- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.181
evetşekerim kanı sulandırır... Bazen kan pıhtılaşmasından bebecikler anneyi bırakabiliyoo.. O yüzden bırakmasın diye verio sanırsam dr
saol tatlım bnm de patronum fuarlara katılıo hep küçük oğlu burda acaip ağrıza kurcalayan bi tip kuşummmmm hep böle kaçamak giriorum bide bu zayıflama topipğinde spora başladım diete başladım kız ii ki senin elmalı petibörden yapmışımda yediğim en son tatlı oldu
yani pıhtılaşmayı mı önlüo
gunaydın kızlar nasılsınız bakimm
benim hani dünden kalan bi ilaç konusu vardı.... onu enistenize aksam deyince iyi kan ver.. kullan fln dedi.. ama benim için rahat değildi.. neden, ne için kullanacağımı bilmedğimden olsa gerek ..
biraz önce yine hemsiremle konustum..
---dedim böyle demistiniz ama, ben ne için kullanacağımı, o kan testini neden yapacağımı anlamadım..dedim .
---bana, hani suan ki kan değerlerinizdeki fsh yüksekliği nedeniyle, bu ilac bizim bi silahımız olarak kabul ediyoruz dedi.. over rezervini arttırmak için kullanıcaz dedi.. ve kan sonucunuza göre de, bu ilacı ne zaman baslıycağıınızı belirlicez ve.. bir sonra ki adetinizin 2. günü buraya gelip, muayene ve kan sonucunuza bakıcaz dedi..
ayrıca..
bu ilacı net de , biesteron ile yumurtalık rezervini<<< diye taratınca
kk da tüp bebek özel <<< bölümünde.. bi bayan bunu yazmıs:
>> yumurtalık rezervi ve yumurta kalitesini artırmak için Biosteron DHEA hap tavsiye ettiler. <<<
yani bitkisel destek oluyomus bu..yumurtalık rezervini uyarmak için...
simdi içim rahat oldu iste.. dün kü hemsire bunları dememisti..
bgün kü, yani demin konustuğum diğer hemsireydi.. yarın gidip kan testimi vericem
rüyalar gerçek olsaa
bebisimi görürdüm..
o pamuk ellerine,
dokunmak için ölürdüm..
sabah olmasın diye.. :18:
kokusunla uyurdum..
bahar çiçekleri gibi..
cap canlı kalırdım..
rüyalaarrr...
rüyaaalaaarrr....
rüyaalaarrr gerçeeekkk olsaaa :116::116:
narınırınıınn... :124: nırırınınınn..:124: nırırıınnn.. :124:
şarkıdan siire geçiş, umutun uydurması
canım benim drunmu onerdı ılacı tam anlamadım:26: ama sarkına bayıldımgunaydın bu arada
Günaydın tontişler kızlar kesinleikle ilaçlar zamanın aksatmadan özellikle aynı saatler de kullanmalımısız güzeellerim bnm yerim sizi ne güzel heycanlaşmış medcezir topiğimz baksana hamişler de çoğaldı gari yaaaaaaaa
günaydın şekerimmmmm.. geçmişi okuyarak geliyorum ancak yazabildimm
gunaydın kızlar nasılsınız bakimm
benim hani dünden kalan bi ilaç konusu vardı.... onu enistenize aksam deyince iyi kan ver.. kullan fln dedi.. ama benim için rahat değildi.. neden, ne için kullanacağımı bilmedğimden olsa gerek ..
biraz önce yine hemsiremle konustum..
---dedim böyle demistiniz ama, ben ne için kullanacağımı, o kan testini neden yapacağımı anlamadım..dedim .
---bana, hani suan ki kan değerlerinizdeki fsh yüksekliği nedeniyle, bu ilac bizim bi silahımız olarak kabul ediyoruz dedi.. over rezervini arttırmak için kullanıcaz dedi.. ve kan sonucunuza göre de, bu ilacı ne zaman baslıycağıınızı belirlicez ve.. bir sonra ki adetinizin 2. günü buraya gelip, muayene ve kan sonucunuza bakıcaz dedi..
ayrıca..
bu ilacı net de , biesteron ile yumurtalık rezervini<<< diye taratınca
kk da tüp bebek özel <<< bölümünde.. bi bayan bunu yazmıs:
>> yumurtalık rezervi ve yumurta kalitesini artırmak için Biosteron DHEA hap tavsiye ettiler. <<<
yani bitkisel destek oluyomus bu..yumurtalık rezervini uyarmak için...
simdi içim rahat oldu iste.. dün kü hemsire bunları dememisti..
bgün kü, yani demin konustuğum diğer hemsireydi.. yarın gidip kan testimi vericem
iyim cok sukur umudum napım hala kıl donmesı ıltıhabıyla ugrasıyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum c.tesi acile gittim bezmialemedr ben kbb uzmanıyım anlamamhaftaiçi gel baksın genel cerrah dedi sanki ben o kadarını aklı edemıyorum bi cesaretimi toplamıs gıtmısım sonra bana ılac yazdı antıbıyotık ve agrı kesıcı artı afedersın balgam sokucu ve ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın bır saselık ılac eczacı dıyokı dınledımı sırtını yooo dedım benım sıkayetım baska akıllı dr onları nıye yazdıysa bellı yenı mezundu Allah gostermesın baska acıl hastada gelse napcak ben kbb cıyımmı dıcek prs valla
rüyalar gerçek olsaa
bebisimi görürdüm..
o pamuk ellerine,
dokunmak için ölürdüm..
sabah olmasın diye.. :18:
kokusunla uyurdum..
bahar çiçekleri gibi..
cap canlı kalırdım..
rüyalaarrr...
rüyaaalaaarrr....
rüyaalaarrr gerçeeekkk olsaaa :116::116:
narınırınıınn... :124: nırırınınınn..:124: nırırıınnn.. :124:
şarkıdan siire geçiş, umutun uydurması
iyim cok sukur umudum napım hala kıl donmesı ıltıhabıyla ugrasıyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum c.tesi acile gittim bezmialemedr ben kbb uzmanıyım anlamamhaftaiçi gel baksın genel cerrah dedi sanki ben o kadarını aklı edemıyorum bi cesaretimi toplamıs gıtmısım sonra bana ılac yazdı antıbıyotık ve agrı kesıcı artı afedersın balgam sokucu ve ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın bır saselık ılac eczacı dıyokı dınledımı sırtını yooo dedım benım sıkayetım baska akıllı dr onları nıye yazdıysa bellı yenı mezundu Allah gostermesın baska acıl hastada gelse napcak ben kbb cıyımmı dıcek prs valla
Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim kızlar :)ben iyiyim telefondan girdiğim için hızlı ve herzaman yazamıyorum malisef..ya akşam ne çok konuştunuz öyle okuya okuya bitiremedim :)umudum şarkını çok sevdim inş bi gün o şarkı rüya değilde gerçek olur bizde bu duyguyu yaşamış oluruz Allahın izniyle hepimiz yine bu topikte bıcırıklarımızı anlatırız inşallah yakın zamanda sizler nasılsınız peki canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?