Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim kuzum ovulasyon testiyle uğraşıyom

sen nasılsın

hmm.. hadi kolay gelsin.. Allahım rast getirsin insaAllah.. bi ben yapmaya denk getiremedim ovu yu :26: bakim ne zaman kısmet olur ..
zaten şuan neyim var, neyim yok bilmiyorum da.. kendi halindeyim su sıralar .. belkim ilaçlar smdi etki gösterirde..
cee eee derim size

biraz ev işi, braz mtfak işi..
demin hayalot desin dursun, onca işimin arasına birde poğaça hamuru yoğrdum blkonda kabarıyo simdik..
ikindi çayınla enistenizle birlikte yirik artıkın.. sizde buyrun gelin

Son düzenleme:
ayy şu her sayfayı değistirdiğimizde. sürekli önümüze çıkan dizi reklamlarından sıkıntı geldi

hıımmmm sonuca baktım daha yımırtlamamıışsım kızzzz

ilaçları ne kasar kullancan kuzum doktor ne dedi

ayyyyy içim gitti haaa bi yerlerim şişcek şindi heheheeh

Son düzenleme:
hıımmmm sonuca baktım daha yımırtlamamıışsım kızzzz

ilaçları ne kasar kullancan kuzum doktor ne dedi

ayyyyy içim gitti haaa bi yerlerim şişcek şindi heheheeh

akıntı oluyo mu yumurtlama zamanlarında sende :26::26:

ya balım.. o kullanacağım ilacım henüz piyasada yokmus.. Ankara'da bi yakınımız saolsun kaç eczaneye bakdım dedi, depolarınavarıncaya kadar ..yok demisler..
ilaç yurtdısından geldiği için, bi 10 güne kadar elimizde olur demisler..
artık bekliyorum canım

bunu hemsiremizle görüstüm.. dedim böyle böyleymişş .. elinize ne zaman geçerse şu dedikleri 10gün içinde de olsa, 1 ay kadar kullanmanızı istiyoruz, bu ilaç sizin için önemli, eğer kullanabilirsem 1ay kadar.. haziran adetimin 2.günü kan ve ult. için çağırdılar.. kontrol içinmiş..

yani epey bi arastırdım da. o ilaç hakkında.. benim gibi, bikaç tüp denemis, FSH değeri yüksek olup, yumurta rezervi azlığı ve kalitesi sorununda kullanılan en doğru ilaçmış.. bakalım hayırlısı insaAllah elime geçer biran önce

Son düzenleme:

adetim yeni bitti zaten akıntı falan yokta kontrol maksatlı öbür adete kadar kullancam

normalde yumurtlama zamanı akıntı çok okuyo canım bide kıvamı hep değişiyo

piori diyodu buldururum ilacı die bide ona desnye belki daha erken bulunur canım ya

bide mini tüp bebek die bişey varmış tüp bebek topiğinde gördüm bi araştırsanya onuda aynı senin durumunda olanlarda ilaçsız yapılıyomuş

benim şu günlerde, yumurtlama günlerim sanırım :44::44: zaten adet günüme az bir gün kaldı

mrb destina hosgeldin naslsn..ovulasyon testini banada anlatsana

canım bu ovulasyon testi yumurta çatlamasını tespit etmek için kullanılıyo aynı gebelik testi gibi ikinci çizgi çıkarsa 24 le 36 saat içinde çatlama oluyo bakalım bide böyle deniycez almak istersen gitti gidiyorda çok uygun fiyatla satılıyo tavsiye ederim

ben geç yumurtuluyorum sanırım, adet günlerime yakın oluyo o akıntı.. demin bi yazı okudum da net de..bu konuyla ilgili..

piriori de sordu da.. ona da dedim.. bakıcam dedi.. bakim bulabilicek mi.. çünkü yok .. net de ki satıslarında da yok.. vitamin desteği gibi birsey bu ilaç

evt onuduymustuk cnm.. bir keresinde tv de de anlattı dr lar onu..
ve onu da her yerde yapmıyolarmıs... o zaman ki baktığımda.. ist. ve izmir de bi varmıs.. ank. var mı bilmiyorum..

artıkm bize kısmet olmayacak ya.. onu da yapsak denk gelir mi bilmem

ne vuruyosun ya el kadar çocuğa

ben gelmem zehirlenirim falan neme lazım

Son düzenleme:

önümüzde ki ay birsey olmazsa, bende yapmak istiyom bunu.. belki körün taşı denk gelir

canım bu tedavi ilaçsız olduğu için sonuç başarılı diyolar
bi bakmak lazım ankarada büyük şehir olabilir hem sen niye umutsuz konuşuyon kızacam haaa

canım ablama her gittiği doktor kısırsın senin çocuğun olmaz dedi 3 tane var çok şükür rabbim istedikten sonra doktorlar nedese boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…