- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.701
ayy bi kızılcık şerbeti olsada içsek :26::26:
En doğurgan burcun yengeç,
- En inatçı, sabırlı boğa ve oğlak,
- En titiz ve düzenli başak,
- Sosyal ve hayatı dolu dolu yaşayan terazi,
- En bağımsız ve özgür kova,
- En hayvansever yay,
- En gururlu ve ego sahibi aslan,
- En duygusal ve iyimser balık,
- En tutkulu ve kıskanç akrep,
- İletişime açık, konuşkan, çift yönlü( karakterli) ikizler,
- Sabırsız, idealist ve liderliği ruhunda yaşayan burcun koç olduğunu biliyor muydunuz ?
burcumun her özelliğini taşıyordum takkii bunu görene kadarsanırım bunu taşımıyorum meddcezirim bak sen taşıcan inşallah
kız sen ne numaracı çıkdın başıma he
dmek ahh enistem..vahh enistem hee
bayramada enisteni yollıyayım..seninkiyle oturur, sende taze yemek pisirirsin ,ben olmasamda olur
neden hayırdır kuzum anlat bakımbıktım yaaaaa.... öyleee..
yine..tok karnına dokunu mu kızılcık sopası
içersin içersin.. beni kızılcık sopasıyal karsılıcakmış ya.. vura vura bu suyumu da çıkartır hayalot..kaynatıp içersinizz
neden hayırdır kuzum anlat bakım
dokunabilir
En gururlu ve ego sahibi aslan
bana bakınnnneğer birgün oğlum olursa ahanda bundan bana örceniz herbirinizz kızım olursada pembe renk örceniz ama bu model olacakkk işte okadar ben tığ işi bilmiyomdaaaa
Eki Görüntüle 706768
örneği pcye kaydedin heeeee
öylee yaa.. işlerrr güçlerrrr... falan filannn... iki gündür içim sıkılıyoooo ....
otur kendin öğren de ör.. Allah Allahh
yemek yicem..çok açım..geliyom bekleyin beni
kıamam ben sana ya amaiçersin içersin.. Beni kızılcık sopasıyal karsılıcakmış ya.. Vura vura bu suyumu da çıkartır hayalot..kaynatıp içersinizz
bende bende aslanım ama hiç aslan lık yapcak gücüm yok yazdım tempomuen gururlu ve ego sahibi aslan
dur ben sana bi sarılam belki geçer sıkıntın ozaman biraz
seni gidi seni eee ben dantel bilirem yapaırem bide şimdi bebek battaniesi başladım şişle kirpi yünle biterse inşallah gösterim fot.da gecen sene de ördüm büyük battanie turkuaz buda ufak krem kirpi olcak bakmayın hambılım die aladığıma az marifetliyimdir.......illa bi çeşit tatlım 2 çeşit yemeğim olur hiç kirli biriktirmem ütü bekletmem ama işte gündüzleride böle hayalet co gibi geziorum
Beste kızçem sanıyorum bu umuduma bi cevaptı
Gördünmü gonzalezim bu kızçem çok marefetli
Benim dolap boşalana kadar ütüm beklerhayatta çıkanı ütüleme gibi bi huyum yoktur
Ama maşallah çocuk yok utanmasam hergün çamaşır makinesini açıcam ya
Sen bana ör beste kızçem azır helin tığdayken
canbonum bizdekiler böyle.heran kapı çalabilir
he kuzum canı sıkılmış kahve içmeye geliyor
supersın hayalotum bızımde kaynanam oyle dukkanlar var hergun yemege bana gelıyolar aksamları oturup kalkamıyolar
Slm boyle lafa atlamis gibi oluyorum ama bildiklerimi paylasmak istedim yukarda bi arkadasta bahsetmis. Eger kimyasal gebelik gecirdiysen senin tuplerin tikali olmasi imkansiz hadi teki kapali diyelim dyeri mutlaka aciktir spermin tupten gecmeden yumurtaya ulasmasi imkansiz bisey kuzum bence sen rahim filmi cekilirken kendini sıktın yada drun bi yanlisi oldu
ngasg ..naptı acaba.. kan vermeye gitti mi ki :44::44::26:
geldim geldim çok yoğun bir gündü önce genell cerrah gittim fıtık meselesini anlattın hamileysen kalır doğumdan sonra ameliyat olursun dedi kan tahlili yaptırdım veeeeeee sonuççç pozitif hamileyimmmhala inanamıyorum cidden büyük bir hikmet ve mucizee...226.43 çıktı beta hcg degeri...bence olacak mı diye düşünmeyin ummadığınız anda karşınıza çıkıyorrr...hep karnım ağrırdı adet olacağım zannederdim ama olmadııı...gögus ucumu çıkınca acırdı bir ara adet tarihinden önce ara ara halsizlikler vardıı....rabbim burdaki herkese nasip etsinnn inşallahhh...herkesiii öpüyorummm
tebrik ederim seni tatlım kıamam yaaa gözün aydın ohhh hamiş hamiş heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?