Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keseriimmm naptın gurban.. rahim filmi nasıl geçtii ., acı var mı acı

canım moralim bozuk biraz yaa iltihap var tüplerde genişleme varmış bu ay korunun dedi dkotor ilaç tedavisi olucak gelecek ay tekrar çekilicek biraz acıdı ama

Son düzenleme:
gonzalezim 400 gram vermişim bugün hee
bu simile bence mandilina yiyo
sarıl gaymagım sarıl

valla.. smileylerin kitabını yazarsın sen.. iyice bakdım sen öyle deyince.. hakketten mandalina yiyo..
Allah napmasın seni emii

sen yakında.. izmit lere kadar yürürsüny, kilo, milo kalmaz.. hatta oraya kadar yürüsen,
snden hiçbisey kalmaz.. hahahaha

sarılam kusum

habiptemm hsgledin kusum yaa.. nerelerdesin özletiyon kendiin

napıyosun.. günlerin nasıl geçiyor orda

Hurma gözlünün İyiyim burada gÜnler çok sıkıcı esim 1 aya kadar gelir sıcaklarda bastırdı resmen senn basılsın habibtmmmm

valla yazarım heee
ee artık sanırım öle olcak ah bide arabam olsaydı valla negüzel hergün izmitteydim

canım moralim bozuk biraz yaa iltihap var tüplerde genişleme varmış bu ay korunun dedi dkotor ilaç tedavisi olucak gelecek ay tekrar çekilicek biraz acıdı ama

keserim hayırlısı olsun..

hersey bizler için.. sıkma canını, herseyin bi tedavi sekli var

Hurma gözlünün İyiyim burada gÜnler çok sıkıcı esim 1 aya kadar gelir sıcaklarda bastırdı resmen senn basılsın habibtmmmm

artık yaz geliyor, sıcak günler kendinri iyice hissettirid kusum.. Allah yardımcın olsun balım..

zaman çabuk geçiyor kusum, bi bakmışın, eniste bey gelmis yanında, bebek bilem doğmus

ben nasıl olam kusum.. idare ediyoruz be balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…