Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

uzak dururmuyum hic sizinle cok iyi vakit geciriyorum cok scaksniz hepinz ya nasl biraraya gelmissnz boyle.daha once bi steye kaydolmustum ama hc zevk almadm valla.

valla gulbis cimm.. bütün kızlar toplandık değil.. bütün deliler toplandık olucak bu..

yoksa nasıl byle sıcaklık olsun aramızda.. öyle değil mi kızlarrr

bazen o kadar sıcak oluyoruz ki.. hararet yapıp, su kaynatırız diye korkuyoruz
sanırım konuya güzel bi açıklık getirdimm heh hehe

napiosunuz bakimmm

valla kusum, khvalıt masasını tpliycam smdi.. snrdada evin işleri maalum kaç gündür fırsat bulamadığım ütü lerim var..
bide makineye çamasır atayım, havada güzel kurusunlar , bde iki cam slmem lazım

arada bakarım size artık

iyilik kuşum yaaw ne olsun geçen haftayı hasta geçirdim grip oldum kötüydüm iyileştim hemen yaz temizliğine başladım temizliğide bitirdim ama çook yorgun hissediyorum kendimi:18::18:senden naber:26::26:
saolasın kusum iyidir, snden naber, görünmüyosun heç burda :44::44:

anam sadece ev süpürdüm yine geldim
didim önce evi bi toparlım sonra perdeleri sökünce bayram temizliğine dönüyo sanki ev
bu gidişle camda silemem gibi yorgun düşüyorum hemen ya havalardanmı acep

evet super bi aciklamaydi

yatınn valla evde güsell güselll bi özeniom kiii .. yapmayın iş mişşş

benim ev de temizlencek perdeler temiz Allahtan yıkadım.. bi salon kaldııı .. bi arada onları yıkarımmm .. camlarım temizdi bebekler geldii heppp el izi olduuu minnatların.. h.sonu olmadı ben de temizliiimm... sizin evler temiz olcak da benim ki pis mi kalsın

topicte temizlik aşkı başlamış bende kös kös oturup ders calışıyom zaten istesemde doğru düzgün eğilip kalkamadığım için günlük temizlik yapabiliyorum..annecim 15 i gibi gelecek yanıma belki o zaman biraz dip bucak yaparım:26:

oyy asetonum.. sen yapma iş mişş.. biz gelip yaparık kızlarla

snrada ödül olarak,. bebişi severik

ama tabi.. ben bikaç aylık olunca bisey anlıyorum bebisten.. yoksa minnıcakı sevemiyorum :26: bikaç aylık olsun da.. tombik olsun.. elimiz pamuk görsün dime birde elleri boğum boğum olsun.. zaten işim gücüm boğumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…