Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hosbulduumm nasilsinizz

sağol tatlım iyiyim.. bankada olduuum için arada kaybolup arada dönüyorum ben kusuruma bakma tatlım.. sen neler yapıosun çalışıyo musun ev hanımı mısın... kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın

canım dün yazacak halim yoktu ..kusura bakma
hoş geldin aramızaaanassın iyimisinnn

Son düzenleme:
yok benim bir alakam bir yakınım için baktım utandım üye olarak girmeseydim keşke

öğlen oldu ama hepiniz günaydınnn
kızçelerim bu gece eşimin patronu yemeğe çağırmış hani şu yeni evlenenler vardı ya onlara gidicez
oyüzden gece giremeyebilirim baştan diyim
ne giyincem bilmiyorum valla sevmiyom ben böyle misafirlikleri
ama kadıncağız çağırmış şimdik gitmemek olmaz
anam bide hamile evlenir evlenmez çocuğu oldu yabide diyolardıki düşünmüyoruz ,korunuyoruzkorunuyonuzda madem nerden çıktı bu çocukölem işte gidimde biraz bebiş sevim annesinin göbişinde
şimdik ev toplım biraz yine gelirim canbonlorummm hepinizi
aaa bu arada gonzalezimde sabahtan gitcekti şehre kan vermeye güzel geçer inşallah
akşama anca gelir gaymaklım
hayde görüşürükkkk

bak bak al benden de okadar benimle ewlenen arkadaşlar 2 çocuk yaptılar deliriorum aa hamileyim dienlere hem istemioz diolar hem hmile kalıolar bi çakıcam

slm fıstıklar herkese hayırlı cumalarr Rabbim dularınız kabul etsin inşşş
ben kaç gündür geziyorum eşimle

dr gittimm benim sıpa göstermedi kendinii

hani göstemediya dr belki kız olabilir dedi saglıklı olsunn Rabbim hangisi hayırlı ise onu versi,n

hala eşim evde şimdik cumaya gitmişken yazim dedim kızlaraa geçmişe bakamadım
:26::26:
temizlik yapıcam eşim gelene kadar çamaşır asıcam

yemekti derken akşamada misafirlige gidicez anacımm gittim yerlerde uyku bastırıyoo zor oturuyorumm

arkadaşlarım konuşuyo bana ninni gibi geliyo 12 eve geliyoruzzz tabi ben yarı göz acık yarı göz kapalı vaziyette

kızlar kendimden çok konuştumm inşş hepiniz iyisi,nizdir

giremedigim için bana yazdıklarınızı takip edemiyorum
:26::26:
hepinizi öpüyorummm

Yok ya ne kusuru aynen bende calstgm icin arada telden giriyorum arada kayboluyorum.hemsireyim calsyrm antepdeyim.24 yasndaym.1.5 yldr evliyim basindan beri istiyoz en son asilama yaptrdm ama dun regl oldm tutmadi yani :-(

kuzum bi anlamda da iyi düşünüyosunuz..
nden dersen eğer ?
cünkü, ıvır zıvır. ha onla olur belki, he bu basit bunla deneyelim olur belki..
bütün bu uğraşlar, insanı sadece yoruyor..baskada hiçbirsey değil..
direk tüpe geçtiğin iyi oldu..zaten tüp te, dr un şansı % 85 fln demiş.. bu fazla yorulmamış halinle, tutma şansı ruhen daha çok..
en azından vücudun dinlengin simdi..benim ruh halime göre..bzde zamanında çok onla, bunla, şunla olursa diye denediğimiz neler yok ki ?,,,ama hepsi zahmeti yanına kar kalıyor..baskada hiçbisey.. anca git-gel yorgunluk..

enistenin bi arkadasının da olmuyodu..bay-bayan çalısıyordu..
erkeğin olmuyor diye hiç bunlar onla, bunla şunla yorulmayalım, nasılsa erkeğin abisininde tüp olmus..bizde direk öyle yaparız demislerdi.. 1. de tutmadı ama 2. de tüp tuddu.. o biraz büyüyünce yine tüp yapalım nasılsa olmuya kendilğinden demisler..
bir kere daha tüp yapmıslar.. 3 tane koymuslar yaş geçiyor diye..3 ü birden tutmus.. ve simdi üçüzlerr neredeyes 1. sınıfa gidecek kadar büyümüşler ..

anladın kuzum dimi beni

ha birde.. karnım davul gibi şişiyo fln demisin. ona birsey yazamamıstım..eskiden benimde olurdu..okul yani ortaokul zamanımda bir kere çok fena olmusdu..demen gibi karnım 6aylık var gibiydi..sancıdan eve zor gitmistim..yürüyemiyor insan o halde de..
bu biraz üşütmekten.. biraz da aile de anne-baba da böyle şikayeti olan biri varsa, ondan da ırsi olarak geçebiliyo..
bizim babam da vardır böyle gaz sıkışması vs. sorunlar.. ondanda bize yansımış.. geriç annemin de vardı da..
babam saolsun diyeyim ben yinede

Son düzenleme:
canım sana pıhtılaşma testi yaptılar mı bana yapmışlardı sende istesen doktorlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…