- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.401
şekerim sen de hoşgeldinnnn
Hosbulduumm nasilsinizz
az kaldı hayalotum senin tedavi işi ne alemde başlamadınız mı:26:
sağol tatlım iyiyim.. bankada olduuum için arada kaybolup arada dönüyorum ben kusuruma bakma tatlım.. sen neler yapıosun çalışıyo musunev hanımı mısın... kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
yok benim bir alakam bir yakınım için baktımutandım üye olarak girmeseydim keşke
priorim sende iyice bize benzedin yasorulara bak sorulara
utandınmıniyeki:44::44:tamam ozaman canım sorun yok sen bak istediğin gibi ben yazmam sana
öğlen oldu ama hepiniz günaydınnn
kızçelerim bu gece eşimin patronu yemeğe çağırmışhani şu yeni evlenenler vardı ya onlara gidicez
oyüzden gece giremeyebilirim baştan diyim
ne giyincem bilmiyorum valla sevmiyom ben böyle misafirlikleri
ama kadıncağız çağırmış şimdik gitmemek olmaz
anam bide hamileevlenir evlenmez çocuğu oldu ya bide diyolardıki düşünmüyoruz ,korunuyoruz korunuyonuzda madem nerden çıktı bu çocuk ölem işte gidimde biraz bebiş sevim annesinin göbişinde
şimdik ev toplım biraz yine gelirim canbonlorummm hepinizi
aaa bu arada gonzalezimde sabahtan gitcekti şehre kan vermeye güzel geçer inşallah
akşama anca gelir gaymaklım
hayde görüşürükkkk
sağol tatlım iyiyim.. bankada olduuum için arada kaybolup arada dönüyorum ben kusuruma bakma tatlım.. sen neler yapıosun çalışıyo musunev hanımı mısın... kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
canım dün yazacak halim yoktu ..kusura bakma
hoş geldin aramızaaanassın iyimisinnn
çatlatma iğnesini bana hiç bi doktor vermedi.aşılamayıda bi doktor gerek yok olmaz dedi bu ankaraya gıtmıstım gecen haftalarda dırek tüp yapalım dedi.sonra ben düşünim dedim burda ki tüp bebek merkezine gıttım oda dediki yaşınız genç isterseniz 1 kere aşılama yapalım olmazsa direk tüpe geçelim dedi.onuda eşim istemiyorfiyat bakımından vs..
oyuzden tüpe karar verdik.ama devlet hastanesine gıdıyo olsaydım yine çatlatma iğnesi vermiyodu bana doktor aşılama yapıcaktı 3 kez sonra belki laparoskopi sonra tüp bebek.okadar beklemek uğraşmak istemedik bunları orda yapmam 1 seneyi geçer habıbtem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?