- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.621
canım hoş geldin aramızabence önce kendinde belirti arama derim.çünkü herkesin belirtisi çok farklı birbirinden.hsgda temiz çıkmış gözün aydın öncelikle pkolusun ama adetlerin düzenli sanırsam?evet hsgdan sonra hamilelik olasılığı fazla.çünkü o basınçla ufak tıkanıklıklar açılıyomuş..anlattığın belirtiler gebelik belirtilerindede mevcut ..inşallah kan sonucunda gebelikle sonuçlanır daha fazla beklemeden meleğine kavuşursun.olmassada üzülme hayırlısı neyse o olsun hakkında yumurtan çatlamamışsa büyük olarak kiste dönüşmüş olabilir buda büyük bi olasılık pkolularda.ben senin yerinde olsam aşılama teklifinde bulunurdum doktoruma eğer bu ay olmassa direk aşılama yaptır derim.
yaa ogretenim kimbisey daha ogretsene su profildeki resmi nasl deistirebilirim
yalnız gulbis.. ilk öğretilen bizden oluyor da..
ikinci öğrettiğimiz artık ücrete tabii
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim. ne yazık ki adetlerim düzensiz her ay adet tarihim değişiyor. İnşş bu okunan ezanların hürmetine hepimizi hakkında hayırlısı olur ve rabbim dualarımıızı kabul eder. doktoruma aşılama teklifinde bulundum ama 3 ay bıyunca bişey denemicez doğal haline bırakcaz olmazsa aşılama dedi. bakalım hayırlısı.
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş. ama ,insan moralman çöküyo. bende pko var yumurta tembelliği yumurtam büyümüyo ve çatlamıyo. eşimdede tek taraflı varikosel var spermiogram yaptırdık 2 kere ama şükür normal çıktı doktor eşinde bişey yok dedi yani sorun bende. 4-5 defa çatlatma iğnesi oldum 3.de aksilikler oldu beraber olamadık diğerlerinde de tutmadı. sizde ki sorun ne peki canım.
ben de bendeeeee isterimm.. canım istedğinde kayın peder getirtiyoo valla antep güllüoğlundan fıstıklı tereyağlıı... ayy canım istedi bak şimdi
amin inşallah canım
bende pkoluyumda oyuzden sordum adetlerin düzenlimi diye..
peki sana ilaç falan vermedimi progestan falan?
devletemi gidiyosun ,özelemi canım
netten bi resim bul hoşuna giden masaüstüne kaydet..
sonra yine kullanıcı profilinden gir tatlım
avatarını değiştir kısmına tıkla..
bak orda ikinci seçenek bilgisayardan resim yükle var ordaki gözat kısmına tıkla .resmi seç sayfayı indir kaydete bas
mesela bak benim leylegın altında yazan yazı varya öyle yazı yazmak istersende
kullanıcı kontrol peneli tıkla
profili düzenleye bas orda kişisel rütbe yazar
ordaki boşluğa istediğini yazabılırsınama fazla uzun bişey yazma karakter sayısı az sığmayabilir hemşirem
ya aslında adı konmuş bir sorun yok.ama ben üzülüyorum tabiki.özellikle adet boyunca üzüntüm devam ediyor.sonra kendime bak yeni bir ay daha başladı diyorum.
sonuçta 4 yıllık evliyim.geçen sene nisandan beri korunmuyorum.kaç aydır ovulasyon tarihimi hesaplayarak kritik dönemde 2 günde bir ilişkiye giriyorum.mesela siklusum 29-30 gün sürdüğü için hem 14 hem 16 güne dikkat ediyorum.ama yine de vakti gelince yine adet oluyorum.
artık eşimin gözlerine bakarak ''baba olacaksın'' demek istiyorum.tüm ay bunu düşünerek geçiriyorum ama sonuç yine tısssss olunca canım sıkılıyor.eşim benden daha çok istiyor bebek sahibi olmayı.bu nedenle ona da bak ben 1 senedir böyle böyleyim diyemiyorum.yoksa o benden daha cok etkılenır,psikolojik olarak takar kafaya.bu nedenle onunla da paylaşamıyorum.
eee bu durumda canımı sıkıyor.Olayım bu yani.
ohhh yazdıkca rahatlıyorum. teşekkürler:))
ikimiz aynı anda yazmışız..
ahh ne kadar güzell.. Rabbim sonuna kadar gidebilmeni nasip eylesin insaAllah..
