Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sen bu gidisle bana kadar gelirsin kusum
diğer şu :44:yazdıklarına cvp yazamıycam smdik, yoruldum yazısım gelmedi

valla bitanem 1buçuk litre su içtim , yürürkenede 3 defa wc ye girdim suyu boşaltmaya100 gram almışımben anlamadım bu işten yahu 2 saat boşunamı yürüdüm kine

hahahahah ben buna gülerim işte balkusum DDDDD

millet su içip , yürüyüp zayıflar, sen yürü enerji sarfet.. birde üstüne 100 gramcık all

boşa yürüdün tabim.. smdi geri geri git.. o aldığın 100 gr mı da ver

cnm.. hsgledin ..
pko ve rahim filmi için birsey diyemiycem.. ama sükür ki rahim filmin temiz çıkmıs.. bu da güzel bir haber ..
belirti her zaman olmaz ki tatlım.. hiçbir belirti yaşamayıp, hamile olan arkadaslar var ..
çok sık vc ye gidiyorum derken, az az mı yapıyosun, ?
birde çok uyuyasın geliyor mu ?
birde, hissedersin, kuruluk var mı ??

bunlar bana göre en iyi sebepler

testlere bakma sen cnm.. onlar her daim iyi sonuç vermeye biliyo..
birde geç tutunma oluncada vermez.. ancak kan da belli olur..

cnm özel bi merkezde yaptıraydın keske, ben geçen yaptırdım 25 tl ,. 2saat snrasına sonuç çıkıyor .. :26:
birde öğlen oldu ..sabah ki idrarınla yapsan daha net olabilirdi..

cnm dur oflama hemen..
sizde sorun neydi.. belmi yardımcı olabileceğimiz birseyler vardır :26::26:

yeni evlisin galiba :44:

cvp yazdığın için çok sağol canım. valla normal yapıyorum ama yaptıktan sonra sanki hala devam ediyomuş gib geliyo sonra tekrar gidiyrm az az yapıyrm. normalde çok uyuyan biriyim bu aralar uykum yok hiç uyuyamıyrm . akıntım olurdu adet zamanına doğru akıntımda yok. kafayı yicem bu gidişle. ne bileyim gitmedim özelede hastaneyle aramda baya bi mesafe sağlık ocağı hemen evimin karşısında direk oraya gitti. zaten sonucumu alayım olumlu yada olumsuz hemen doktora gidicem. ama hiç umudum yok nedense ;(

ne demek cnm yardımcı olabilsek keske.. ben yılladrı uğrasıyorum.. bu konuda yeni baslayan kisilere yardımcı olmak isterim tabi ki.. ben ve arkadaslar.. epey bi deneym kazandık..
tmm telasa kapılma hemen.. bız yıllıdır ne yol katettik bu konularda.. belki bi bildiğimiz biseydir..

bi takdik uygulatırız sana, kimlere uygulattık hamis simdi

yani.. adet olucağın zaman bi ıslaklık olur.. bunu hissetmiyosan..güzel bi gelisme .. hadi hayırlı olsun simdiden.. insaAllah vardır ..

sizde sorun neydi cnm.. biraz anlatırsan, belki yardımcı olabilecğmiz bir konudur :26::26:

Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş. ama ,insan moralman çöküyo. bende pko var yumurta tembelliği yumurtam büyümüyo ve çatlamıyo. eşimdede tek taraflı varikosel var spermiogram yaptırdık 2 kere ama şükür normal çıktı doktor eşinde bişey yok dedi yani sorun bende. 4-5 defa çatlatma iğnesi oldum 3.de aksilikler oldu beraber olamadık diğerlerinde de tutmadı. sizde ki sorun ne peki canım.

canım hoş geldin aramızabence önce kendinde belirti arama derim.çünkü herkesin belirtisi çok farklı birbirinden.hsgda temiz çıkmış gözün aydın öncelikle pkolusun ama adetlerin düzenli sanırsam?evet hsgdan sonra hamilelik olasılığı fazla.çünkü o basınçla ufak tıkanıklıklar açılıyomuş..anlattığın belirtiler gebelik belirtilerindede mevcut ..inşallah kan sonucunda gebelikle sonuçlanır daha fazla beklemeden meleğine kavuşursun.olmassada üzülme hayırlısı neyse o olsun hakkındayumurtan çatlamamışsa büyük olarak kiste dönüşmüş olabilir buda büyük bi olasılık pkolularda.ben senin yerinde olsam aşılama teklifinde bulunurdum doktoruma eğer bu ay olmassa direk aşılama yaptır derim.

cnm dur oflama hemen..
sizde sorun neydi.. belmi yardımcı olabileceğimiz birseyler vardır :26::26:

yeni evlisin galiba :44:

ya aslında adı konmuş bir sorun yok.ama ben üzülüyorum tabiki.özellikle adet boyunca üzüntüm devam ediyor.sonra kendime bak yeni bir ay daha başladı diyorum.
sonuçta 4 yıllık evliyim.geçen sene nisandan beri korunmuyorum.kaç aydır ovulasyon tarihimi hesaplayarak kritik dönemde 2 günde bir ilişkiye giriyorum.mesela siklusum 29-30 gün sürdüğü için hem 14 hem 16 güne dikkat ediyorum.ama yine de vakti gelince yine adet oluyorum.
artık eşimin gözlerine bakarak ''baba olacaksın'' demek istiyorum.tüm ay bunu düşünerek geçiriyorum ama sonuç yine tısssss olunca canım sıkılıyor.eşim benden daha çok istiyor bebek sahibi olmayı.bu nedenle ona da bak ben 1 senedir böyle böyleyim diyemiyorum.yoksa o benden daha cok etkılenır,psikolojik olarak takar kafaya.bu nedenle onunla da paylaşamıyorum.
eee bu durumda canımı sıkıyor.Olayım bu yani.

ohhh yazdıkca rahatlıyorum. teşekkürler:))

hayırlısı olsun canım ..sıkma canını önümüzdeki maçlara bakcez artık

yok valla daha gıdemem okadar yolu.orayla ev arası zaten 25 dakka evde 2 müzük açtım demin 2 göbecik attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…