Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür yarabbimmmmmmm

neyin düşmesi için :44::44:

ama tahlil yaptım 2. cizgi fln dedin :26::26:

ben adetliyekin kan tahlili verdiğimde süt hormonum sınırın üstünde çıkmıştı doktor ilaç verdi proklatin hormonunun düşmesi için ve klomen içtim bu ayyy bu ilaçlar etki etmiş olabilir mi ikinci çizginin çıkması için ...hani içtiğim ilac neticede bir hormon ilacı ya

ngasg.. cnm hadi bakalım ikimiz de 8 nisan da adet olmuşuz.. sonrası meçhulll

canım benim hayırlısı olsun diyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

keserimm bitanemm, noldu kuzum kötü bi haber yok inşşşş ayy çok fena oldum ben de burda hızla geçmişi okumaya çalışıyorum ama sabırsızlandım.. noldu tüplerle ilgili bi sorun mu var bitanemm.. kuzum benimmm yaaa:26:

yok yaa sanmam.. ikisi farklı şeyler bence.. :44:

yarın bi kan testi yapsana

inşallah sende adet olmazsın canım sende hayırlı haberlerini alırsın inşallahhh

benim ki çok zor kusum yaaa yine de Rabbim bilir tabi de ..hayırlısı bakalım napalım..elden geleni yapıyoruz, takdir Allah'ın

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl sevindim canımın içii bu ne güzel bi haber kuzuummmm

bitanem klomen ben de kullandım geçen ay ve adetim 3 gün geçtiği halde negatif çıkmıştı.. idrar testleri bu konuda pek de nıltmıyor bitanem eğer çatlatma iğnesi yaptırmadıysan sonuç kesinlikle doğrudur bitanemmmmmmmmm çatlatma iğnesi yaptırdıysan bile üzerinden 12 gün geçtikten sonra yaptığın testler doğru çıkıyo bitanemm, ayyyyyyy çok heyecanlandım kuzum maşallah yaaaa

prolaktin için de dostınex mi kullandın bitanem.. ben de dr.a sormuştum ya hamiş kalırsam bi zararı olur mu dye... hamiş olduğunu öğrenir öğrenmez bırakırsan bi zararı olmaz dedi.. sen en son ne zaman içtin bitanem..

sayfalar geçiyor, msjlar karısıyo, sayfa tutukluk yapıyo, bıkdım yaww

keserim ozaman ameliyatını olursun sonra hayırlısıyla tüp bebek .inşallah herşey çok güzel olucak.bide şöyle bişey sülümanla yüzyüze konuşmadınız.verdiğin bilgilere göre o şekil konuşma olmuş.bence muane olmadan hemen kötü düşünme derim.Rabbim yardımcın olsun ınsallah ama gecıcek butun bunlar ağlama kuzum nolur

umudum meddim sernesim nasılsınız kime cevap vericeğimi şaşırdım bugün aldığım kkda 4.hamilelik haberi ama sonuncusu çok güzel oldu ya
ngasgım sen yarın bi kan testı yaptır ınsallah senınle olcak.rabbım devamını getırsın ınsallah

inşallah sende bu ay adet görmessinn canım ....parlodel kullandım canım kolaylaştırıyormuş hamileliği ...çabuk ve uzun süreli etkili oluyorr canım ...dün akşam yarım aldım süt hormonu ilacını...

ıyım canım cok sukur sen nasılsın
geçen hafta boyunca memleketteydim bitanem, 2-3 gündür de ağır bi grip oldum çok fena yattım yanii ondan gelemedim bitanem, ne var ne yok

valal aynı buay bende klomen kullandım 3.ayım batım 13u beklemedeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…