Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah kuzum yaa dünden beri ağlıyorum canım sıkkndı bugün biraz düzeldm

kuzum ağlama yaaa bak ben nelerle uğrastım yıllar boyunca.. daha simdiden alayıp, yıpratma kendini.. moralini yüksek tut.. kendine de ki :

-- İnsaAllah bunu da atlatıcam ..

-- İnsaAllah bunu da atlatıcam ..

böyle .. böyle,.,. düzelcek hersey insaAllahh

bida görmiycem ağladığın döverim bak

saolasn canım benim haklısın ama insan ilk duyunca bi şok yaşıyorr sonra napabilirim dye araştrmalara koyldm işte baklam 1 ay geçsinde bi...

kızlar bana müsade.. yarın görüsürüz insaAllah.. yorulmusum piknik fln derken, temiz hava..
günün yorgunluğu ve uykusu smdi bastırdı..

iyi geceler, tatlı rüylar sizlere.. öpüLdünüzz

Son düzenleme:

neka güzel bak anlaşmışınızdaçok sevındım valla güzel geçmiş yirim ben onun dütünü.valla eniştem kalpten gıtmesın umudum

kızlar bana müsade.. yarın görüsürüz insaAllah.. yorulmusum piknik fln derken, temiz hava..

iyi geceler canım allah rahatlık versin....

çıkıyonmu
temem yorgunsun diye bişey demiyomgit uyu bakalım yarın burda beklıycem seni süt içcez ona görem
tatlı rüyalar gonzalezim

eğer hala açılmazsa ameliyat olursun dedi eğr diğer ay yine aynı sonucu alırsam direk binip istanbula gelcem ablam dedi burda benm doktoruma gidelm dedi ilaçlara başlycam yarın 10 gün kullancam bakalm...

bitanem ben o ameliyatı olmak için nasıl can attığımı sen biliyosun..eğer olcaksa olcak ama sen baştan umutsuz olursan 10 kerede ameliyat olsan hiç bişey fayda etmez ..o yüzden once inancını kaybetmıcen.yıpratmıcan kendını ılk olumsuzlukta oldumu kuzum.Rabbim büyüktür elbet.bak bana laparoskopi derkene tüplere kadar geldim.bence buda bi şans bi adım derken 2 adım atmış oldum.hayırlısı diye inandım başta belkide ameliyat olsaydım şu zamanlar işe bile yaramıcaktı sene kaybı olcaktı sadece..oyüzden ne gelirse rabbimden bitanem.dimdik yürücez bu yolda hep beraber oldumu kızçem.inşallah gerek kalmaz ilaçlarla hal olur ama olmassada demekki böylesi hayırlısı dicez Rabbim hakkında hayırlısını versin içindeki korkularını hafifletsin inşalalh

aa priori burdaymis gunaydin canm napiyon

günaydın şekerim .. iyi demek adet olmuş.. ama boynum tutulmuşş. migren atağı başladı... midem falan kötüüüüü çok hastayımm.. süt piskevit getirin bana.. .. bakkaldan alın paketlerin üstü tozlu olsun..
sararmış gazte kağıdına sarın ama..

gidin kuzum gidin eğlenmene bak zaten hamile kalsamda doktor izin verirse yola gideriz ama vermesse mecbur yatcaz kalkcazyaw olsunda hiç gitmim tatilesizde eğlenmenize bakın bakarsınız herşey değişiverir o sakinlikte

oyle hayalotum ins.kusura bakma dun aksam pek gremedm yigenimin dogum gununu kutluyorduk arada telden giriyordm o yuzden yazamadm

aaa neler olmus sana boyle gecmis olsn kuzuum getiririz tabi ama nye oyle tozlu mozlu sararmis gazeteden istin yaw

sosyolog inşallah

bugün sordurucam şekerim
İstanbul kazan ankara kepçe arayalım bakalım şu ilacı
geçmiş olsun priorim ..bayılırım sütlü biskivüyegel ben sana alır yaparım
oyle hayalotum ins.kusura bakma dun aksam pek gremedm yigenimin dogum gununu kutluyorduk arada telden giriyordm o yuzden yazamadm

yok bıtanem ne kusuru.arada bi görünmeniz bilem yeter nice mutlu senelere inşallah

canbonlarımmm günaydınlarrrrrrrrrr
bugün temizlik yapıyım didim.spora gitmiyom
bi yazıp kaçam dedim 2 dakka
camları siliyim çok pis oldum ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…