Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doru burdada bi doktor varmış işte kontrol edip bebek olup olmıycağını söylüyomuşbana dediler gel götürelim seni ona diye didim kalsın .
benim çocuğumun gelip gelmiceni o nerden bilcekmiş didimsinir olurum ben öyle doktorlara bak geçen tvde çıktı daha rahim nakliyle hamile kalan bayan .Herşey Rabbımden
umudum galiba benım gıttığim merkezde uygulanıyo bu yöntem.bide sanırım ankaradaki Recai doktor yapıyodu mini tüp bi araştırın dünkü bahsetttiğim sana bu yöntemdi

aa ne guzelmis duymustm ama uygulamasini bilmyordm cok saol arkadasim arastirayim netten ins sanada ise yarar en ksa zamanda

Son düzenleme:

sağol canım benim böle sölemen bile yükümü hafifletir.. tabiki seveceksiniz teyzesi..bu topicte takılırken hamiş kaldım bu topicle büyüdü..yabancı değilsiniz elinizle büyüdü sayılır...o bende tombik çocukları severim

öyle tabi Rabbim istedikten sonra.. demek ki istemiyo ....
şurada anlattıklarım belki de. yaşadıklarımın yarısıdır..
o yüzden neler yaşadım bu konuda bi ben biliyorum.. birde Rabbim ..
sonuçlar basarılı diyosun ama.. esime ilaç namına birsey verilmiyor.. ilaçsız fln bu nasıl olucak ????

gonzalezim gerçekten ben gelince gitmiş sanırsam

ses olarak rahatsızlık vermişim.. bired görünüt olarak rahatsızlık vermiyim dedim, kaçtım

poğaçayı tepsiye dizip, pisirme islemleri vardı. birde çamasır astım.. yemek pisircim smdi de yine çıkıyorum enisten gelir yarımsaat sonra..

asetotunm.. hani dedin ya burada büyüdü, elinizde büyüdü sayılır dedin ya..

e doğuma da girersek, elimize doğdu deriz olma mı

neyse ben çıkam.. yemek koyacam.. haydin görüsürüz

birde priorimin ilaç bulma konusu noldu ki merak ettim :44::44::44:

canım benim anlıyom desm yalan olur sadece tahmin edbilirim

tedavide zaten eşine ilaç verilmiyo sana verilen iğneler varya o daha az oluyo şöyleki

normal tüp bebek uygulamsında büsürü iğne veriliyoya bunda sadece o ay gelişmekte olan yumurtaya yoğunlaşıp onu büyütüyolar

ben gidiyorum sen kal

yaw kuşum ..

şu son ki tedavim sırasında.. dr uma dedim ki.. esime bir ilaç fln verilmicek mi.. ürolg verilcek birsey olmadığını söylemis..
ama bütün islemler olup bittiğinde..

(son ki bu tedavimde, zaten opum dan sonra ki isleme alınamadım)

ve bana sonunda olmadığında söylenilen en büyük sebep ?

eşinin tahlil sonuçları yüzünden olmuyo... deniliyor... ve bende sinirleniyorum doğal olarakk verilcek birsey nasıl olmaz yaa.. madem en sonunda esimi en büyük sebep olarak göstericeklerr... o zaman yapılan bütün herseyy koca bir yalannn.. bütün zahmeti çeken benim.. banada yazık değil mii yaaaaa

zaten yıllar geçtikçe bütün + lar - lere dönüsüyo bizde..
bana eskiden ilk tüp lere basladığımızda, benm yumurtalarım 1. kalıtedeydi..

smdi bu 4. tüp te.. denildi ki.. yumurta anomalisi var.. yani verilen yüksek doz da ki onca iğne.. hiççbirr işe yaramıyoo... olanı büyütelim derken, birden fosss diye sönüyo sanki...

o çok verilen iğneler .. hani nerde simdii ???/ niye, neden işe yaramıyor mademm.. yüksek verilince olur diyorlardı.. e hani o zaman ????!!!!

sonuç olarak ne biliyo musun ?

verilebilicek bütün iğneler bana, en yükseğinden..
ama eşime birsey verilmiyo..
sonuç olarak.. eş den dolayı diyolar..

şu az ilaçsız olanı nasıl işe yarasın ???

bu nasıl bi adaletsizliktir anlamadım ???!!!! :84::84::84::84:

canım dayanmıyo Rabbim, sen görüyorsun şu halimi

Son düzenleme:
herkescikler gitmiş
bende gidem giyinemde biraz eczacıları dolanam
bakalım bu ilaç neyin nesiymiş
haydık gece görüşürük

Son düzenleme:

işte zaten okuduğum kadarıyla mini tüpün ana amacı diğer tüpteki iğneler yumurtaları büyütüyor ama zamanla işlevlerini azaltabiliyomuş.ve buyüzden mini tüple doğal ilişkiye yakın yumurta sağlamak sanırım umudum.bu durumda yumurtanın işlevi daha çok oluyomuş:44:ben okudum baya bi mantıklıda ben anlatabıldımmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…