- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.621
umudum meddim sernesim nasılsınız kime cevap vericeğimi şaşırdım bugün aldığım kkda 4.hamilelik haberi ama sonuncusu çok güzel oldu ya
ngasgım sen yarın bi kan testı yaptır ınsallah senınle olcak.rabbım devamını getırsın ınsallah
umudum meddim sernesim nasılsınız kime cevap vericeğimi şaşırdım bugün aldığım kkda 4.hamilelik haberi ama sonuncusu çok güzel oldu ya
ngasgım sen yarın bi kan testı yaptır ınsallah senınle olcak.rabbım devamını getırsın ınsallah
ıyım canım cok sukur sen nasılsın
valal aynı buay bende klomen kullandım 3.ayım batım 13u beklemedeyım
inşallah sende bu ay adet görmessinn canım ....parlodel kullandım canım kolaylaştırıyormuş hamileliği ...çabuk ve uzun süreli etkili oluyorr canım ...dün akşam yarım aldım süt hormonu ilacını...
ben de kuzuma hoşgeldin yazıyodum bi baktım benden önce davranmışşşşşiidir bitanem ngasgımın haberiyle uçtum sanki yaaa, kalbim deli gibi çarpıyooo heyecandan
Rabbim en kısa zmanda isteyen herkese ve bizlere de nasip etsin inşş balımmm
çok şükür bitanem soğuk aldım herhalde nefes alınca göğsüm sıkışıyo biraz
ama genel olarak süperim
bat 13mü benden 1 gün öncehadi hayırlısı
inşallah canım ya inşallah hamileyimdir bi yalnışlık falan yoktur en yakın zamanda sizlerdende duymak hayırlı haberleri istiyorum sürekli dua ediyorum hepimiz içinnn
ayy inşş kuzuummmmmmumarım Rabbim hayırlısı ile nasip eder
bitti mi bitanem ilacın.. kan testi yaptırıncaya kadar içme derim ben bitanem
çok şükür bitanem soğuk aldım herhalde nefes alınca göğsüm sıkışıyo biraz
ama genel olarak süperim
bat 13mü benden 1 gün öncehadi hayırlısı
ıyım canım cok sukur sen nasılsın
valal aynı buay bende klomen kullandım 3.ayım batım 13u beklemedeyım
meedcezirim biraz kendine gelebildinmi kuzum
oy ben seni yerim yinede hoşbulduk diyim bende bitaneme
valla bende öyle bi baktımki hamişimiz varmış ya
Rabbim cümlemize nasip eder inşallah öncelikle bu ay hevesle bekleyen herkesin gönlüne gore versın rabbım
canalrım benım hepınıze hayırlı geceler benım kocıs evde yok bırazdan gelır o gelmeden cay falan koyayım opuldunuz
evet yarın bir test yaptırayımda kızlar herkesi öptümmmmyarın sonuçları alır almaz burdayım iyi yada kötü
dualarımmm sizlerle
herkescikler sustu
Ben keserime ne olduğunu araştırıyodum kuzum, tüplerin ikisi de mi tıkalıymış.. laparoskopi faland emiş anlamadım allak bullak oldum şimdii:44::44::44::26::26::26::26::26:
şekerim benim batta 15 mayıs arka arkaya güzel haberler vermek nasip olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hadi hayırlısı bitanem, benim de 5 yumoşum olmuş bu ay, inşş Rabbim emeklerimizin mikafatını verir
bugün daha iyiiym bitanem de sen de rahatsızmışsın çok çok geçmiş oldun kuzumaaaa.. Rabbim şifa versin dikkat et kendine bitanem
ayy asıl ben seni yerim canımın içiiiiiamin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun size bitanem, iyi geceler öpüyorummmmm
HEEYYY UMUUDUUUMM NEDEN SESİN ÇIKMIYOOOOOOOOOO
kızçelerim herifin yengesi geliyor erken giderse gelırım yıne.bol sohbetler sızlere opuyorum hepınızı
kızçelerim herifin yengesi geliyor erken giderse gelırım yıne.bol sohbetler sızlere opuyorum hepınızı
tüplerde genişleme ve bir tüpte tıkanıklık varmış meddim:26:Rabbim şifa verir inşallah..
masallah canım benımde gecen ay 5ten fazlaydı ama tutmadı benmı myomlarım cok buyuk ben sanıyorumkı onlar engelınsallah senın tutumustur bitanemm her namazda dua edıyorum bu topıktekılere ve ısteyen herkese
keserimm bitanemm, noldu kuzum kötü bi haber yok inşşşş ayy çok fena oldum ben de burda hızla geçmişi okumaya çalışıyorum ama sabırsızlandım.. noldu tüplerle ilgili bi sorun mu var bitanemm.. kuzum benimmm yaaa:26:
canım valla görmedim:)yoksa yazardımtmm ağlama ama yaa
demin yalnıs zamanda mı yazdım çıktın birden
keserim ozaman ameliyatını olursun sonra hayırlısıyla tüp bebek .inşallah herşey çok güzel olucak.bide şöyle bişey sülümanla yüzyüze konuşmadınız.verdiğin bilgilere göre o şekil konuşma olmuş.bence muane olmadan hemen kötü düşünme derim.Rabbim yardımcın olsun ınsallah ama gecıcek butun bunlar ağlama kuzum nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?