Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

En gururlu ve ego sahibi aslan

otur kendin öğren de ör.. Allah Allahh

yemek yicem..çok açım..geliyom bekleyin beni

içersin içersin.. Beni kızılcık sopasıyal karsılıcakmış ya.. Vura vura bu suyumu da çıkartır hayalot..kaynatıp içersinizz
kıamam ben sana ya ama bi düşündüm de taze taze fenada olmas Sen naptın şehire test için indin mi
en gururlu ve ego sahibi aslan
bende bende aslanım ama hiç aslan lık yapcak gücüm yok yazdım tempomu
dur ben sana bi sarılam belki geçer sıkıntın ozaman biraz

bende bende

seni gidi seni eee ben dantel bilirem yapaırem bide şimdi bebek battaniesi başladım şişle kirpi yünle biterse inşallah gösterim fot.da gecen sene de ördüm büyük battanie turkuaz buda ufak krem kirpi olcak bakmayın hambılım die aladığıma az marifetliyimdir.......illa bi çeşit tatlım 2 çeşit yemeğim olur hiç kirli biriktirmem ütü bekletmem ama işte gündüzleride böle hayalet co gibi geziorum

beste kızçem sanıyorum bu umuduma bi cevaptı
gördünmü gonzalezim bu kızçem çok marefetli
benim dolap boşalana kadar ütüm bekler hayatta çıkanı ütüleme gibi bi huyum yoktur
ama maşallah çocuk yok utanmasam hergün çamaşır makinesini açıcam ya
sen bana ör beste kızçem azır helin tığdayken

bilmem ortaya yazdım dı aferin almak için he he çok açık sözlüyümdür.....yaparım kuşum ama öle şekilli falan çıkmaz bnm fabrikadan sanırım Battanie gibi düz şeler falan yaparım aa ah biz bi hamiş olalım da ha bide ananem çok güzel yelekler örmüş istersen bi tane yollim sana da...unixes renkler hep zaten

valla doktorum öyle söyledi dış gebelikte de aynısı oluyor dedi...

ngasg ..naptı acaba.. kan vermeye gitti mi ki :44::44::26:

geldim geldim çok yoğun bir gündü önce genell cerrah gittim fıtık meselesini anlattın hamileysen kalır doğumdan sonra ameliyat olursun dedi kan tahlili yaptırdım veeeeeee sonuççç pozitif hamileyimmmhala inanamıyorum cidden büyük bir hikmet ve mucizee...226.43 çıktı beta hcg degeri...bence olacak mı diye düşünmeyin ummadığınız anda karşınıza çıkıyorrr...hep karnım ağrırdı adet olacağım zannederdim ama olmadııı...gögus ucumu çıkınca acırdı bir ara adet tarihinden önce ara ara halsizlikler vardıı....rabbim burdaki herkese nasip etsinnn inşallahhh...herkesiii öpüyorummm

tebrik ederim seni tatlım kıamam yaaa gözün aydın ohhh hamiş hamiş heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…