Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

maşallah bitanelerim ay ay ne rüyalar hayırlara wesile olsun inşallah hayalotum çok yoğundum ay sonu ya bide .... sizleri çok ii gördüm maşşalh

tekrar gecmıs olsun canım ben istanbuldayım ben devlete gıtmeyı dusunuyorum fıyat olarak ıyı ceken ozeller cok pahalı ucuz yerlerde hıjyenık degıl :26:gıdersem devlete gıtcm ama her ay fıkır degıstırıyorum

bedduan tutsun asetonumamin kuzum inşallah..
nassınız asetonumhoşgeldiniz

grip olmuşum hayalotum deyim yerindeyse salya sümük hapşurmalar havada uçuşuyor..tamda sınav arefesinde çok şanssızım yaa kına gecemden bi gün öncede acillik olmuştum gripten 2 serum taktılarda bana mısın dememişti şimdi aynen o durumdayımmm

Son düzenleme:

canım benım neka gusel bı ruya boyle bende gormustum boyle bı ruya testte 3 cızgı 4 derken cogalıyodu cıvıgını cıkardı yanı ruya oldugunu anladımda uyandımAllahım hayırlara cıkarsın ınsallah balım

gecmıs olsun canım bende gırıcem bu haftasonu sınava bende kıl donmesı olmusun o yuzden hıc ders falan calısamadım

kolay gelsin hemşiremkıskanıyolarmı
öyle düşündüğümüz için oluyolar ya zatenrüyalar gerçek olsa

yok ortmenim kiskaniyorlar derken onlarla ilgilenmiyormusum telden siznle konusuyormusu die bagimlilik yaptnzya ondan..bir gun ruyalarimiz hayallerimiz hepsi gerceklesecek ins derdi veren Allahim dermanida vercek ben hissediyorum

oy bitanem sen hamilesinde ya nasıl olcak bu iş:26:inşallah daha kötü olmadan geçer sınav nezaman bu pazarmıki:26:inşallah geçersin asetonum

sendcemi gördünben rüyamda bile hiç 2.çizgiyi görmemiştim demkki onu bile görmek için zamanı varmış baksana görmedi görmedim 3 tane birden gördüm

yok ortmenim kiskaniyorlar derken onlarla ilgilenmiyormusum telden siznle konusuyormusu die bagimlilik yaptnzya ondan..bir gun ruyalarimiz hayallerimiz hepsi gerceklesecek ins derdi veren Allahim dermanida vercek ben hissediyorum

anladım kızçem valla bağımlılık yapıyo ama orası doğru
inşallah hemşirem

Senin elmalı petibörlü tatlıdan yaptım koca borcam top top bir güzel oldu misafirliğe götürdüm üstünede hindistan cewizi ay saol kuşum pek rabet gördü tatlınnn

amin bebeğim amin öyle berbat bir hafta geçiriorum ki sana anlatamam ben işteyim kociş ewde bunda uyuz olurum allahım hepimizin gönlüne göre wersin

beste kızçem bende çalıştığım zamanlar deli olurdumben mağazada çalışıyodum bılırsınki şartları çok ağır
eşim cumartesi pazar izinli ben hafta içi olurdum
o sabah 9 akşam 6 paydos
ben sabah 9 akşam 11 paydostumçok şükür geride kaldı tabi bayramları hiç demiyorum ben hep çalışıyodum izin olmuyodu sadece 1 gün verirlerdiamin kuzum amin

Son düzenleme:
ya kizlar izine ayriliyoruz esimle beraber tatil yapmak icn arastirmalar yapiyoruz onereceginiz bi yer varrmi ya kafami dagitmak istiyorun cok yiprandm yoruldum soyle bol yesillikli sulu sakin bi yer olsn istiyorum karadenizde varmis ama karar veremedik dinlenmek icn yani

valla kuzu benim tavsiye etceğim biyer yokgeçen sene ilk defa geciken balayı niyetinebodruma gitmiştik ama çok pahalı biyer :18:bide kalktık ordan devremülk aldık bi heyecana kapılıpşimdi her sene mecbur oraya gitmek zorundayızgerçi çocuğu düşünerek hareket ettik bu sene için ama oda gelmedi napalımağvaya güzel diyolar kulübe gibi evler varmış hatta dizilerde çıkmıştı ama ben gitmedim bizim tüp işi haziranda olursa bu sene gidemeyiz herhalde biyere .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…