- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.661
deli kızz
canbonum bizdekiler böyle.heran kapı çalabilirbu saatte ne ısı varmıs yengenın :26::26:
he kuzum canı sıkılmış kahve içmeye geliyorbu saatte mi geliyooohayırdrı kuzum inşş
hem genişleme hem tıkanıklık nasıl oluyo kii:26: üzülmesin kuzum yaa şimdi tıp çok ilerledi Rabbim şifa verir inşş hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleği.. hem daha önce de kimyasal da olsa tuttu neticede.. bundan sonra da olur kuzumm bence
bebeğimm kaç tane miyomun var ki bende de 1 tane miyom var ama önemsiz dedi dr. hamile kalmak için bi engel değildir.. sadece hamileleikte prblem olabilir dedi dr... boyutunu da bilmiyorum sadece vajinal ultrasonda görülebiliyo, karından bakınca hiç görünmüyo
canm geçen hafta rahim filmi çeknmştm malesef tüpler tıkalı ilaç kullanp tekrar çeklcek ama genişlemede olduğu için ameliyat olabilirmişimbakalım haziranda netleşcek kuzum...
canım valla görmedim:)yoksa yazardım
canım genişleme var ya oyüzden öyle dedmiş sülo..bakalım istanbula gelnce gidicem bi göstereyim sonuçlarımı
yaa enerjim yok dedin ya.. ondan biraz enerji verip, güldüreyim dedim
hey allahım bu saate kadar elektrıkler kesıktısenelik bakım varmış
haydık gelin ya ben geldimmmmmmmmmmmm
ngasg gelmemiş daha noldu acep sonuç
bana bak nerelerdesınnnn hangi topıklerdesın şimdi yakalıyımda seni bi gör bakalım
yaa enerjim yok dedin ya.. ondan biraz enerji verip, güldüreyim dedim
bnde diyodum bizim gız nerde galdımeğersem onu tutan kesintiymiss
hsgeldiniz hanımımm
acıkdım yaww..hadi biseyler yapın da yiyeyim
sağol kuzumm
kıssslarr napıonussss çookkk sıkıldım ben yaaaa...
haydık gel bana dünden yemekler artı
kıssslarr napıonussss çookkk sıkıldım ben yaaaa...
kız..dün kü yemekleri ısıtıp ısıtıp bana mı vercen
Allah rızası için bi tabak ta bana kocam yesin ben yemesem de olur ne uğraşaım ne yiyim ölü gibi uyumak istiorummmm
beğenemedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?