Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben de kuzuma hoşgeldin yazıyodum bi baktım benden önce davranmışşşşş iidir bitanem ngasgımın haberiyle uçtum sanki yaaa, kalbim deli gibi çarpıyooo heyecandan
Rabbim en kısa zmanda isteyen herkese ve bizlere de nasip etsin inşş balımmm

inşallah canım ya inşallah hamileyimdir bi yalnışlık falan yoktur en yakın zamanda sizlerdende duymak hayırlı haberleri istiyorum sürekli dua ediyorum hepimiz içinnn

ayy inşş kuzuummmmmm umarım Rabbim hayırlısı ile nasip eder
bitti mi bitanem ilacın.. kan testi yaptırıncaya kadar içme derim ben bitanem

canalrım benım hepınıze hayırlı geceler benım kocıs evde yok bırazdan gelır o gelmeden cay falan koyayım opuldunuz

oy ben seni yerim yinede hoşbulduk diyim bende bitaneme
valla bende öyle bi baktımki hamişimiz varmış ya
Rabbim cümlemize nasip eder inşallah öncelikle bu ay hevesle bekleyen herkesin gönlüne gore versın rabbım

Son düzenleme:
çok şükür bitanem soğuk aldım herhalde nefes alınca göğsüm sıkışıyo biraz
ama genel olarak süperim
bat 13mü benden 1 gün öncehadi hayırlısı

insallah canım Allahtan umut kesılmez hayırlısı hepımızesanada gecmıs olsun dıkkat et kendıne balım

Son düzenleme:
ayy inşş kuzuummmmmm umarım Rabbim hayırlısı ile nasip eder
bitti mi bitanem ilacın.. kan testi yaptırıncaya kadar içme derim ben bitanem

evet yarın bir test yaptırayımda kızlar herkesi öptümmmmyarın sonuçları alır almaz burdayım iyi yada kötü

dualarımmm sizlerle

çok şükür bitanem soğuk aldım herhalde nefes alınca göğsüm sıkışıyo biraz
ama genel olarak süperim
bat 13mü benden 1 gün öncehadi hayırlısı

şekerim benim batta 15 mayıs arka arkaya güzel haberler vermek nasip olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ıyım canım cok sukur sen nasılsın

valal aynı buay bende klomen kullandım 3.ayım batım 13u beklemedeyım

hadi hayırlısı bitanem, benim de 5 yumoşum olmuş bu ay, inşş Rabbim emeklerimizin mikafatını verir

meedcezirim biraz kendine gelebildinmi kuzum

bugün daha iyiiym bitanem de sen de rahatsızmışsın çok çok geçmiş oldun kuzumaaaa.. Rabbim şifa versin dikkat et kendine bitanem

ayy asıl ben seni yerim canımın içiiiii amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canalrım benım hepınıze hayırlı geceler benım kocıs evde yok bırazdan gelır o gelmeden cay falan koyayım opuldunuz

afiyet olsun size bitanem, iyi geceler öpüyorummmmm

HEEYYY UMUUDUUUMM NEDEN SESİN ÇIKMIYOOOOOOOOOO

masallah canım benımde gecen ay 5ten fazlaydı ama tutmadı benmı myomlarım cok buyuk ben sanıyorumkı onlar engel ınsallah senın tutumustur bitanemm her namazda dua edıyorum bu topıktekılere ve ısteyen herkese

kızçelerim herifin yengesi geliyor erken giderse gelırım yıne.bol sohbetler sızlere opuyorum hepınızı

bu saatte mi geliyooo hayırdrı kuzum inşş
tüplerde genişleme ve bir tüpte tıkanıklık varmış meddim:26:Rabbim şifa verir inşallah..

hem genişleme hem tıkanıklık nasıl oluyo kii:26: üzülmesin kuzum yaa şimdi tıp çok ilerledi Rabbim şifa verir inşş hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleği.. hem daha önce de kimyasal da olsa tuttu neticede.. bundan sonra da olur kuzumm bence

masallah canım benımde gecen ay 5ten fazlaydı ama tutmadı benmı myomlarım cok buyuk ben sanıyorumkı onlar engel ınsallah senın tutumustur bitanemm her namazda dua edıyorum bu topıktekılere ve ısteyen herkese

bebeğimm kaç tane miyomun var ki bende de 1 tane miyom var ama önemsiz dedi dr. hamile kalmak için bi engel değildir.. sadece hamileleikte prblem olabilir dedi dr... boyutunu da bilmiyorum sadece vajinal ultrasonda görülebiliyo, karından bakınca hiç görünmüyo

canm geçen hafta rahim filmi çeknmştm malesef tüpler tıkalı ilaç kullanp tekrar çeklcek ama genişlemede olduğu için ameliyat olabilirmişimbakalım haziranda netleşcek kuzum...

tmm ağlama ama yaa

demin yalnıs zamanda mı yazdım çıktın birden
canım valla görmedim:)yoksa yazardım

canım genişleme var ya oyüzden öyle dedmiş sülo..bakalım istanbula gelnce gidicem bi göstereyim sonuçlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…