- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.641
aminn cnmm inşallah tutar cok saol hayatımm bu arada
canım benim Allah yardımcın olsun tabi bize göre senin işin daha meşakkatli. ummadığımız anda geelirler meleklerimiz inş. soğan kürünü denemeye çalıştım 2 gün içtim ama benim mide problemim var içemiyrm hemen çıkarıyrm. bakayım bu ay arısütü/bal/polen karısımını deneyeyim. yardımlarınız için derdme ortak olup beni dinleniniz ya Allah sizden razı olsun
ben bundan bisey anlamadım desem :44::44::44:
nerde oturuyosun ?ben senin yerinde olsam yaşadığım için söylüyorum elinde rahim filmin var herşeyin var bi devlet hastanesinin kapısını çal derim.ben geç öğrendim ama doğrusu buymuş.yine istiyosan yanında özele devam edersin.ben şimdi haziranda tüp bebeğe başlıyorum ama benim olaylar karışık biraz.mesela bana çatlatma iğnesi yada aşılama vs yapmadı özeldeki doktorlar hep kist tedavisi gördüm.aşılama istediğimdede zaten hastanede aşılama bölümü yokmuş sanıyorum bilerek oyaladılar beni onca ay
1 prof.doktora gittim o aşılamada da tutmaz denemeyin bile dedi şimdi bi merkezde tüp bebek yaptırcaz hayırlısı ise.inşallah hamile kalırsın dualarım senınle arkadaşım..
belkıde suan hamılesın kım bılır yarın ola hayrola
şimdik sana bunu nasıl anlatam
pofffffffffyavru kuşşşş sabah uyanıncı wc ye gidioss ya :26::26ndan sonra tartılll.. o gerçek kilon... gün için de tartılma ymekten hemer sonra tatılırsan 1-2 kilo fazla çıkarsın şekerim...
hahahaahah , gülmezsem boşa gitcek bu yazı
destinam gelmiss .. hsgelmissnerdesin bea
kıssçelerrr dolar günü mü var altın mıı... ne kaaa kalabaa.. heeyyy maşallahh,,,,, hoşgeldnizz kısçelerrrrr.... o kadar baklaava dedikk.. canım tatlı istiyo iyi mi
cnm benim .. benim sıkıntılarım çok .. Rabbim daha büyük sıkıntıları göstermesin insaAllah.. yine buna şükür diyeyim ki daha büyük sıkıntıları Rabbim vermesin
canm ilkten bnde içememistim.. ama biraz içince alısıyosun..
hatta ekim ayında yaptığım da büyük fayda gördüm ..hem çok hergün yapmamıstım.. yahtığım topu topu 6-7 yi geçmez ..
aktarlarda fln satılıyor.. arısütü/bal/polen.. tadı da güzel birseyi yok.. sabah aksam bi çay kasığı gibi ye cnm..
ne demek için sıkındıkça gel buraya.. destek oluyoruz birbirimize kaç aydır.. iyi geliyor vallahi..
saol cnm senden de Razı olsun ..
kocaelide oturuyrm canım sen nerdensn. geçen ay devlet hastanesine gittim. doktor direk rahim filmi istedi kullnma yumurta geliştirici dedi. devlette çekemiyrz ama dedi. adet olduktan sonra çektirdim işte bu ayda bekledim bişey kullanmadan hele bi yarın oolsun sonucu alayım eğer olumsuzsa hem özele hem devlete gitcem dediğin gibi bide devletteki doktor baksın. dualrın için Allah razı olsun. İnş. hayırlısıyla tüp bebek tutar ve rabbim göbüşünü kucağını doldurur. dua ile kal arkadaşım dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim
hoşbuldum guzum nasılsınız kızlarrrr
pofffffffffvallahi kilo veremeden sıkılcam ben bu işten canbonum ya
gül sen güllllllllllllhayır anlamıyorumki bi tost 200 gram edermi
git canım git.gerçi inşallah gerek kalmaz
sağol duaların için kızçem.herzaman gel burda sadece bebekleride konuşmuyoruz ne derdin varsa anlat konusalımgırgır şamata geçiyor günler inşalah sonucundada bebeklerıme kavusuruz ben istanbuldayım canım
meraba canım sendemi kilo vermeye çalışıyon kıııızz bende diyetteyim anacım tüpe başlamadan ideal kiloma düşmeye çalışıyom sen neler yapıyon
amin canım amin bidaha ki ay göbüşlerimizde bebişlerimizle yazarız inş... pc başından kalkamadım zaten sözde tem,zlik yapcaktım bugünn yemeği yetiştirirsem ii valla canımm. sağolun iyi geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?