Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gebelikte aspirin ne işe yarar?
Düşük doz aspirin tedavisi gebelikte özellikle; abort (düşük), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi riskli durumların olduğu gebelerde kullanılmaktadır. Buradaki amaç bebeği rahim içindeki gelişiminin devamıdır. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir.

hayaşotom bak düşüğü engelliyomuş aspirinn

hoşbulduk bitanemnassın

iuim cok şükür kanamam durdu dun gece 4 5 damla geldi galiba yerleşme kanamasıydı suan yokk inş.. bişey olmaz hiç uyuyamadım gece saat bası tuvalete gıdıp baktım bişey var mı diyee böyşee yani sen nasılsın gece gec yatmıssın erken kalkmışsınn bebegmm

bitanem biliyorum onu yasakhayal kullanıyodu gibi hatırlıyorum.yada 1 -2 sefer kan pıhtılaşması topiğinde okumuştum.Ama progestan vermiş ya oyüzden sordum ben .ilaçlarınıda düzenli al kuzum saati saatine iç teyzoşuma yarasın

düşük değildir o bitanem yerleşiyodur benım teyzoşum ama çok dikkati ol bu dönem nolur Rabbım yardımcın olsun
dün geç yattım kuzum benimki geç geldi bugünde mahallede çok ses vardı uyuyamadım

telefonu kurdum calınca anında ıcıyorummm 1 aylıkken kalpatışları duyuluyo mu gercekten kafam ona karıstı

anladım kuzummm bende dr ye gıdıcem 6 dann berı ayaktayımm

Günaydın tontişler kızlar kesinleikle ilaçlar zamanın aksatmadan özellikle aynı saatler de kullanmalımısız güzeellerim bnm yerim sizi ne güzel heycanlaşmış medcezir topiğimz baksana hamişler de çoğaldı gari yaaaaaaaa

mormenekşeeemm.. Bestekıssçeee.. Seremcemimmm hoşgeldinizzz kısçelerrrr

saol tatlım bnm de patronum fuarlara katılıo hep küçük oğlu burda acaip ağrıza kurcalayan bi tip kuşummmmm hep böle kaçamak giriorum bide bu zayıflama topipğinde spora başladım diete başladım kız ii ki senin elmalı petibörden yapmışımda yediğim en son tatlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…