Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben çıkıyorum canbonlarım geç kaldım adam uyudu yahu:18::18::18:
haydık yarına gorusurk nasıpse
tatlı ruyalarrrr

Allah hepinize rahatlık versin ne dileğiniz varsa ne muradınız varsa versin inşallah....bebişlerinizi bu gece rüyanızda en kısa zmanda da kucağınızda görün:))

kızçelerim bi rüya gördüm rabbim hayırlara çıkarsın
gebelik testi yapıyormuşum o çıkmayan ikinci çizgi yaptığım gibi kıpkırmızı oluyor şok oluyorumevdede misafir varmış söylemiyim diyorum kk yı açıyomuşum direk buraya yazıyorum bu sefer oldu ama nasıl oldu diyediyorumki benim yumurtamın çatlama günü bugündü ve biz bişey yapmadık bu nasıl bi iş diyorum.siz diyosunuzki başka test al 2 test daha alıyomuşum onlarda da ilk önce ikinci çizgi kıpkırmızı oluyosonra bakıyorum yaptığım testlerde 5 dakka kadar sonra 2.çıkan çizginin yanında 2 çizgi daha çıkıyo hep.siz bana diyosunuzki hayalot senin 3üzlerin olucak 3 çizgi çıkmış diyosunuzbi sevinçle uyandım 3 tane olcak diye
sonra tekrar dalmışım uykuya bu seferde kayınpederimle bi usta bizim eve girmiş sözde ben hastaneye gitmişim o sıra evimde tadilat yapmışlareve bi geliyorum her taraf bembeyaz alçı Allahım diyorum bu 3üz bebelerımle ben bu evi nasıl temizlicem diyorumçelik kapımı kırmışlar bide öyle sinirliyimki anlatamam karnımı tuta tuta kapımı tamir etmeye çalışıyorumbide kapıyı tamir ederken bile hala düşünüyorum acaba ben hangi ara yumurtladım diyesonra uyandım canbonlarımya ben nekadar saçma rüya görüyorum ya

uyandım hemşirem uyandım napam eltime incem şimdik kavaltı hazırlamış başına taş düştü sanırsamsen nabıyosun hemşirem

iyidir calisiyorum sakiniz braz telden giriyorum arkadaslarim kiziyor artk sizi kiskaniyorlar hehe ruyanda cok guzelmis ins hayir olsn ins cocukla yatip cocukla kalkdgmiz icn hep boyle goruyoz iste bende hep goruyorumda cogu zaman hatirlamyorm neyse hayalotum sen git kahvaltini yap bi guzel afiyet olsn

kolay gelsin hemşiremkıskanıyolarmı
öyle düşündüğümüz için oluyolar ya zatenrüyalar gerçek olsa

ne güzel bi rüya böyle bedduam mı tutacak ne ? rabbim hayırlara yorsun hayalotum ama bebek müjdeli habere yorumlanır ayy hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…