- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.961
inşallah kuzum yaa dünden beri ağlıyorum canım sıkkndı bugün biraz düzeldm
kuzum ağlama yaaabak ben nelerle uğrastım yıllar boyunca.. daha simdiden alayıp, yıpratma kendini.. moralini yüksek tut.. kendine de ki :
-- İnsaAllah bunu da atlatıcam ..
-- İnsaAllah bunu da atlatıcam ..
böyle .. böyle,.,. düzelcek hersey insaAllahh
bida görmiycem ağladığın döverim bak
geldim balım geldimmhaydin sarılak
heya baalım güzel geçti.. neredeyse 3 senedir şuraya geldim geleli bu kadar güzel geçmemistikızıyorum enistene , byle bayanlar vardı da niye beni daha önce birsey yapıptabi araya getirmediniz. kırcakdım kafasanın zor tutdum kendimi balkusum
heya yanında getirdi.. ama bayanlarda fena hediyolar ki esine bi şaka yapalım, zaten onlar kendi aralarınad şaka yapıyolarmıs ama, ne şakalar dedim bana şakanın dozunu iyi ayarlayın, benim kalbim var küt diye giderim didim tt dediler sana yapmıyolam.. ama esine yapalım.. bi yere gezmeye gidelim 5 imiz.. sonra esini arayıp, umut u kaybettik bulamıyoz hiç bi yerde diyelm.. Allahım plana bak yaa
yoksa beni nasıl unutsun kuşum.. eve kendim gelemem oradan
hmm iyi olmuş kusum..insaAllahbebislerle sevince zaman güzel geçiyor dün kü bana gelen iki kisinin de .i 5 yaşında kızı vardı.. tombik biseydi görcen.. bide 18 aylık bi kız vardı.. tödünü alıp gidince çok tatıl oluyo.. kollarını sevdim.. diğer elinle kolunu tutuyo, beni sevmesin diye
snram topitop verdim bana alışsın die.. annesine gösteriyo.. " ayyyyy " yapıyo, çok hoşuna gitit sanırım
kızlar bana müsade.. yarın görüsürüz insaAllah.. yorulmusum piknik fln derken, temiz hava..
günün yorgunluğu ve uykusu smdi bastırdı..
iyi geceler, tatlı rüylar sizlere.. öpüLdünüzz
kızlar bana müsade.. yarın görüsürüz insaAllah.. yorulmusum piknik fln derken, temiz hava..
günün yorgunluğu ve uykusu smdi bastırdı..
iyi geceler, tatlı rüylar sizlere.. öpüLdünüzz
eğer hala açılmazsa ameliyat olursun dedi eğr diğer ay yine aynı sonucu alırsam direk binip istanbula gelcem ablam dedi burda benm doktoruma gidelm dedi ilaçlara başlycam yarın 10 gün kullancam bakalm...
Allah zihin açıklığı versin asetonum ben inanıyorum başarıcaksınsöyle bakalım ne olcaksın büyüyünce
Gubisssssss hosgeldin tatlimmmm nasilsinnnn uzak durma sende gel yamacımıza
Biosteron DHEA (25 mg.)
ilaç bu sekerim, :44::44:bul bulabilirsencünkü hiç bir yerde yokmuss
çok özelimgörüyorsunuz kızlar yurtdısından ilaç geliyor hahahaha
gunaydiiinnn uykucu guzelleri kalkin hadi ya
aa priori burdaymis gunaydin canm napiyon
gidin kuzum gidineğlenmene bak zaten hamile kalsamda doktor izin verirse yola gideriz ama vermesse mecbur yatcaz kalkcaz yaw olsunda hiç gitmim tatile sizde eğlenmenize bakın bakarsınız herşey değişiverir o sakinlikte
günaydın şekerim .. iyi demek adet olmuş.. ama boynum tutulmuşş. migren atağı başladı... midem falan kötüüüüüçok hastayımm.. süt piskevit getirin bana.. .. bakkaldan alın paketlerin üstü tozlu olsun..
sararmış gazte kağıdına sarın ama..
sosyolog inşallah
İstanbul kazan ankara kepçe arayalım bakalım şu ilacıbugün sordurucam şekerim
geçmiş olsun priorim ..bayılırım sütlü biskivüyegünaydın şekerim .. iyi demek adet olmuş.. ama boynum tutulmuşş. migren atağı başladı... midem falan kötüüüüüçok hastayımm.. süt piskevit getirin bana.. .. bakkaldan alın paketlerin üstü tozlu olsun..
sararmış gazte kağıdına sarın ama..
oyle hayalotum ins.kusura bakma dun aksam pek gremedm yigenimin dogum gununu kutluyordukarada telden giriyordm o yuzden yazamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?