Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzummm tüpler tıkalı ise sen nasıl kimyasal yaşadın kii bence hiiç o tatlı canını sıkma, hayırlsıı ile hiiç bişeye gerek kalmadan gelecek meleğinnnnnnnnn

kuzummm tüpler tıkalı ise sen nasıl kimyasal yaşadın kii bence hiiç o tatlı canını sıkma, hayırlsıı ile hiiç bişeye gerek kalmadan gelecek meleğinnnnnnnnn

canım embriyo tüplerden geçemediği için kimyasal yaşamışım doktorum öyle diyor çok üzügünüm canım sıkılıyorinşallah düzelir canm

ben çıkıyorum canlarımmmm
kocişim film izleyelim diyoooorr

RABBİM YÜREĞİNİZDEKİ MELEKLERİ TEZ ZAMANDA GÖBÜŞÜNÜZE KONDURSUN
SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım embriyo tüplerden geçemediği için kimyasal yaşamışım doktorum öyle diyor çok üzügünüm canım sıkılıyorinşallah düzelir canm

Kuzum ben yanlış mı biliyorum bu olayı yaa, spermler tüplerden geçip yumurtalıklara ulaşıyo orda döllenirse tekrar tüplerden geçerek rahime gelmiyo mu.. e senin tüpler tıkalıysa spermler nasıl yumurtaya ulaştı peki :44:

ben çıkıyorum canlarımmmm
kocişim film izleyelim diyoooorr

RABBİM YÜREĞİNİZDEKİ MELEKLERİ TEZ ZAMANDA GÖBÜŞÜNÜZE KONDURSUN
SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım ii geceler rabbim sesimizi duyar inşallah....

canım zigot olarak tüplerden geçmesi gerekiyormuş ama demmekki tıkalı oldğundan geçemedineyse hayırlısıyla bekliycem

canım bendekı myomların buyuklugu 1 tanesı 5 cm bı tanesı 3 cıvarında bnm doktorum da onemsemedı oncelıgımız senın gebe kalman dedı ama 6 ay ılac klomen falan kullanıp hala gebe kalamazsan myomlarını almak zorunda kalabılırız dedı:26::26: ınsallah o raddeye gelmeden kalırım bu ay adetım gelırse ki ınsallah gelmez bakalım bı rahım fılmı cekılebılırsem hersey netlesecek dua edın

canım kalbini temiz tut o zaman bitanem, bebişin olmasına engel değilse neden ameliyt olasın ki bitanem.. inşş hamiş kalırsın da sezeryan esnasında myomlarından da kurtulursun.... bu ay batlarımız hepimiz için güzel günlerin miladı olsun inşşşşş
dularım sizinle bitanemmmmm

canım zigot olarak tüplerden geçmesi gerekiyormuş ama demmekki tıkalı oldğundan geçemedineyse hayırlısıyla bekliycem

valla anlamadım keserim ben bu işi, bi ara ayrıntılı konuşalım kuzumm.. sen sıkma canını, Rabbim ol dedikten sonraa olmayacak bir şey var mıı

ben artık çıkayım canlarım kocişimm film hazırlamıştı çooooooooook beklettim :26:

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMM İYİ GECELER

valla kuzu bende anlamadım konuşalım:)

valla kuzu bende anlamadım konuşalım:)

Slm boyle lafa atlamis gibi oluyorum ama bildiklerimi paylasmak istedim yukarda bi arkadasta bahsetmis. Eger kimyasal gebelik gecirdiysen senin tuplerin tikali olmasi imkansiz hadi teki kapali diyelim dyeri mutlaka aciktir spermin tupten gecmeden yumurtaya ulasmasi imkansiz bisey kuzum bence sen rahim filmi cekilirken kendini sıktın yada drun bi yanlisi oldu

canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya

kuzucummmm adına çok sevindimmmm... hadi inşallahhh kanda da çıkarr

günaydınnn kıssçelerrrrrr

herkes geçmişi okuyarak geliyoo galibaa :44::44::44:

canım benimmm sevindimm tabii sevinmem miii şimdilik gözün aydın diiyeyimmmm

sen stres yapma tamam mı diğer aylarda da olur böylee
sononda gelsin de ben 3,5 gün beklmeeye razıyım yoksa düzenlemek içinde ilaç kullancam yine ertelicez bebek işini...zaten eşimlede aramız 2 akşamdır bozuk kawga edip duruoruz şu2akşamda okadar ilgisizleşti ki anlatamam tam şevkatine iht.olduğu anda
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya
kızzz anammm kan yaptırsana hemen çünkü 7.günü benm adetim gelmedi ya dr test yap ilaca başlatcam dedi her ihtimale karşı istedi testi yaptım bi çizgi çıktı pespembe ama öteki bembeyaz dı hiç bişi yoktu nitekimertesi sabah geldi canım kırmızılarım bence çok yüksek çok yüksek bi ihtimal kendi çubuğum bembeyazdı ya senin ki de silik bile olsa bi ihtimal die düşündüm hadi hayırlı haberler...

gunaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn en enerjikinden bol bol gunaydınlar nassınız

piriorim.. asetonumm.. ee hadi çıkın ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…