Allahım bizlerede o günleri nasip ett , öyle yorgunum kii
eğer tutaydı, kan pıhtılasma sorunum vardı..o pıhtılasma olmasın die 9 ay boyunca iğne yapıcakdım kendim..ona bile razıydımm(
yok valla daha gıdemem okadar yolu.orayla ev arası zaten 25 dakkaevde 2 müzük açtım demin 2 göbecik attım
canım benim Allah yardımcın olsun tabi bize göre senin işin daha meşakkatli. ummadığımız anda geelirler meleklerimiz inş. soğan kürünü denemeye çalıştım 2 gün içtim ama benim mide problemim var içemiyrm hemen çıkarıyrm. bakayım bu ay arısütü/bal/polen karısımını deneyeyim. yardımlarınız için derdme ortak olup beni dinleniniz ya Allah sizden razı olsuninsaAllah cn.. herkesin çektiği sıkıntı kendine büyük.. ama cidden.. bikaç sene önce ki sıkıntım çok hafifmişş..bunu anladımm(
evt doru insan moralman çöküyo.. insan yaşadıklarıyla yaşlanıyo.. mesela been
kuzum benimde.. yumurta azlığı ve kalite sorunu var..
ve son ki tüp tedavimde, yumurta anomalisi görldü.. yani 1.kalite olamıyo bi türlü..
ve doğustan yumurtlarım küçükmüs.. simdilerde az olsa da yumurtam..
küçük olan yumurtalarım için, bana kullandıkları iğnem, normal bi insandakinden daha fazla dozu oluyor..
eş den yana sorun var zaten ..varikosel amileyat olmusdu..hiçbir fayda olmamıs dediler..
yine dr un yanı sıra.. bitkisel yönden kullandığı şeyler var esimin ..
gerek keçiboynuzu.. gerekse havuç suyu içiyo smdilerde..
bunlarda iyi geliyormus ..
biz 2005 yılında 2 tüp yaptırdık.. bu sorunlar olduğu için ..
2010 yılında 3. tüp yaptırdık..
ve geçen subat-mart ayında 4. tüp yaptırdık..
ve yumurta toplama isleminden sonra, basarılı bi döllenme olup, bölünme sağlayamadığı için, transfer islemimiz iptal oldu..
birde kan pıhtılasması sorunum var.. eğer tutarsa bigünü, 9ay boyunca iğne yapıcam..
bizim sorunlar böyle..
eş den yana bi sorun yoksa bu çok güzel birsey..
soğan kürü yapmış mıydın hiç ?? :26::26:
bak bunu bi arkadasa yaptığırdığım ay hamile kaldı.. eşinden yana sorun olmayanyarad işe yarıyor.. adet ve yumurtalıkları düzenliyo..tavsiye ederim yani .. doğal antibiyotik.. hiçbir zararı olmuyo..
birde arısütü-/bal/polen karısımı ye.. yumurtalar için.. çok faydalı.. ben yiyorum
senin yumurta sorununu da bi sekilde hallederler cnm.. sıkma canını..
anam anlatan benim parayı cebe indircek görmesem
özele gidiyorum canım. bi önceki doktorum çatlatma iğnesinden sonra progestan veriyodu. ama pek memnun kalmadım o kadar çatlatma iğnesinden sonra rahim filmi çekin dedim yok 3 kere daha deneyelim deyince değiştirdim geçen ay başka bi doktora gitti bu doktoru internetten falan araştırdım bide çevremdekiler çok övüyodu. hiç ilaç vermedi bu doktorumda bakalım bekliyrm işte. ne biçim bişeymiş şu pko anlayamadım yıldardır gitti.
:44::44::44::44::44:ya ben 200 gram daha almışım gözüyo tartıda
bu saate kadar 2litre su içtimondanmı acep bide 1 dilim tost ekmeği arasında peynir yedim
:44::44::44::44::44:ya ben 200 gram daha almışım gözüyo tartıda
bu saate kadar 2litre su içtimondanmı acep bide 1 dilim tost ekmeği arasında peynir yedim
bak .. bana geleydin .. simdiye kaç kilocuk vermisdin Allah bilirr
o 25 dk nın ne günahı vardı
atasın gübecikleri .. hemde bizsizz ..olmadı simdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?