Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selammmmmmm kızlar nasilsinizzzz bugün evime geldim dün uyuyakalmisim size yazarken kusura bakmayinnnnnnn evimde çok sıcak çatı yok diye 34 derece vardı burası bayildimmmmm resmen

Selammmmmmm kızlar nasilsinizzzz bugün evime geldim dün uyuyakalmisim size yazarken kusura bakmayinnnnnnn evimde çok sıcak çatı yok diye 34 derece vardı burası bayildimmmmm resmen

oy bitanem çok dikkatli ol vantilatör falan kullan bu sıralar ama önündede durma heee
hoşgeldiniz habibtemmmuyu uyu uyuki büyüt bizim teyzoşumuzu

ay canm ins tutsun olsunda bebis bu yil gitmeyiver.bizde de tutmayinca artk olmuyor zaten diye gtmeye karar verdk bakalm hayirlisi

oy bitanem çok dikkatli ol vantilatör falan kullan bu sıralar ama önündede durma heee
hoşgeldiniz habibtemmmuyu uyu uyuki büyüt bizim teyzoşumuzu

Sagolbitanemmmmmmm darısı basinaaaaa ins bizim kız kıpır kıpır yerinde durmuyor habibtemmmmmm en kısa zamanda sende yasarsın ins hayatimmm:26::26::26::26:

ay canm ins tutsun olsunda bebis bu yil gitmeyiver.bizde de tutmayinca artk olmuyor zaten diye gtmeye karar verdk bakalm hayirlisi

gidin kuzum gidin eğlenmene bak zaten hamile kalsamda doktor izin verirse yola gideriz ama vermesse mecbur yatcaz kalkcazyaw olsunda hiç gitmim tatilesizde eğlenmenize bakın bakarsınız herşey değişiverir o sakinlikte

Hayalotummmm aslında kafa dinleyin hicbirsekildr kimseyi takmayın bir bakmışsin bebis Gelmissss habibtmmmm Allah gönlüne göre versinnnn canim benim

Hayalotummmm aslında kafa dinleyin hicbirsekildr kimseyi takmayın bir bakmışsin bebis Gelmissss habibtmmmm Allah gönlüne göre versinnnn canim benim

kuzu ben artık kafaya bile takmıyorum desem yeridir ama gelmiyor yine bizimki illa tüpçü olcek bu velet başımaamin habibtem cümlemize inşallah

kuzu ben artık kafaya bile takmıyorum desem yeridir ama gelmiyor yine bizimki illa tüpçü olcek bu velet başımaamin habibtem cümlemize inşallah

Allah herkesin gönlüne göre versinnnnn canlarimmmm benimmmmm ne sekilde gelirse gelsin teyzesi yiyecek onları

Gubisssssss hosgeldin tatlimmmm nasilsinnnn uzak durma sende gel yamacımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…