gidcem.inşallah bi sorun olmaz:26:
woooowww süper miş ben bile heycanlandım hade gözün aydın
çalışıyorummmmaslında kendimi yarın ki tatile hazırlıyorum
evhamlanma kuzummm.. iyisinizdir inş.. üşütmüş olmayasın farketmeden ..
bugün biraz canım yanıyor artık sebep neyse.aklıma türlü türlü şeyler geliyor yarın bi doktora gidelimde bakalım noluyosen nasılsın?
esilam varmı belirti falan
nasıl canın yanıyor ben analamadım asetonum korkutma beni ya:26::26:
nolduki birşeymi oldu
tatlım korkma sağ göğsümün hemen altı dün geceden beri bıçak değmiş gibi batıyor.uyuyamadım hiç halada öle.hiç olmazdı böyle.acaba çocuk ters mi döndü kordon mu dolandı noldu diye kendi kendime evham yapıyorum yarın doktora gidcem işte bakalım bi sorun var mı
regli belirtileri var cnm.zaman geçmek bilmiyo.
kuzumm kafanı dağıtcak, uğraşcak bişicikler yok mu etrafında
kuzumm vallahi senin levele ulaşmama daha çok var ... bilemedim ki :44::44: ama belki de seni özlemiştirr minnakk... sıkılmıştır... daenize girmek istiyodurr..
tatlı kuşş iyidir Allah ın izniyle.. sen sıkma canını.. sen gerildikçe o rahatsız olur... kıpraşırr durur göbüşündee
Canım benim üzülme yaa bende sinir oldum şimdi o kişiye ama kimyasaldan sonra denge bozuluyo.. bendede 3 aydır 34 günde oldum bu ay normale eski haline 30 güne döndü sıkma canını zamanı var demekki çokça dua edelim birbirimize hayırlısı olsun meleklerimiz belkide şimdi bizi görüyolar ama daha yola çıkmak için zamanları var belkide en azından ben kendimi bu şekilde avutuyorum bazen meleğim bakma ordan öyle gel artık bana diyorum kendi kendime :):):):)
slm kızlar ben geldim okadar yorgunum okadar bitkinim ki sormayn gtsnsabah bi heycanla kan verdm sonra okla gttm sonucu yeni aldım ve malesef negatif bu yaşadıklarıma mı yanayım yoksa sonç kağıdını veren gerizekalının söyldklerine mi ((( gtttim adım söledm sonucç çıkarken pis pis gülerek abla gözün aydın sonuç olumlu dedi o an kalbm durcaktı sanki kağıdı elime aldım baktım sonuç 2,74 sen benle dalgamı geçiyon dedim abla kusura bakma ben 274 olarak okudum demez mi orda başmdan aşağı kaynar sular dökldü resmen bittm ordan çıkıp eşimin yanına uğrdım kendimi tutamadım ağlamaya başladım o da çok üzüldü garibim yaa diyorki sen canını sıkma belki sorun bendedir falan ( offf ordan çıktım ağlayarak eve geldim ve baktım ki adet olmuşum resmen stres ve kafamıza takmakla alakalı bir durum bence....allahım bunları kimselere yaşatmasınnn tez zamnda da bebeklerimize kavuştursun bizleri
inan cok üzüldüm tatlım demekki zamanı bu ayda değil belki önümüzdeki ay ya niye stres yapıyosun bitanem elbet olacak sadece biraz zamana ihtiyaç var.
evet canım daha zamanı değilmiş demekki( ama bugünkü yaşadığım o saniyelik olay gözümün önünden gtmiyor ((((( salak yaaa gözün aydın dyr birde allahımmm offfffffffff
maalesef öyle dengesizler var işte.Allah bildiği gibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?