- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.921
Kizlarr ben bu ayda fos ciktimbidahaki aya artik
Operim sizleri
Selammmmmmm kızlar nasilsinizzzz bugün evime geldim dün uyuyakalmisim size yazarken kusura bakmayinnnnnnn evimde çok sıcak çatı yok diye 34 derece vardı burası bayildimmmmm resmen
valla kuzu benim tavsiye etceğim biyer yokgeçen sene ilk defa geciken balayı niyetine bodruma gitmiştik ama çok pahalı biyer :18:bide kalktık ordan devremülk aldık bi heyecana kapılıp şimdi her sene mecbur oraya gitmek zorundayız gerçi çocuğu düşünerek hareket ettik bu sene için ama oda gelmedi napalım ağvaya güzel diyolar kulübe gibi evler varmış hatta dizilerde çıkmıştı ama ben gitmedim bizim tüp işi haziranda olursa bu sene gidemeyiz herhalde biyere .
oy bitanem çok dikkatli ol vantilatör falan kullan bu sıralar ama önündede durma heee
hoşgeldiniz habibtemmmuyu uyu uyuki büyüt bizim teyzoşumuzu
ay canm ins tutsun olsunda bebis bu yil gitmeyiver.bizde de tutmayinca artk olmuyor zaten diye gtmeye karar verdk bakalm hayirlisi
Sagolbitanemmmmmmm darısı basinaaaaa ins bizim kız kıpır kıpır yerinde durmuyor habibtemmmmmm en kısa zamanda sende yasarsın ins hayatimmm:26::26::26::26:
inşallah habibtem
durmaz tabi anası gibi olcek benim teyzoşum
Hayalotummmm aslında kafa dinleyin hicbirsekildr kimseyi takmayın bir bakmışsin bebis Gelmissss habibtmmmm Allah gönlüne göre versinnnn canim benim
kuzu ben artık kafaya bile takmıyorum desem yeridir ama gelmiyor yine bizimki illa tüpçü olcek bu velet başımaamin habibtem cümlemize inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versinnnnn canlarimmmm benimmmmm ne sekilde gelirse gelsin teyzesi yiyecek onları
ozaman eniştem ayva ayva dicek
Aywayi yedi zatennnnnn habibtemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?