- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.061
yaw kuşum ..
şu son ki tedavim sırasında.. dr uma dedim ki.. esime bir ilaç fln verilmicek mi.. ürolg verilcek birsey olmadığını söylemis..
ama bütün islemler olup bittiğinde..
(son ki bu tedavimde, zaten opum dan sonra ki isleme alınamadım)
ve bana sonunda olmadığında söylenilen en büyük sebep ?
eşinin tahlil sonuçları yüzünden olmuyo... deniliyor... ve bende sinirleniyorum doğal olarakkverilcek birsey nasıl olmaz yaa.. madem en sonunda esimi en büyük sebep olarak göstericeklerr... o zaman yapılan bütün herseyy koca bir yalannn.. bütün zahmeti çeken benim.. banada yazık değil mii yaaaaa
zaten yıllar geçtikçe bütün + lar - lere dönüsüyo bizde..
bana eskiden ilk tüp lere basladığımızda, benm yumurtalarım 1. kalıtedeydi..
smdi bu 4. tüp te.. denildi ki.. yumurta anomalisi var.. yani verilen yüksek doz da ki onca iğne.. hiççbirr işe yaramıyoo... olanı büyütelim derken, birden fosss diye sönüyo sanki...
o çok verilen iğneler .. hani nerde simdii ???/ niye, neden işe yaramıyor mademm.. yüksek verilince olur diyorlardı.. e hani o zaman ????!!!!
sonuç olarak ne biliyo musun ?
verilebilicek bütün iğneler bana, en yükseğinden..
ama eşime birsey verilmiyo..
sonuç olarak.. eş den dolayı diyolar..
şu az ilaçsız olanı nasıl işe yarasın ???
bu nasıl bi adaletsizliktir anlamadım ???!!!! :84::84::84::84:
canım dayanmıyo Rabbim, sen görüyorsun şu halimi
mrb canm gecmis olsn bende baya ilac kullandm asilamayayaw kuşum ..
şu son ki tedavim sırasında.. dr uma dedim ki.. esime bir ilaç fln verilmicek mi.. ürolg verilcek birsey olmadığını söylemis..
eşinin tahlil sonuçları yüzünden olmuyo... deniliyor... ve bende sinirleniyorum doğal olarakkverilcek birsey nasıl olmaz yaa.. madem en sonunda esimi en büyük sebep olarak göstericeklerr... o zaman yapılan bütün herseyy koca bir yalannn.. bütün zahmeti çeken benim.. banada yazık değil mii yaaaaa
smdi bu 4. tüp te.. denildi ki.. yumurta anomalisi var.. yani verilen yüksek doz da ki onca iğne.. hiççbirr işe yaramıyoo... olanı büyütelim derken, birden fosss diye sönüyo sanki...
o çok verilen iğneler .. hani nerde simdii ???/ niye, neden işe yaramıyor mademm.. yüksek verilince olur diyorlardı.. e hani o zaman ????!!!!
sanada geçmiş olsun canım kıl dönmeside kötü yaa doktora gittin mi?
yaw kuşum ..
asetotunm.. hani dedin ya burada büyüdü, elinizde büyüdü sayılır dedin ya..
e doğuma da girersek, elimize doğdu deriz olma mı
günaydın kızcelerim bir priorim var topicte ama olsun elbet sizde görürsünüz..birazdan hastaneye gitcem nst için doğum öncesi oğlumun kalp atışları için..dua edin teyzelerii..
günaydın kızcelerim bir priorim var topicte ama olsun elbet sizde görürsünüz..birazdan hastaneye gitcem nst için doğum öncesi oğlumun kalp atışları için..dua edin teyzelerii..
oy kıyamam ya bırak temizliği yorma kendini habibtemHabibtelerim çok yoruldum yaaa temizlik yaptım sizler ne yapiyursynyz
geçmiş olsun sernesim bende merak edıyodum gıttınmi diyegittim canım p.tesi apseyi patlattılar sımdı rahatım cok sukur pansuman yapılıyo hergun
öle olmuş vallagünaydın kıssçelerrr
kimse yokk muu :44::44:
hayalet topic e dönmüş burasıııı
hayalottt ne dicem benn bak sana.. bilemedim şimdi tek başıma... geçen ay benim bat karıştı.. ayın 3 ü ve 4 ünde asscikk asscikk k.rengi leke geldi asıl ayın 5 inde başladı .. benim sat şimdi 3 ü mü 5 imi geçen ayki..:44::44: eğer 3 üyse bugün bat oluoo ve bende hiç bi kırmızı belirtisi yokk... azıcık gögüs uçlarım elleyince acıyo o kadar... eğer sat 5 nisansa o zaman bat 5 mayıs beklicem az daha
günaydın kızlarr 3-4 gündür giremyrm internet yoktu napıyosunuz bakam?... ben şimdi sağlık ocağından geldim gebelik testinin ikincisini verdim dönüştede idrar testi aldım eve gelince hemen yaptım. hiç umudum yoktu hatta yaptım sanki silik çizgi gördüm gibi oldu hayal kurda dedim kendi kendime lavaboya bıraktım döndüm. 10 dk sonra tekrar bakmaya gitti çizgi biraz daha koyu yani hafif çizgi var. hamile miyim acaba kuzukulaklarım ya geç döllenme mi olduuu cvp verinn nolur sonuç çıkana kadar çatlıcammm :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?