Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

heheheeh deli kızzz

gunaydın kızlar nasılsınız bakimm

benim hani dünden kalan bi ilaç konusu vardı.... onu enistenize aksam deyince iyi kan ver.. kullan fln dedi.. ama benim için rahat değildi.. neden, ne için kullanacağımı bilmedğimden olsa gerek ..

biraz önce yine hemsiremle konustum..

---dedim böyle demistiniz ama, ben ne için kullanacağımı, o kan testini neden yapacağımı anlamadım..dedim .

---bana, hani suan ki kan değerlerinizdeki fsh yüksekliği nedeniyle, bu ilac bizim bi silahımız olarak kabul ediyoruz dedi.. over rezervini arttırmak için kullanıcaz dedi.. ve kan sonucunuza göre de, bu ilacı ne zaman baslıycağıınızı belirlicez ve.. bir sonra ki adetinizin 2. günü buraya gelip, muayene ve kan sonucunuza bakıcaz dedi..

ayrıca..
bu ilacı net de , biesteron ile yumurtalık rezervini<<< diye taratınca
kk da tüp bebek özel <<< bölümünde.. bi bayan bunu yazmıs:

>> yumurtalık rezervi ve yumurta kalitesini artırmak için Biosteron DHEA hap tavsiye ettiler. <<<

yani bitkisel destek oluyomus bu..yumurtalık rezervini uyarmak için...

simdi içim rahat oldu iste.. dün kü hemsire bunları dememisti..

bgün kü, yani demin konustuğum diğer hemsireydi.. yarın gidip kan testimi vericem

Son düzenleme:
rüyalar gerçek olsaa
bebisimi görürdüm..
o pamuk ellerine,
dokunmak için ölürdüm..
sabah olmasın diye.. :18:
kokusunla uyurdum..
bahar çiçekleri gibi..
cap canlı kalırdım..

rüyalaarrr...
rüyaaalaaarrr....
rüyaalaarrr gerçeeekkk olsaaa :116::116:

narınırınıınn... :124: nırırınınınn..:124: nırırıınnn.. :124:

şarkıdan siire geçiş, umutun uydurması

Son düzenleme:

canım benim drunmu onerdı ılacı tam anlamadım:26: ama sarkına bayıldımgunaydın bu arada

Seremcem , sernesim hsgeldin kuzular napıyosunuz nasılsınz bakim :116: şiirim nasıl ama

Son düzenleme:
canım benim drunmu onerdı ılacı tam anlamadım:26: ama sarkına bayıldımgunaydın bu arada

evt canım.. benim bu kez ki tüp ten sonra.. ates basmalarım vardı.. beni sıkıntıya sokcak kadar oluyordu ..ve dün de anlatmıstım..bikaç sayfa geride.. kahvaltıya oturup 1. çayımla beraber, yeme-içmeye baslayınca bilhassa, vücutta bi kan değerim yükseliyor galiba.. ki.. fsh değerim yüksekti biraz.. bu arada bir farklılık gösterdiği için sanırım.. ondan bu sıkıntı..ve gün içersinde de, arada bir ağır basıyordu bu ates konusu..ve herdaim elimle atesimi kontrol için bakıyordum..alnımda , yüzümde,boynumda fln..atesim var..bazen artış yapıyordu..

bunu dün. tüp bebek hemsireme danıstım..bu ates basmalrım var..neden oluyordur dedim..biz bi dr hanımla görüselim size döneriz dedi.. ve bu ilacı söylemis..birde beta hcg yaptırmamı söyledi..bu kan sonucuna göre de, ilacı ne zaman kullanıcağımı söyliyceklermis..ve bir sonra ki adet günümün 2.gününde. oraya gidip, yine kan verip ve ultrsnla muayne olcakmısım..

yani fsh değerini normale getirmek gerekiyor ki, yumurta rezervimin kalitesi yükselsin.. anlamına geliyor..

evt..birden geldi aklıma şarkıdan siire dönüs

Son düzenleme:
beste kızçem diyet nasıl gidiyo
günaydın şekerimmmmm.. geçmişi okuyarak geliyorum ancak yazabildimm

olsun bitanem bende işlerimi yaptım bi yemekle ütüm kaldı

ahh benim sütaşdaşım da gelmissss hayalotum hsgeldin kuuuzzzzuuuuuuuuuuuuu

iyim cok sukur umudum napım hala kıl donmesı ıltıhabıyla ugrasıyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum c.tesi acile gittim bezmialemedr ben kbb uzmanıyım anlamam haftaiçi gel baksın genel cerrah dedi sanki ben o kadarını aklı edemıyorum bi cesaretimi toplamıs gıtmısımsonra bana ılac yazdı antıbıyotık ve agrı kesıcı artı afedersın balgam sokucu ve ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın bır saselık ılac eczacı dıyokı dınledımı sırtını yooo dedım benım sıkayetım baska akıllı dr onları nıye yazdıysa bellı yenı mezundu Allah gostermesın baska acıl hastada gelse napcak ben kbb cıyımmı dıcek prs valla

umudum neka güzel bi haber buhemencecik yaptır şu testi alaaala bak getirtnme beni oralara kadar
iç onu iç yarasın gaymağımaaaaa

kuzum tam uzmanına gitseydin dr un yaa :26::26:

iltihap konularında soğan kürü de çok iyi geliyor.. yapmış mıydın hiç :44::44:

Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim kızlar :)ben iyiyim telefondan girdiğim için hızlı ve herzaman yazamıyorum malisef..ya akşam ne çok konuştunuz öyle okuya okuya bitiremedim :)umudum şarkını çok sevdim inş bi gün o şarkı rüya değilde gerçek olur bizde bu duyguyu yaşamış oluruz Allahın izniyle hepimiz yine bu topikte bıcırıklarımızı anlatırız inşallah yakın zamanda sizler nasılsınız peki canlarım

o nasıl işmiş yakbbciymiş pesss nasıl olmuş acaba KBB doktoru
balgam sökücü ne alaka keşkem eczaneden kendin alaydın daha çok bilgi verırlerdı sana Allahım ya
sernesim yavrum bitanem canbonum sen bekletmeden git yine doktora olurmu kuzu..pistir onu ağrısı git neyse tedavisi ol başla biyerden

yap ortaya bi karısık seremcemimm

hep bu çenesi düsüklerin yüzünden oldu, ben hiç çenemi, ay pardon ellerimi bile kullanmadım

ayy evt yaa.. sizler için, hepimiz için besteledim o sarkıdan siirimii

Allahım insaAllah nasip ederr yarabbimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…