Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu arada geçen gün rüyamda ikiz erkek bebeklerim olmuştu kuzumm
bilinçaltı mıdır nedir

hayırlara çıksın inşşallahbelkıde ıkız olcak meddım

valla bıtanem hayırlısı sağlıklı olsunlarda bende ısterım boyle 2 tane falan
ama eşim diyor ben yetişemem diye

Amin kuzummm inş... ya illaki zor olur ama bi taraftan da düşününce bi taşla iki kuş hiç fena olmaz.. birlikte büyürler işte ne güzel

Son düzenleme:
Amin kuzummm inş... ya illaki zor olur ama bi taraftan da düşününce bi taşla iki kuş hiç fena olmaz.. birlikte büyürler işte ne güzel

bende oyle düşünüyorum.hep 2iz olursa bidaha tedaviye gerek kalmaz onlar bıraz buyuyunce ben korunmayı keserim artık olursa olur daha tüp için uğraşmam eşimde diyorki ben onlara gelecek veremem yetişemem maddı yönden dıyor eksik büyürler diyorolduda sanki

meddimmmmmmmmm senin ikiz bebeklerini yerimmmmmmmmm

ayy inşş Rabbim göbüşlerimize kondurur onlardan bitanemmmmmmm

tabiki de zor olur her açıdan ama sonrası rahat kuzum, ilk 3 yıl baya zorlar bizi onra alışırız yoğunluğaa
kuzummm ben de katılıyorum yazdıkların çok manntıklı.. eşinin tedirgin olması da çok normal, hele bi gelsin meleklerinizz bak sen o zaman gör eşini

Ayy ne güzel ya, konuşması hayal etmesi bile güzel olmadan böyle heyecan yaratıyo kimbilir göbüşümüze konduğunda daha neler hissetcez

RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZE YAŞATSIN O GÜZEL DUYGUYU İNŞŞŞŞ

Bitanem sana doyum olmaaazzz ama geç oldu yatalım mı artık kuzummmmm

inşallah meddimmmmmallah cümlemizin gönlüne gore versin
sana ıyı geceler bıtanem benım eşim daha gelmedı çalışıyo yarım saate gelır ama bırazdaha buralardayım ben
tatlı rüyalar rüyanda meleklerını gor ınsallah opuyorum senı ıyı gecelerrrr

ayy benim kocişinde bugün erken yatası tuttu iyi mii, hadi hadi diyip duruyo ben kaçtım kuzunm iyi geceleeeerrrrrrrr

eeee hepinizi uyuttum kuzucuklarım
valla benimde uykum geldi ama benim herif daha yok piyasada
biraz dolanıyım kknın ıssız sokaklarında

herifim geldiii
bende çıkımda yatım valla cok uykum geldı
dükkanın kepenklerınıde cekım öpüyorum hepınızıbol bebişli rüyalarrrrr

yok bitanem progestan verdıyse rabbımın ıznıyle bısey olmaz
ama bol bol dınlen ıyı beslenbısey olmaz dua et hep benımde dualrım senınle.o şimdi yer açıuyo kendıne onda olmustur

ahh hayaşotuö işten cıkmayı bile düşünüyorum bebegıme bişey olmasın diye orda yoruluyorum ister istemez dr dedı yat dınşen uzun yola cıkma gunde 3 saat otur calısıyosan veee ded, ki 2 hafta sonra bebegın kalp atıslarını dınlemeye gelebilirsinizzz ALLAHım bebeğimi kucağımada almayı nasip etsin ... şimdiden sevmeye başladımm hayalotumm ALLAHımm isteyen herkese nasip etsinn inşallahh dün eşimin teyzesi diyo ki hamilelerin duaları daha cabuk kabul olur hepinize dua edicemmm

aspirin niye verdiki:26:kanı sulandırmazmı bu :44:

vala bilmiyorm kuzumm sorcamm bugunnn

kuzumm cokk saol aminn inşallah darısı başınıza ikiz ikiz dogurun inşallahhhh ALLAHım herkese nasip etsin bu guzel duyguyuuu

bitanem doktorda rapor alsaydın şimdilik 3 4 gün kadar sonrası Allah büyüktür..istersen tamamen de çıkabilirsin tabi daha çok dinlenmiş olursunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbol bol dua et bitanem.korkma bir şey olmıycak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…