- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.041
canım bu tedavi ilaçsız olduğu için sonuç başarılı diyolar
bi bakmak lazım ankarada büyük şehir olabilir hem sen niye umutsuz konuşuyon kızacam haaa
canım ablama her gittiği doktor kısırsın senin çocuğun olmaz dedi 3 tane var çok şükür rabbim istedikten sonra doktorlar nedese boş
canım bu ovulasyon testi yumurta çatlamasını tespit etmek için kullanılıyo aynı gebelik testi gibi ikinci çizgi çıkarsa 24 le 36 saat içinde çatlama oluyo bakalım bide böyle deniycez almak istersen gitti gidiyorda çok uygun fiyatla satılıyo tavsiye ederim
oyy asetonum.. sen yapma iş mişş.. biz gelip yaparık kızlarla
snrada ödül olarak,. bebişi severik
ama tabi.. ben bikaç aylık olunca bisey anlıyorum bebisten.. yoksa minnıcakı sevemiyorum :26: bikaç aylık olsun da.. tombik olsun.. elimiz pamuk görsün dimebirde elleri boğum boğum olsun.. zaten işim gücüm boğumm
aa ne guzelmis duymustm ama uygulamasini bilmyordm cok saol arkadasim arastirayim netten ins sanada ise yarar en ksa zamanda
ayyy inşallah canım saol bi dene tabi bi zararı yok nasılsa hem ne zamanlar çalışman gerektiğini kesin öğrenirsin
kötümü
ben bir melekim
yapmaenişteme dokunma seneler sonra kavuştuk zaten
canım bu tedavi ilaçsız olduğu için sonuç başarılı diyolar
bi bakmak lazım ankarada büyük şehir olabilir hem sen niye umutsuz konuşuyon kızacam haaa
canım ablama her gittiği doktor kısırsın senin çocuğun olmaz dedi 3 tane var çok şükür rabbim istedikten sonra doktorlar nedese boş
gonzalezim gerçekten ben gelince gitmiş sanırsam
sağol canım benim böle sölemen bile yükümü hafifletir..tabiki seveceksiniz teyzesi..bu topicte takılırken hamiş kaldım bu topicle büyüdü..yabancı değilsiniz elinizle büyüdü sayılır...o bende tombik çocukları severim
öyle tabi Rabbim istedikten sonra.. demek ki istemiyo ....
şurada anlattıklarım belki de. yaşadıklarımın yarısıdır..
o yüzden neler yaşadım bu konuda bi ben biliyorum.. birde Rabbim ..
sonuçlar basarılı diyosun ama.. esime ilaç namına birsey verilmiyor.. ilaçsız fln bu nasıl olucak ????
ses olarak rahatsızlık vermişim.. bired görünüt olarak rahatsızlık vermiyim dedim, kaçtım
poğaçayı tepsiye dizip, pisirme islemleri vardı. birde çamasır astım.. yemek pisircim smdi de yine çıkıyorum enisten gelir yarımsaat sonra..
:105::105::105::105::105:
canım benim anlıyom desm yalan olur sadece tahmin edbilirim
tedavide zaten eşine ilaç verilmiyo sana verilen iğneler varya o daha az oluyo şöyleki
normal tüp bebek uygulamsında büsürü iğne veriliyoya bunda sadece o ay gelişmekte olan yumurtaya yoğunlaşıp onu büyütüyolar
yaw kuşum ..
şu son ki tedavim sırasında.. dr uma dedim ki.. esime bir ilaç fln verilmicek mi.. ürolg verilcek birsey olmadığını söylemis..
ama bütün islemler olup bittiğinde..
(son ki bu tedavimde, zaten opum dan sonra ki isleme alınamadım)
ve bana sonunda olmadığında söylenilen en büyük sebep ?
eşinin tahlil sonuçları yüzünden olmuyo... deniliyor... ve bende sinirleniyorum doğal olarakkverilcek birsey nasıl olmaz yaa.. madem en sonunda esimi en büyük sebep olarak göstericeklerr... o zaman yapılan bütün herseyy koca bir yalannn.. bütün zahmeti çeken benim.. banada yazık değil mii yaaaaa
zaten yıllar geçtikçe bütün + lar - lere dönüsüyo bizde..
bana eskiden ilk tüp lere basladığımızda, benm yumurtalarım 1. kalıtedeydi..
smdi bu 4. tüp te.. denildi ki.. yumurta anomalisi var.. yani verilen yüksek doz da ki onca iğne.. hiççbirr işe yaramıyoo... olanı büyütelim derken, birden fosss diye sönüyo sanki...
o çok verilen iğneler .. hani nerde simdii ???/ niye, neden işe yaramıyor mademm.. yüksek verilince olur diyorlardı.. e hani o zaman ????!!!!
sonuç olarak ne biliyo musun ?
verilebilicek bütün iğneler bana, en yükseğinden..
ama eşime birsey verilmiyo..
sonuç olarak.. eş den dolayı diyolar..
şu az ilaçsız olanı nasıl işe yarasın ???
bu nasıl bi adaletsizliktir anlamadım ???!!!! :84::84::84::84:
canım dayanmıyo Rabbim, sen görüyorsun şu halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?