Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagolllll bitanemmmm keske yakın olsakkkkkk sanalda değil gercek hayatta buluşsak ne iyi olur

Hayalotummmmmm benimmmmmmmmmmm benim basım coookjjj agiriyor birazdan tekrar gelirimmmmmmmmmmm kusurabakma bitanemmmmmmm:18:

Sagolllll bitanemmmm keske yakın olsakkkkkk sanalda değil gercek hayatta buluşsak ne iyi olur
istanbulda olsan bulurdum senin ama çok uzaksın kızçemkeşke yakın olaydık
Hayalotummmmmm benimmmmmmmmmmm benim basım coookjjj agiriyor birazdan tekrar gelirimmmmmmmmmmm kusurabakma bitanemmmmmmm:18:

tamam kuzum sen dinlenmene bak hiç olurmu öyle şey habıbtemAllaha emanet ol

selam kızlar nasılsınız ben geldim

yarımsaattir inanın pc açıp, sayfa açmaya çalısıyorum.. yine tutukluk yapıyodu cünkü.. bi ara resetledim tkrar açtım olmadı.. enistenizede dedim düzelt şunu.. kızlar beni pekliyo didim sonram işte geri açılınca biseyyler yaptı.. demin bakdım da, tam yarımsaat geçmis , ben anca burdayım

ee naptınız bakim bgün.. ben yine yokdum

enistenizin iş arkadaslarıyla, bayanyarla fln pikniğe gittik.. bayanlar fln güzel geçti..

insaAllah sizin de gününüz güzel geçmistirr ....durun hemen mandalina yimem lazım
ben yiyim yeter ki hayalotum kapıp götürmesin

hemmen bi geçmise daliim ben

Son düzenleme:
napıysnz kızlar?bugün eşimin sonuçlarını aldık gayet ii dedi doktor..

yaw bırak geçmişi alaalaözledim yamacıma gelsene
neka güzel eğlenmişinbende didim bu kızçeyi kesin eniştem piknikte unuttu ama getirmiş neyseki yanında
bende d.günü çocuğuna gittim 2 bebek vardı akşama kadar onları sevdim gonzalezimmmdarısı bizlere inşallah

balım yaa.. rüyanda saçma olur mu, en az senin kadar datlı , e napalım yapcek bisey yok.. rüyanın sahibi byle datlı olursa, rüyasıda byle 3üç lü müçüzlü datlı olur hhaah Allahım inşşşaAallah en yakın zamanad 3üç leri gönderir sana kusum benim

al bak sana mandalinamı bilem veriyorum, 3 üzleri aç bırakcak değilim ya

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 3üzlerle boğuşurken sende 5izlerele boğuş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
mandilanamı verdin banasağolasınnn neka tatlı sahibi gibim

haydık gözünüz aydın keserimmm

ya benim tüplerde genişlik ve iltihap varmş ilaçları kullan 10 gün sonra gel kontrole dedi adet bitincede rahim filmini tekrarlayalıım dedi biraz araştrdm ve canım sıkıldı offf offf...

ya benim tüplerde genişlik ve iltihap varmş ilaçları kullan 10 gün sonra gel kontrole dedi adet bitincede rahim filmini tekrarlayalıım dedi biraz araştrdm ve canım sıkıldı offf offf...

sıkma canını keserim ya dur bi kötü düşünme hemen:26:
sen daha ilaçlarına bile başlamadın hem.önce bi kullan bakalım Rabbim büyüktür elbet çaresi olmayan bişey değilki rabbım başka dert vermesin

eğer hala açılmazsa ameliyat olursun dedi eğr diğer ay yine aynı sonucu alırsam direk binip istanbula gelcem ablam dedi burda benm doktoruma gidelm dedi ilaçlara başlycam yarın 10 gün kullancam bakalm...

geldim balım geldimm haydin sarılak

heya baalım güzel geçti.. neredeyse 3 senedir şuraya geldim geleli bu kadar güzel geçmemisti kızıyorum enistene , byle bayanlar vardı da niye beni daha önce birsey yapıptabi araya getirmediniz. kırcakdım kafasanın zor tutdum kendimi balkusum
heya yanında getirdi.. ama bayanlarda fena he diyolar ki esine bi şaka yapalım, zaten onlar kendi aralarınad şaka yapıyolarmıs ama, ne şakalar dedim bana şakanın dozunu iyi ayarlayın, benim kalbim var küt diye giderim didim tt dediler sana yapmıyolam.. ama esine yapalım.. bi yere gezmeye gidelim 5 imiz.. sonra esini arayıp, umut u kaybettik bulamıyoz hiç bi yerde diyelm.. Allahım plana bak yaa

yoksa beni nasıl unutsun kuşum.. eve kendim gelemem oradan

hmm iyi olmuş kusum..insaAllah bebislerle sevince zaman güzel geçiyor dün kü bana gelen iki kisinin de .i 5 yaşında kızı vardı.. tombik biseydi görcen.. bide 18 aylık bi kız vardı.. tödünü alıp gidince çok tatıl oluyo.. kollarını sevdim.. diğer elinle kolunu tutuyo, beni sevmesin diye
snram topitop verdim bana alışsın die.. annesine gösteriyo.. " ayyyyy " yapıyo, çok hoşuna gitit sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…