- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.081
günaydın kızlarr 3-4 gündür giremyrm internet yoktu napıyosunuz bakam?... ben şimdi sağlık ocağından geldim gebelik testinin ikincisini verdim dönüştede idrar testi aldım eve gelince hemen yaptım. hiç umudum yoktu hatta yaptım sanki silik çizgi gördüm gibi oldu hayal kurda dedim kendi kendime lavaboya bıraktım döndüm. 10 dk sonra tekrar bakmaya gitti çizgi biraz daha koyu yani hafif çizgi var. hamile miyim acaba kuzukulaklarım ya geç döllenme mi olduuu cvp verinn nolur sonuç çıkana kadar çatlıcammm :S
karam hoşgeldinnn
hayırlı olsun hamılesın bence
karammmm tebrik ederim eğer anlattığın gibiyse hamilelik var demekkan testinide bekle tabi ama idrara göre bebiş seninle
inş. hayalotum yaa. ağlıcam var ya o derece kötüyümm hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum kendimi geçtim eşimi düşünüyrm. artık o derece kafama takıyorum ki rüyama sağlık ocağındaki ebe girdi o değerle hamile kalamzsın sen dyodu bana bende üzülerek çıkıyodum meğer rüyaymış bi uyandım sağlık ocağına gittim alelacele. ama inş.. bebişim vardırda tutunmuşturrrr bana
priorim normalde ilk lekelendiğin gün sayılır adette:26:ama sen 5.günü sökülüpde kaç gün sürdü adetin.diyelim 5 gün olan birisi isen 3te leke olup 5 te sökülüp 8de bittiyse eğer ilk günü ayın 3ü olur canım.ama arada 1- 2 gün oynamada olabilir tabi bazenşöyle söyliyeyim her ihtimale karşı ayın 5ine kadar bekle.sonrasında test yapabılırsın
kuzuummmm inşallah hamilesindirrrRabbim hayırlısını versin inşallah...
suedam hoşgeldınnnn
aminn inş.. Allahım hayırlısını versin ama kendimi ağlamaktan alıkoyamıyoruum. bugün ya çok sevincem ya da çok çok üzülcem :S
hosbulduk canım
nassın ya? ne var ne yok senın ısler ne alemde?
ben ardarda fos cıkıom baksana napsamkı
ovu testı almaya calıstım gıttıgıdıyordan bankamatık kartla alamadım kredı kartımı olması gerekıor acaba
gıttıgıdıyor guvenılırmı ya?
olmazzz olmazzzağlamak yoookkkkkkk gülmek var
kuzummm yıpratma kendini derin derin nefes al bakalımm.... hayırlısını iste kuzum.. ama keşke 2-3 test alsaydın bu kadarr üzülcene onları da yapardın emin olurdunn..
kuzucummmm gittim ben eczanecilere ama yokdediler.. depolarda da yokmuşş .. aldıkları duyuma göre :44::44: 16 mayıstan sonra girecekmiş piyasaya ... çokkk üsgünümm bulamadımm onuuu....
saol priorim.. Allah razı olsun ..
zaten benim şansım ne zaman güldü ki.. şu bebek tedavilerinde sanki kaplumbağa misali ilerleyebiliyoruz.. hersey önüme bi engell.. hepsi bi zahmett.. vallahi canım dayanmıyo...
ilk bulamadığımız zaman.. bzim burada ki eczaneden beri depolara sordurmustuk.. ve yok denilince..
hemsireye dedim bunu..
bana dediği ..
-- ayy nasıl olmaz.. Ankara'da ki bi tanıdığınız fln yok mu.. bi baktırın..
sanki bunlar bilmiyor mu.. ??? bu ilacın olmadığını.. en son ne zaman verdiler acaba bu ilacı bir hastasına ???
beni bulamadım diye sıkıntıya sokar gibi.. zaten bulamadım içemiyorum diye sıkıntıya girmişim..
birnde mutlaka biran önce kullanmanızı istiyoruz .... demez mi ??!!!!
hersey üst üste geliyor bu günlere sanki... bazen kaldıramaz oluyorum çok bunaldım şu günlere...
Rabbim Cuma selası okunuyor şuanda.. yardımını esirgeme Allah'ımm...
umudum ayçiçeğim eczaneye gittim sordum yok didiler
kadın dediki reçetesi nerde hayalot didididim benim için değil bi akrabamın.şehir dışında oturuyolar ama heryere sormuşlar.ankarada da yokmuş didim oda depoyu aradı yok dediler sonra biraz sohbet ettik.dedim bunu nasıl bulcaz bu kıza lazım abla didim.dediki dhea 25 var bu ilaçla aynı görevi görüyo onun için arım didi.yine aradı depoyu depodakiler dediki bu dheada yok.Biosteron çok kullanılmayan bir ilaç olduğu için bulunmuyor dediler.fazla getirilmiyormuş.istanbulda bi eczanede 1 tane gözüküyor ellerinde varmış.sonra eczacı orayı aradı hala eldemi diye onlarda dedilerki yok kalmadı sıstemde yanlışlık olmuş olabilir dediler.dheada yokmuş yine ellerinde.depodaki adam dediki yurtdışından kaçk bu hapı getiren ticaretler kurulmuş sitelerde onları araştırsınlar dedi ama fiyat olarak pahalıya patlar didi.yada doktoruyla konuşsun dediler.ben dedim mayıs 15 den sonra gelebilme ihtimali varmı bu ilacın ankarada öyle demişler nezaman gelir sizce dedim.burdakilerin öyle birşeyden haberi yok anlaşılanki kadın ilk defa duyuyorum dedi.hemen arkasında bi eczane daha var orayada sorımmı varmıdır dedim.yoktur ben depoyu aradım çünkü dedi.bulamadım umudum ya
heee gonzalezim ben netten baktım bikaç yere bu ilaç nette de stoklarda kalmamış gözüküyor bu arada.sen en iyisi bi doktoru ara sor balım ya bakalım belki bi çözümü bulunur :26:yaw vallahi vanda var deseler vana gitcem yahu sinir oldum bu işe şimdik
beebbeeemm hoşgeldin... nassın canım.. yokmuşşş yafrukuşum yaa ilacın.. bu ilac olmazsa olmuyo mu ki.. bilemedim..:44::44: eczacı değiştirsin doktor o ilacı dedi ama sonra da ayın 16 sından sonra gelecek duyumunu aldık dedi ...
şekerim eşdeğerini verebiliyolarmışşşş.. o olmuyo mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?