- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.941
mirkelamdan elma değil bu yediğimz galiba...
ayvaaa
şarkısı benden enişteme gelsin
Hahahahaha yerimmmmmmmmm seni habibtmmmm zaten hiç doymuyorummmmmmmmmm kizlarrrrrr 5 Mayıs dogum gunummmmmmmmmmm
istanbulda olsan bulurdum senin ama çok uzaksın kızçemSagolllll bitanemmmm keske yakın olsakkkkkk sanalda değil gercek hayatta buluşsak ne iyi olur
Hayalotummmmmm benimmmmmmmmmmm benim basım coookjjj agiriyor birazdan tekrar gelirimmmmmmmmmmm kusurabakma bitanemmmmmmm:18:
selam kızlar nasılsınız ben geldim
yarımsaattir inanın pc açıp, sayfa açmaya çalısıyorum.. yine tutukluk yapıyodu cünkü.. bi ara resetledim tkrar açtım olmadı.. enistenizede dedim düzelt şunu.. kızlar beni pekliyo didimsonram işte geri açılınca biseyyler yaptı.. demin bakdım da, tam yarımsaat geçmis , ben anca burdayım
ee naptınız bakim bgün.. ben yine yokdum
enistenizin iş arkadaslarıyla, bayanyarla fln pikniğe gittik.. bayanlar fln güzel geçti..
insaAllah sizin de gününüz güzel geçmistirr ....durun hemen mandalina yimem lazım
ben yiyim yeter ki hayalotum kapıp götürmesin
hemmen bi geçmise daliim ben
kızçelerim bi rüya gördüm rabbim hayırlara çıkarsın
gebelik testi yapıyormuşum o çıkmayan ikinci çizgi yaptığım gibi kıpkırmızı oluyor şok oluyorumevdede misafir varmış söylemiyim diyorum kk yı açıyomuşum direk buraya yazıyorum bu sefer oldu ama nasıl oldu diye diyorumki benim yumurtamın çatlama günü bugündü ve biz bişey yapmadık bu nasıl bi iş diyorum.siz diyosunuzki başka test al 2 test daha alıyomuşum onlarda da ilk önce ikinci çizgi kıpkırmızı oluyo sonra bakıyorum yaptığım testlerde 5 dakka kadar sonra 2.çıkan çizginin yanında 2 çizgi daha çıkıyo hep.siz bana diyosunuzki hayalot senin 3üzlerin olucak 3 çizgi çıkmış diyosunuz bi sevinçle uyandım 3 tane olcak diye
sonra tekrar dalmışım uykuya bu seferde kayınpederimle bi usta bizim eve girmiş sözde ben hastaneye gitmişim o sıraevimde tadilat yapmışlar eve bi geliyorum her taraf bembeyaz alçı Allahım diyorum bu 3üz bebelerımle ben bu evi nasıl temizlicem diyorum çelik kapımı kırmışlar bide öyle sinirliyimki anlatamam karnımı tuta tuta kapımı tamir etmeye çalışıyorum bide kapıyı tamir ederken bile hala düşünüyorum acaba ben hangi ara yumurtladım diye sonra uyandım canbonlarım ya ben nekadar saçma rüya görüyorum ya
napıysnz kızlar?bugün eşimin sonuçlarını aldık gayet ii dedi doktor..
balım yaa.. rüyanda saçma olur mu, en az senin kadar datlı , e napalım yapcek bisey yok..rüyanın sahibi byle datlı olursa, rüyasıda byle 3üç lü müçüzlü datlı olur hhaah Allahım inşşşaAallah en yakın zamanad 3üç leri gönderir sana kusum benim
al bak sana mandalinamı bilem veriyorum,3 üzleri aç bırakcak değilim ya
haydık gözünüz aydın keserimmm
ya benim tüplerde genişlik ve iltihap varmş ilaçları kullan 10 gün sonra gel kontrole dedi adet bitincede rahim filmini tekrarlayalıım dedi biraz araştrdm ve canım sıkıldı offf offf...
napıysnz kızlar?bugün eşimin sonuçlarını aldık gayet ii dedi doktor..
sıkma canını keserim ya dur bi kötü düşünme hemen:26:
sen daha ilaçlarına bile başlamadın hem.önce bi kullan bakalım Rabbim büyüktür elbet çaresi olmayan bişey değilkirabbım başka dert vermesin
hadi masasAllah kusuminsaAlah bu ilk adımı sağ-sağlim koydunuz bi kenara.. seninde sıkıntın çözüldü mü, gelsin bebisler sonram
yaw bırak geçmişi alaalaözledim yamacıma gelsene
neka güzel eğlenmişinbende didim bu kızçeyi kesin eniştem piknikte unuttu ama getirmiş neyseki yanında
bende d.günü çocuğuna gittim 2 bebek vardı akşama kadar onları sevdim gonzalezimmmdarısı bizlere inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 3üzlerle boğuşurken sende 5izlerele boğuş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
mandilanamı verdin banasağolasınnn neka tatlı sahibi gibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?