Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karammmm tebrik ederim eğer anlattığın gibiyse hamilelik var demekkan testinide bekle tabi ama idrara göre bebiş seninle

hayırlı olsun hamılesın bence

keşke tatlım yaaaa. pazartesi kan ve idrar testi yaptım negatifti hiç çizgi falan yoktu. kan değeride 4.25 çıktı ebe umutlanma dedi bugün bile kan alırken yoktur bişey ama yapalım yinede eddiler bide eve gelince test alıp yapayım dedim ikincisi silik çıktıı. delircem valla. cuma gününün hürmetine rabbim bizi muradımıza erdirir inş...

karammmm tebrik ederim eğer anlattığın gibiyse hamilelik var demekkan testinide bekle tabi ama idrara göre bebiş seninle

inş. hayalotum yaa. ağlıcam var ya o derece kötüyümm hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum kendimi geçtim eşimi düşünüyrm. artık o derece kafama takıyorum ki rüyama sağlık ocağındaki ebe girdi o değerle hamile kalamzsın sen dyodu bana bende üzülerek çıkıyodum meğer rüyaymış bi uyandım sağlık ocağına gittim alelacele. ama inş.. bebişim vardırda tutunmuşturrrr bana

kuzuummmm inşallah hamilesindirrr Rabbim hayırlısını versin inşallah...

dediğin gibiysee 8-9 gibi bitti ... o zaman 3 ü benim bat.. neysem hayırlısı artık bekleyelim birazzz.. :44::44::44:

suedam hoşgeldınnnn

hosbulduk canım
nassın ya? ne var ne yok senın ısler ne alemde?
ben ardarda fos cıkıom baksana napsamkı
ovu testı almaya calıstım gıttıgıdıyordan bankamatık kartla alamadım kredı kartımı olması gerekıor acaba
gıttıgıdıyor guvenılırmı ya?

aminn inş.. Allahım hayırlısını versin ama kendimi ağlamaktan alıkoyamıyoruum. bugün ya çok sevincem ya da çok çok üzülcem :S

olmazzz olmazzz ağlamak yoookkkkkkk gülmek var

kuzummm yıpratma kendini derin derin nefes al bakalımm.... hayırlısını iste kuzum.. ama keşke 2-3 test alsaydın bu kadarr üzülcene onları da yapardın emin olurdunn..

şekerim bankamatik kartıyla alamazsın netten kredi kartı gerekiyor.. fiyatı ne kadar orada.. ben eczanede sordum 25 tl demişti ovu teste.. eczaneden all..

hiç aklıma gelmedi bi kaç tane test almak canım ya. ilk defa silikl çizgi çıkıyo ben yaptığım idrar testlerini atmam bi torba dolusu duruyo onlara bakıyrm hiç birinde silik çizgi falan yok hep tek. bakalım 3-4 saate dananın kuyruğu kopcak. hayırlısı olsun artık cancazımm

beebbeeemm hoşgeldin... nassın canım.. yokmuşşş yafrukuşum yaa ilacın .. bu ilac olmazsa olmuyo mu ki.. bilemedim..:44::44: eczacı değiştirsin doktor o ilacı dedi ama sonra da ayın 16 sından sonra gelecek duyumunu aldık dedi ...

kuzucummmm gittim ben eczanecilere ama yok dediler.. depolarda da yokmuşş .. aldıkları duyuma göre :44::44: 16 mayıstan sonra girecekmiş piyasaya ... çokkk üsgünümm bulamadımm onuuu....

saol priorim.. Allah razı olsun ..

zaten benim şansım ne zaman güldü ki.. şu bebek tedavilerinde sanki kaplumbağa misali ilerleyebiliyoruz.. hersey önüme bi engell.. hepsi bi zahmett.. vallahi canım dayanmıyo...

ilk bulamadığımız zaman.. bzim burada ki eczaneden beri depolara sordurmustuk.. ve yok denilince..
hemsireye dedim bunu..
bana dediği ..

-- ayy nasıl olmaz.. Ankara'da ki bi tanıdığınız fln yok mu.. bi baktırın..

sanki bunlar bilmiyor mu.. ??? bu ilacın olmadığını.. en son ne zaman verdiler acaba bu ilacı bir hastasına ???

beni bulamadım diye sıkıntıya sokar gibi.. zaten bulamadım içemiyorum diye sıkıntıya girmişim..

birnde mutlaka biran önce kullanmanızı istiyoruz .... demez mi ??!!!!

hersey üst üste geliyor bu günlere sanki... bazen kaldıramaz oluyorum çok bunaldım şu günlere...

Rabbim Cuma selası okunuyor şuanda.. yardımını esirgeme Allah'ımm...

Son düzenleme:

şekerim eşdeğerini verebiliyolarmışşşş.. o olmuyo mu ki

Son düzenleme:

saol kuşum.. Allah razı olsun..

bir ilaç yüzüne benim için seferber oldunuz..

biliyom kuzum, net de de satışı yok..
o ilk sordğn eczanede ki bayanın bilmediği belli..
cünkü bu ilaç vitamin desteği olduğu için devlet ödemiyo zaten..biz cepten alıcakmışız o hapı..
net de ki satış fiyatı 85 tl civarlarında ama orda da yok..

bana sanki bulunabilen bi ilaçmış gibi..
hemsireme dedim ki.. eğer buludğumuz yerde getirdiklerinde kaç kutu kullanmam lazımsa, o kadar alalım dedim..
bana diyo ki.. bittikçe , bitmeden önce isteyin, 1ay kullancaksınız...

anasını satim..vallahi bütün sinirim tepemde... sanki PAROL alıyoruz yaa.. eczaneye her gititğimde olsun !!!!!!

Allahım ne günlere kaldık Yarabbim tükendim artık .. sen yardım eyle....amiinnn.. ((((((((

saol kusum hsb... da pek iyi değilim.. adet üstü sinirlerim çok gergin.. bu ilaçal birlikte bikaç bisey de sinirlerimi daha germeye yetti..
ne zamana kadar dayanacam bilmiyorum.. artık mecalim kalmadı

dedilm ya.. hep bi engelim olucak ya.. acaba ne olacak sonum diye düsünüp duruyom bazen de.. diyom hep böyle o yok.. bu olmadı.. böyle olumsuzlukları görünce.. hayal kırıkılğıyla birlikte.. hep bi karamsarlık.. yoruldum kusum yaa (

Ankara'da diğer baktırıdğım kişiye de bi depodan öyle haber gelmis.. bi 10 güne kadar gelicek diye..
artık ne olcak zaman göstericek .... offffffffff

şekerim eşdeğerini verebiliyolarmışşşş.. o olmuyo mu ki

hiç öyle eşdeğer gibi birsey demediler.. bilmiyorum ki..

ilk bulamadığımız zaman dedim yokmuş diye.. 10 güne kadar gelicekmiş demistim..
hiç demediler ki..
bunu beklemeyin, şunu kullanın diye.. ?

ne zaman elinize geçerse kullanmaya başlayın dediyler..

dedim adetim de yaklaşıyo..4 veya 5 nde yada 6 sında olmam lazım..

eğer.. adet oldun..3.ve 4. gününe kadar halen elinize geçmediyse bize haber verin dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…