Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aglama lutfenn :-( biz sana dua ederiz bol bol valla bak sen braz toparlan iyi dusunki iyi olsn herseyin caresi var herseyin

sonuçlarımı aldım tüplerde iltihap var oyüzden tam olarak görünmemiş diğer ay tekrar çekicez dedi moralim bozuldu napcam bilemedim bir sürü ilaç verdi

keserim yıpratma kendini iltihap denen şey ilaçlarla geçer gider bitanem.sen soğan suyuda iç temizlesin herşeyitüpler kapalı olunca hamile kalamasın diye biliyorum ben geçen ay kimyasalda olsa gebelik yaşadın sonuçta:26:tek yapman gereken ilaçlarını düzenli kullanman ben biliyorumki geçip gidicek emin ol .hem zaten bugün çektirdin dahada korkma bu filmden dualrım seninle kızçem

hayalotum canım valla korkmaya başladım offff napsam ki bilemedim tüplerde genişleme var yazıyor raporda neden böyle oldu anlamadım...

kuzucummm ilacın adını ver bana bi de ben bakiimm olaar mı :44::44::44:

Biosteron DHEA
(25 mg.)
ilaç bu sekerim, :44::44:bul bulabilirsen cünkü hiç bir yerde yokmuss

çok özelim görüyorsunuz kızlar yurtdısından ilaç geliyor hahahaha

niyee kimseciklerrrrr yokkk :44::44:...

tatilll yarınnn .....

gelin burayaaaa

ben yalnız kaldımmm

kusum yaa.. kıyamam ağlama.. inan yalnız olaydım kesin gelicektim bura
dün kü gelemeyen msfair bgün geldi.. sabah hazırlık yaptım.. öğlen bitti tam girerim diyordum azıcık.. kapı çaldı.. sonra.. onlar gidinceye kadar da tabi.. giremedim .. hadi girerim dedim.. enisten geldi.. onla iki konus derken.. mtfağı demin toparladım da.. smdi yeni girebiliyorum :26::26:

kizcelerim anca vakit bulabildim.
Bugun doktora gittik.minnakim kocamaaan olmuss.4cm
Eli ayagi kıpır kıpırdı.simdi simdi anliyorum anne olacagimi.Rabbim tez zamanda hepinize yasatsin insallah.
11mayista 2li testimiz var.mecidiyekoyde bir uzmana gidicez.belki cinsiyetini bile soyleyebilirmis.ne olsa kabulum zaten ama merak iste
Hepinizi opuyorum canlarimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…