- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.741
veeeeee son 2 hafta
:18::18: evet..bir iki gündür yalancı sancılarım oluyor..bugün kalktım hastane çantasını hazırladım nolur nolmaz diye:18::18: aslında seviniyorum ama korkuyorumda
ay asetonum rabbim en kolay doğumdan nasip etsin inşallah
sen artık çantanı hazırla tabi durduğun kabahat
ay allahım ya offfffffff heyecan bastı birden
o masada beddua ederken kulağını çınlatırım artıkkk
asetonum benimde yalancı sancılarım başladı bugün
bakalım hangimizinki önce çıkacak
hadi bakalım seninki önce gelecek gibi
inşallah teker tekr olacak herkes hamile olmayan kalmaycak burda ben inanıyorummm....inşallah sende adet olmassın hamile olursun canımm....ben kendi halayımı çekmedimmm yaaa dur çekeyimmm
bu arada kendinizi silkeletinnn mutlaka bu ay ilk defa denedimmm belkide o vesile olmuştur yada klomen yada proklatin düştüğü için...ama silkelesinder eşleriniz bacaklarınızdan tutup yukarı kaldırıp sağa sola sallasınlarr...inş olacak rabbim herkese nasip etsin
flaşhh flaşhh.. flaşhh hamişlikte son nokta .silkelen hamis oll
Allahım yarabbim.. ne günlere kaldık..
geriç ben silkelenmedim..umudum yoktu cünkü ama.. nebilim bu adetim de benim bisey var yaww :44::44:
yolu mu şaşırdı netti,,insaAllah 9ay boyunca hep şaşırır
bu arada sanıyorum benim kırmızılar kendini göstermeye hazırlanıyor
belim ağrıyo bacaklarım kopuyo karnım ağrıyo haiften hafiften
ya umudum sen kan vermedinmi hala ben anlamadım senin işi gitmicekmiydin bugun gonzalezim bişey olduda benmi kaçırdım acep olayı:44::44::44:
:18::18: evet..bir iki gündür yalancı sancılarım oluyor..bugün kalktım hastane çantasını hazırladım nolur nolmaz diye:18::18: aslında seviniyorum ama korkuyorumda
aşılama olmuştun bidahada gelmedin kuzum merak ediyorum hakında hayırlısı olur inşallah..dualrım seninle
gonzalezim hoşgeldinnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnn
ben silkelendim ama yine bişey olmadı acep doğrumu yapamadık
nihayet hatırladın
kusum enisten dün aksam koydu ağırlığınıdedi varsa zaten çıkar bikaç güne..benim merkeze inmem 1saati buluyo.. dedi yolda izde bisey olur.. nyse dedim sıkayım dişimi, zaten sıka sıka diş kalmadı dicem ama çok sükür Allahıma disim var
.. arabayla artık cmartesi gideriz baktırmaya..daha rahat olur benim için..
henüz gelen giden yok bakalım.. nebilim ilaçlar yaptı desem..yoksa bisey var mı deseemmmm .. bilemedim simdik
ama olucakmıs gibim ağrım oluyo, belim ağrıyo fln da.. kesiliyo sonnradan.. ne iş anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?