Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:18::18: evet..bir iki gündür yalancı sancılarım oluyor..bugün kalktım hastane çantasını hazırladım nolur nolmaz diye:18::18: aslında seviniyorum ama korkuyorumda

ay asetonum rabbim en kolay doğumdan nasip etsin inşallah
sen artık çantanı hazırla tabi durduğun kabahat
ay allahım ya offfffffff heyecan bastı birden

flaşhh flaşhh.. flaşhh hamişlikte son nokta . silkelen hamis oll

Allahım yarabbim.. ne günlere kaldık..

geriç ben silkelenmedim..umudum yoktu cünkü ama.. nebilim bu adetim de benim bisey var yaww :44::44:

yolu mu şaşırdı netti,, insaAllah 9ay boyunca hep şaşırır

aminnnnnnnnnnnnnn
ben silkelendim ama yine bişey olmadı acep doğrumu yapamadık

nihayet hatırladın

kusum enisten dün aksam koydu ağırlığını dedi varsa zaten çıkar bikaç güne..benim merkeze inmem 1saati buluyo.. dedi yolda izde bisey olur.. nyse dedim sıkayım dişimi, zaten sıka sıka diş kalmadı dicem ama çok sükür Allahıma disim var
.. arabayla artık cmartesi gideriz baktırmaya..daha rahat olur benim için..

henüz gelen giden yok bakalım.. nebilim ilaçlar yaptı desem..yoksa bisey var mı deseemmmm .. bilemedim simdik
ama olucakmıs gibim ağrım oluyo, belim ağrıyo fln da.. kesiliyo sonnradan.. ne iş anlamadım :44:

:18::18: evet..bir iki gündür yalancı sancılarım oluyor..bugün kalktım hastane çantasını hazırladım nolur nolmaz diye:18::18: aslında seviniyorum ama korkuyorumda

asetonum kokma kusum .. bak bebis gelcek.. yaşasın de bence

çalısma yaparken bunu düsüncekdin hahahaha

aşılama olmuştun bidahada gelmedin kuzum merak ediyorum hakında hayırlısı olur inşallah..dualrım seninle

heyy gidiim heyy. ecehanın bska topiklerde geziyorr.. asılama topiklerinde

seni de benide, bizi de unutttu sanırsam bu kısçe

görüyorum arada ama buraya gelmeden , asılama topiğinde yazıp gidiyor sanki

Son düzenleme:

alalaala unutmuşum napam:44::44::44:hani ben unuttum yazaydın ya
eniştem biz meraktan çatlıyoz sen gidiyon yol diyon yaçıkar kuzum çıkar orası bellide işte ahhh bu merak yokmuçok tehlikeli bişeymiş büyüyünce anladım
hadi bakalım hayırlısı bende batları hesaplıyom şimdi düzensiz ya 28 günde bir oolursam bat dünmüş30 günde bir olursam bat yarın 34 olursam bat 14ündeyaw olsamda kurtulsam yasmine başlasam tüpe başlıcaz diye tarıhlerıde kaçırdık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…