Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aminn cnmm inşallah tutar cok saol hayatımm bu arada

mrb canm gecmis olsn.ya benmde ilk asilamam tutmadi ikinciyi yapalm dyor dr ama cok cektm ya agrili gecti ilk iki gece agrdan duramadm cok korkuyorum o yuzden tutacagni blsem olurum ama bde psikolojikmen cokuyor insan.ins Rabbim senin yuzunu guldurur bu defa

cnm benim .. benim sıkıntılarım çok .. Rabbim daha büyük sıkıntıları göstermesin insaAllah.. yine buna şükür diyeyim ki daha büyük sıkıntıları Rabbim vermesin

canm ilkten bnde içememistim.. ama biraz içince alısıyosun..
hatta ekim ayında yaptığım da büyük fayda gördüm ..hem çok hergün yapmamıstım.. yahtığım topu topu 6-7 yi geçmez ..

aktarlarda fln satılıyor.. arısütü/bal/polen.. tadı da güzel birseyi yok.. sabah aksam bi çay kasığı gibi ye cnm..
ne demek için sıkındıkça gel buraya.. destek oluyoruz birbirimize kaç aydır.. iyi geliyor vallahi..

saol cnm senden de Razı olsun ..

kocaelide oturuyrm canım sen nerdensn. geçen ay devlet hastanesine gittim. doktor direk rahim filmi istedi kullnma yumurta geliştirici dedi. devlette çekemiyrz ama dedi. adet olduktan sonra çektirdim işte bu ayda bekledim bişey kullanmadan hele bi yarın oolsun sonucu alayım eğer olumsuzsa hem özele hem devlete gitcem dediğin gibi bide devletteki doktor baksın. dualrın için Allah razı olsun. İnş. hayırlısıyla tüp bebek tutar ve rabbim göbüşünü kucağını doldurur. dua ile kal arkadaşım dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim

yavru kuşşşş sabah uyanıncı wc ye gidioss ya :26::26ndan sonra tartılll.. o gerçek kilon... gün için de tartılma ymekten hemer sonra tatılırsan 1-2 kilo fazla çıkarsın şekerim...
pofffffffffvallahi kilo veremeden sıkılcam ben bu işten canbonum ya
hahahaahah , gülmezsem boşa gitcek bu yazı

gül sen güllllllllllllhayır anlamıyorumki bi tost 200 gram edermi

kıssçelerrr dolar günü mü var altın mıı... ne kaaa kalabaa.. heeyyy maşallahh,,,,, hoşgeldnizz kısçelerrrrr.... o kadar baklaava dedikk.. canım tatlı istiyo iyi mi

priorim masaAllah topiğimiz birden doldu..

gel ben dünden hazırlık yapmaya baslamıstım.. tatlılarım varr

sağaol canım gerçekten iyi geldiniz en azından ağlamam durdu. eşim msj atmış şimdi keşke yanında olabilsem karıcım diye. inş. yarın bi olsunda başlarım hemen ballara polenlere canımm

git canım git.gerçi inşallah gerek kalmaz
sağol duaların için kızçem.herzaman gel burda sadece bebekleride konuşmuyoruz ne derdin varsa anlat konusalımgırgır şamata geçiyor günlerinşalah sonucundada bebeklerıme kavusuruzben istanbuldayım canım

Son düzenleme:
pofffffffffvallahi kilo veremeden sıkılcam ben bu işten canbonum ya

gül sen güllllllllllllhayır anlamıyorumki bi tost 200 gram edermi

meraba canım sendemi kilo vermeye çalışıyon kıııızz bende diyetteyim anacım tüpe başlamadan ideal kiloma düşmeye çalışıyom sen neler yapıyon

amin canım amin bidaha ki ay göbüşlerimizde bebişlerimizle yazarız inş... pc başından kalkamadım zaten sözde tem,zlik yapcaktım bugünn yemeği yetiştirirsem ii valla canımm. sağolun iyi geldiniz

meraba canım sendemi kilo vermeye çalışıyon kıııızz bende diyetteyim anacım tüpe başlamadan ideal kiloma düşmeye çalışıyom sen neler yapıyon

bende didim tüpe başlamadan kilo verem birazzaten 4 kilo fazlam var hep bu haplar yüzünden
ben diyette değilim aslında ama bu gıdışle girsem iyi olcak
sabah yürüyüşe çıktım 2 saate yakın yürüdümbu saate kadar 2 litre su içtim ki normalde günde 1 bardak su içerim
bitane tost yedim diyim bide yulaflı bıskuvı aldım kendıme onu yedımama 200 gram almışım ben anlamadım bu işten kızçem
sen napıyosun diyetmi yapıyon ne yiyon ne içiyon kaç kilo alıyon ve veriyonbi yaz bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…