- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.601
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya
neyin düşmesi için :44::44:
ama tahlil yaptım 2. cizgi fln dedin :26::26:
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür yarabbimmmmmmm
valla canım normalde 28. günde bir oluyodum en son 8 nisanda adet oldum bana göre 2. gün geçti ama arada oluyordu böyle gecikmeler gögüs ucumu elleyince ağrı vardı şüphelendim yaptım inşallah hamileyimdir yaaa8 aydan sonra ...
canım benim hayırlısı olsun diyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
ngasg.. cnm hadi bakalımikimiz de 8 nisan da adet olmuşuz.. sonrası meçhulll
ben adetliyekin kan tahlili verdiğimde süt hormonum sınırın üstünde çıkmıştı doktor ilaç verdi proklatin hormonunun düşmesi için ve klomen içtim bu ayyy bu ilaçlar etki etmiş olabilir mi ikinci çizginin çıkması için ...hani içtiğim ilac neticede bir hormon ilacı ya
yok yaa sanmam.. ikisi farklı şeyler bence.. :44:
yarın bi kan testi yapsana
inşallah sende adet olmazsın canım sende hayırlı haberlerini alırsın inşallahhh
ben adetliyekin kan tahlili verdiğimde süt hormonum sınırın üstünde çıkmıştı doktor ilaç verdi proklatin hormonunun düşmesi için ve klomen içtim bu ayyy bu ilaçlar etki etmiş olabilir mi ikinci çizginin çıkması için ...hani içtiğim ilac neticede bir hormon ilacı ya
hayalotum canım benim bu aralar keyfim yok napcam netcem bilemiyorum yaaa bugün senin doktor süleyman tosunla mailleştim diyorki eğer tüplerde genişleme varsa kesinlikle tüplerin alınması lazım diyor yani ameliyat ve sonrasında da tüp bebek diyor....kafam iice karıştı
meddcezırım ıyım cok sukur kuzum sen nasılsın yoktun bayadır
sayfalar geçiyor, msjlar karısıyo, sayfa tutukluk yapıyo, bıkdım yaww
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl sevindim canımın içii bu ne güzel bi haber kuzuummmm
bitanem klomen ben de kullandım geçen ay ve adetim 3 gün geçtiği halde negatif çıkmıştı.. idrar testleri bu konuda pek denıltmıyor bitanem eğer çatlatma iğnesi yaptırmadıysan sonuç kesinlikle doğrudur bitanemmmmmmmmm çatlatma iğnesi yaptırdıysan bile üzerinden 12 gün geçtikten sonra yaptığın testler doğru çıkıyo bitanemm, ayyyyyyy çok heyecanlandım kuzum maşallah yaaaa
prolaktin için de dostınex mi kullandın bitanem.. ben de dr.a sormuştum ya hamiş kalırsam bi zararı olur mu dye... hamiş olduğunu öğrenir öğrenmez bırakırsan bi zararı olmaz dedi.. sen en son ne zaman içtin bitanem..
ıyım canım cok sukur sen nasılsınumudum meddim sernesim nasılsınız kime cevap vericeğimi şaşırdım bugün aldığım kkda 4.hamilelik haberi ama sonuncusu çok güzel oldu ya
ngasgım sen yarın bi kan testı yaptır ınsallah senınle olcak.rabbım devamını getırsın ınsallah
geçen hafta boyunca memleketteydim bitanem, 2-3 gündür de ağır bi grip oldum çok fena yattım yaniiondan gelemedim bitanem, ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?