- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.641
canm geçen hafta rahim filmi çeknmştm malesef tüpler tıkalı ilaç kullanp tekrar çeklcek ama genişlemede olduğu için ameliyat olabilirmişimbakalım haziranda netleşcek kuzum...
canım valla görmedim:)yoksa yazardım
canım genişleme var ya oyüzden öyle dedmiş sülo..bakalım istanbula gelnce gidicem bi göstereyim sonuçlarımı
kuzummm tüpler tıkalı ise sen nasıl kimyasal yaşadın kii bence hiiç o tatlı canını sıkma, hayırlsıı ile hiiç bişeye gerek kalmadan gelecek meleğinnnnnnnnn
canım embriyo tüplerden geçemediği için kimyasal yaşamışım doktorum öyle diyor çok üzügünüm canım sıkılıyorinşallah düzelir canm
ben çıkıyorum canlarımmmm
kocişim film izleyelim diyoooorr
RABBİM YÜREĞİNİZDEKİ MELEKLERİ TEZ ZAMANDA GÖBÜŞÜNÜZE KONDURSUN
SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuzum ben yanlış mı biliyorum bu olayı yaa, spermler tüplerden geçip yumurtalıklara ulaşıyo orda döllenirse tekrar tüplerden geçerek rahime gelmiyo mu.. e senin tüpler tıkalıysa spermler nasıl yumurtaya ulaştı peki :44:
bu saatte mi geliyooohayırdrı kuzum inşş
hem genişleme hem tıkanıklık nasıl oluyo kii:26: üzülmesin kuzum yaa şimdi tıp çok ilerledi Rabbim şifa verir inşş hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleği.. hem daha önce de kimyasal da olsa tuttu neticede.. bundan sonra da olur kuzumm bence
bebeğimm kaç tane miyomun var ki bende de 1 tane miyom var ama önemsiz dedi dr. hamile kalmak için bi engel değildir.. sadece hamileleikte prblem olabilir dedi dr... boyutunu da bilmiyorum sadece vajinal ultrasonda görülebiliyo, karından bakınca hiç görünmüyo
canım bendekı myomların buyuklugu 1 tanesı 5 cm bı tanesı 3 cıvarında bnm doktorum da onemsemedı oncelıgımız senın gebe kalman dedı ama 6 ay ılac klomen falan kullanıp hala gebe kalamazsan myomlarını almak zorunda kalabılırız dedı:26::26: ınsallah o raddeye gelmeden kalırım bu ay adetım gelırse ki ınsallah gelmez bakalım bı rahım fılmı cekılebılırsem hersey netlesecek dua edın
canım zigot olarak tüplerden geçmesi gerekiyormuş ama demmekki tıkalı oldğundan geçemedineyse hayırlısıyla bekliycem
canım kalbini temiz tut o zaman bitanem, bebişin olmasına engel değilse neden ameliyt olasın ki bitanem.. inşş hamiş kalırsın da sezeryan esnasında myomlarından da kurtulursun.... bu ay batlarımız hepimiz için güzel günlerin miladı olsun inşşşşş
dularım sizinle bitanemmmmm
valla anlamadım keserim ben bu işi, bi ara ayrıntılı konuşalım kuzumm.. sen sıkma canını, Rabbim ol dedikten sonraa olmayacak bir şey var mıı
ben artık çıkayım canlarım kocişimm film hazırlamıştı çooooooooook beklettim :26:
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMM İYİ GECELER
valla kuzu bende anlamadım konuşalım:)
iyiyim piorim yemek pişiriyom
bu akşam bana gelinsanki misafir gelcek öyle çok yapmışımki
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya
sononda gelsin de ben 3,5 gün beklmeeye razıyım yoksa düzenlemek içinde ilaç kullancam yine ertelicez bebek işini...zaten eşimlede aramız 2 akşamdır bozuk kawga edip duruoruz şu2akşamda okadar ilgisizleşti ki anlatamamcanım benimmm sevindimm tabii sevinmem miiişimdilik gözün aydın diiyeyimmmm
sen stres yapma tamam mı diğer aylarda da olur böylee
kızzz anammm kan yaptırsana hemen çünkü 7.günü benm adetim gelmedi ya dr test yap ilaca başlatcam dedi her ihtimale karşı istedi testi yaptım bi çizgi çıktı pespembe ama öteki bembeyaz dı hiç bişi yoktu nitekimertesi sabah geldi canım kırmızılarım bence çok yüksek çok yüksek bi ihtimal kendi çubuğum bembeyazdı ya senin ki de silik bile olsa bi ihtimal die düşündümcanlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya
gunaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnen enerjikinden bol bol gunaydınlar nassınız
piriorim.. asetonumm.. ee hadi çıkın ortaya
valla hiç enerji yok kuzum.. bezgin bekir gibi dolanıyommm
bezgin bekir mi..hangi bekir , sen bizi bekir le mi aldatıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?