Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzucummmm gittim ben eczanecilere ama yok dediler.. depolarda da yokmuşş .. aldıkları duyuma göre :44::44: 16 mayıstan sonra girecekmiş piyasaya ... çokkk üsgünümm bulamadımm onuuu....

umudum ayçiçeğim eczaneye gittim sordum yok didiler
kadın dediki reçetesi nerde hayalot didididim benim için değil bi akrabamın.şehir dışında oturuyolar ama heryere sormuşlar.ankarada da yokmuş didim oda depoyu aradı yok dediler sonra biraz sohbet ettik.dedim bunu nasıl bulcaz bu kıza lazım abla didim.dediki dhea 25 var bu ilaçla aynı görevi görüyo onun için arım didi.yine aradı depoyu depodakiler dediki bu dheada yok.Biosteron çok kullanılmayan bir ilaç olduğu için bulunmuyor dediler.fazla getirilmiyormuş.istanbulda bi eczanede 1 tane gözüküyor ellerinde varmış.sonra eczacı orayı aradı hala eldemi diye onlarda dedilerki yok kalmadı sıstemde yanlışlık olmuş olabilir dediler.dheada yokmuş yine ellerinde.depodaki adam dediki yurtdışından kaçk bu hapı getiren ticaretler kurulmuş sitelerde onları araştırsınlar dedi ama fiyat olarak pahalıya patlar didi.yada doktoruyla konuşsun dediler.ben dedim mayıs 15 den sonra gelebilme ihtimali varmı bu ilacın ankarada öyle demişler nezaman gelir sizce dedim.burdakilerin öyle birşeyden haberi yok anlaşılanki kadın ilk defa duyuyorum dedi.hemen arkasında bi eczane daha var orayada sorımmı varmıdır dedim.yoktur ben depoyu aradım çünkü dedi.bulamadım umudum ya

Son düzenleme:
heee gonzalezim ben netten baktım bikaç yere bu ilaç nette de stoklarda kalmamış gözüküyor bu arada.sen en iyisi bi doktoru ara sor balım ya bakalım belki bi çözümü bulunur :26:yaw vallahi vanda var deseler vana gitcem yahu sinir oldum bu işe şimdik

canım kardeşimin kullandığı bi ilaç vardı bide yanında saraçoğlunun kürünü kullandılar gelinimiz kendiliğinden hamile kaldı onun adını alıyım kardeşimden inşallah işe yarar

mrb canm gecmis olsn bende baya ilac kullandm asilamaya
hazirlik olsn dye esimdede sorun vardi o da tedavi gordu cok sukur onun duzeldi ama asilama tutmadi esinde ne sorun varki ins hepimiz muradimiza ereriz stres yapmamaya calis dua et

canım benım umudunu asla kaybetme senı cok ıyı anlıyorum eskıden anlamazdım cocugu olmayanları bu denlı ama sımdı bızde yaklasık 2 senedır ugrasıyoruz ya cok cok ıyı anlıyorum ama Allahımdan umut kesılmez olmamasınında buyuk sebeplerı vardır bnm ablamın 6 tane dıger ablam 5 hamılelık gecırdı 1i olu dogdu 1nı kendı aldırdı 3 tane cocugu var su anda ablam dıyokı onca onleme ragmen oldu dıyo e artık bız buna ne dıcez Rabbım ol dıcekkı olsun ınsallah bu ay demıstır OL dıye hz.meryemı dusun nasılda hamıle kaldı bunları dusununce herseyın bı sebebı var dıyoruz Rabbımın ıznı olmadan hıc bırsey olmuyor hersyın hayırlısı olsun canım Rabbim ısteyen herkese o bebk kokusunu tattırsın ınsallah

günaydın kıssçelerrr

kimse yokk muu :44::44:

hayalet topic e dönmüş burasıııı

günaydın kızcelerim bir priorim var topicte ama olsun elbet sizde görürsünüz..birazdan hastaneye gitcem nst için doğum öncesi oğlumun kalp atışları için..dua edin teyzelerii..

günaydın kızcelerim bir priorim var topicte ama olsun elbet sizde görürsünüz..birazdan hastaneye gitcem nst için doğum öncesi oğlumun kalp atışları için..dua edin teyzelerii..

allah yardımcınnız olsun ikinizin de tatlım bebişininde seninde

kuzumm günaydın.. hadi bakalım teyzoştan hayırlı haberler getirrr

Habibtelerim çok yoruldum yaaa temizlik yaptım sizler ne yapiyursynyz
oy kıyamam ya bırak temizliği yorma kendini habibtembizi çağıraydın gelirdik azmı Arabistanlara geldik gittiknapalım kuzum aynıyız imşallah sende iyisindirteyzoşumla
gittim canım p.tesi apseyi patlattılar sımdı rahatım cok sukur pansuman yapılıyo hergun
geçmiş olsun sernesim bende merak edıyodum gıttınmi diyeçabucak geçer inşallah
günaydın kıssçelerrr

kimse yokk muu :44::44:

hayalet topic e dönmüş burasıııı
öle olmuş valla

oy asetonum teyzoşumu görmeyemi gidiyosundualrım seninle bitanem bizim içinde bi el sallayerim ben sizi yaaa

günaydın canbonlarım
dün gece misafirliğe gittik birden oldueğlendik güzel geçti gece..
bugünde dışarda işlerim var biraz .gelince görüşürüz artk öpüyorum hepinizi..
gününüz güzel geçsin inşallah

hayalottt ne dicem benn bak sana.. bilemedim şimdi tek başıma... geçen ay benim bat karıştı.. ayın 3 ü ve 4 ünde asscikk asscikk k.rengi leke geldi asıl ayın 5 inde başladı .. benim sat şimdi 3 ü mü 5 imi geçen ayki..:44::44: eğer 3 üyse bugün bat oluoo ve bende hiç bi kırmızı belirtisi yokk... azıcık gögüs uçlarım elleyince acıyo o kadar... eğer sat 5 nisansa o zaman bat 5 mayıs beklicem az daha

günaydın kızlarr 3-4 gündür giremyrm internet yoktu napıyosunuz bakam?... ben şimdi sağlık ocağından geldim gebelik testinin ikincisini verdim dönüştede idrar testi aldım eve gelince hemen yaptım. hiç umudum yoktu hatta yaptım sanki silik çizgi gördüm gibi oldu hayal kurda dedim kendi kendime lavaboya bıraktım döndüm. 10 dk sonra tekrar bakmaya gitti çizgi biraz daha koyu yani hafif çizgi var. hamile miyim acaba kuzukulaklarım ya geç döllenme mi olduuu cvp verinn nolur sonuç çıkana kadar çatlıcammm :S

priorim normalde ilk lekelendiğin gün sayılır adette:26:ama sen 5.günü sökülüpde kaç gün sürdü adetin.diyelim 5 gün olan birisi isen 3te leke olup 5 te sökülüp 8de bittiyse eğer ilk günü ayın 3ü olur canım.ama arada 1- 2 gün oynamada olabilir tabi bazenşöyle söyliyeyim her ihtimale karşı ayın 5ine kadar bekle.sonrasında test yapabılırsın

hayırlı olsun hamılesın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…