- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.901
ne güzel bi rüya böyle bedduam mı tutacak ne ? rabbim hayırlara yorsun hayalotum ama bebek müjdeli habere yorumlanır ayy hadi inşallah
maşallah bitanelerim ay ay ne rüyalar hayırlara wesile olsun inşallah hayalotum çok yoğundum ay sonu ya bide .... sizleri çok ii gördüm maşşalh
tekrar gecmıs olsun canım ben istanbuldayım ben devlete gıtmeyı dusunuyorum fıyat olarak ıyı ceken ozeller cok pahalı ucuz yerlerde hıjyenık degıl :26:gıdersem devlete gıtcm ama her ay fıkır degıstırıyorumsaolasn canm ben yozgatta özel hastanede çektrdm bence hemen gdp çktr erteleme....benm iltihap çıktı ilaç kullancam 1 ay sonra tekrar çektrcem ama okadr kötüm ki sinrlerm bozuldu napcam aynı stresi tekrar yaşıycam...
bedduan tutsun asetonumamin kuzum inşallah..
nassınız asetonumhoşgeldiniz
kızçelerim bi rüya gördüm rabbim hayırlara çıkarsın
gebelik testi yapıyormuşum o çıkmayan ikinci çizgi yaptığım gibi kıpkırmızı oluyor şok oluyorumevdede misafir varmış söylemiyim diyorum kk yı açıyomuşum direk buraya yazıyorum bu sefer oldu ama nasıl oldu diye diyorumki benim yumurtamın çatlama günü bugündü ve biz bişey yapmadık bu nasıl bi iş diyorum.siz diyosunuzki başka test al 2 test daha alıyomuşum onlarda da ilk önce ikinci çizgi kıpkırmızı oluyo sonra bakıyorum yaptığım testlerde 5 dakka kadar sonra 2.çıkan çizginin yanında 2 çizgi daha çıkıyo hep.siz bana diyosunuzki hayalot senin 3üzlerin olucak 3 çizgi çıkmış diyosunuz bi sevinçle uyandım 3 tane olcak diye
sonra tekrar dalmışım uykuya bu seferde kayınpederimle bi usta bizim eve girmiş sözde ben hastaneye gitmişim o sıraevimde tadilat yapmışlar eve bi geliyorum her taraf bembeyaz alçı Allahım diyorum bu 3üz bebelerımle ben bu evi nasıl temizlicem diyorum çelik kapımı kırmışlar bide öyle sinirliyimki anlatamam karnımı tuta tuta kapımı tamir etmeye çalışıyorum bide kapıyı tamir ederken bile hala düşünüyorum acaba ben hangi ara yumurtladım diye sonra uyandım canbonlarım ya ben nekadar saçma rüya görüyorum ya
gecmıs olsun canım bende gırıcem bu haftasonu sınava bende kıl donmesı olmusun o yuzden hıc ders falan calısamadımgrip olmuşum hayalotum deyim yerindeyse salya sümük hapşurmalar havada uçuşuyor..tamda sınav arefesindeçok şanssızım yaa kına gecemden bi gün öncede acillik olmuştum gripten 2 serum taktılarda bana mısın dememişti şimdi aynen o durumdayımmm
kolay gelsin hemşiremkıskanıyolarmı
öyle düşündüğümüz için oluyolar ya zatenrüyalar gerçek olsa
grip olmuşum hayalotum deyim yerindeyse salya sümük hapşurmalar havada uçuşuyor..tamda sınav arefesindeçok şanssızım yaa kına gecemden bi gün öncede acillik olmuştum gripten 2 serum taktılarda bana mısın dememişti şimdi aynen o durumdayımmm
canım benım neka gusel bı ruya boylebende gormustum boyle bı ruya testte 3 cızgı 4 derken cogalıyodu cıvıgını cıkardı yanı ruya oldugunu anladımda uyandım Allahım hayırlara cıkarsın ınsallah balım
yok ortmenim kiskaniyorlar derken onlarla ilgilenmiyormusum telden siznle konusuyormusu die bagimlilik yaptnzya ondan..bir gun ruyalarimiz hayallerimiz hepsi gerceklesecek ins derdi veren Allahim dermanida vercek ben hissediyorum
amin beste kızçemrabbım kolaylık nasip etsin işinde
amin bebeğim amin öyle berbat bir hafta geçiriorum ki sana anlatamam ben işteyim kociş ewde bunda uyuz olurum allahım hepimizin gönlüne göre wersin
ya kizlar izine ayriliyoruz esimle beraber tatil yapmak icn arastirmalar yapiyoruz onereceginiz bi yer varrmi ya kafami dagitmak istiyorun cok yiprandm yoruldum soyle bol yesillikli sulu sakin bi yer olsn istiyorum karadenizde varmis ama karar veremedik dinlenmek icn yani
oy bitanem sen hamilesinde ya nasıl olcak bu iş:26:inşallah daha kötü olmadan geçersınav nezaman bu pazarmıki:26:inşallah geçersin asetonum
gecmıs olsun canım bende gırıcem bu haftasonu sınava bende kıl donmesı olmusun o yuzden hıc ders falan calısamadım
hem cumartesi hem pazar sınavım var tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?