- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.161
hoşbulduk bitanemnassın
Gebelikte aspirin ne işe yarar?
Düşük doz aspirin tedavisi gebelikte özellikle; abort (düşük), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi riskli durumların olduğu gebelerde kullanılmaktadır. Buradaki amaç bebeği rahim içindeki gelişiminin devamıdır. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir.
hayaşotom bak düşüğü engelliyomuş aspirinn
iuim cok şükür kanamam durdu dun gece 4 5 damla geldi galiba yerleşme kanamasıydı suan yokk inş.. bişey olmaz hiç uyuyamadım gece saat bası tuvalete gıdıp baktım bişey var mı diyee böyşee yani sen nasılsın gece gec yatmıssın erken kalkmışsınn bebegmm
bitanem biliyorum onu yasakhayal kullanıyodu gibi hatırlıyorum.yada 1 -2 sefer kan pıhtılaşması topiğinde okumuştum.Ama progestan vermiş ya oyüzden sordum ben .ilaçlarınıda düzenli al kuzum saati saatine iç teyzoşuma yarasın
düşük değildir o bitanem yerleşiyodur benım teyzoşum ama çok dikkati ol bu dönem nolur Rabbım yardımcın olsun
dün geç yattım kuzum benimki geç geldi bugünde mahallede çok ses vardı uyuyamadım
telefonu kurdum calınca anında ıcıyorummm1 aylıkken kalpatışları duyuluyo mu gercekten kafam ona karıstı
tam bilmiyorum ama kişiden kişiye değişiyo ayşem.genelde 6-7.haftalarda duyuluyo diye biliyorum.önce kese görmeye gidiyon.
neyse sorayım ben bugunn kuzumm ben kacarr hazırlanayımmm grş. sonra bebegimm
hoşbulduk bitanemnassın
priorim canbonum benim biraz işlerim var
görüşürüz yine canbonum öpüyorum seni
Asprin kanı çok sulandırmaz mı ya nekadar kullandırır dr acaba
mormenekşeeemm.. Bestekıssçeee.. Seremcemimmm hoşgeldinizzz kısçelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?