- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.721
geldim geldim çok yoğun bir gündü önce genell cerrah gittim fıtık meselesini anlattın hamileysen kalır doğumdan sonra ameliyat olursun dedi kan tahlili yaptırdım veeeeeee sonuççç pozitif hamileyimmmhala inanamıyorum cidden büyük bir hikmet ve mucizee...226.43 çıktı beta hcg degeri...bence olacak mı diye düşünmeyin ummadığınız anda karşınıza çıkıyorrr...hep karnım ağrırdı adet olacağım zannederdim ama olmadııı...gögus ucumu çıkınca acırdı bir ara adet tarihinden önce ara ara halsizlikler vardıı....rabbim burdaki herkese nasip etsinnn inşallahhh...herkesiii öpüyorummm
teşekkür ederim canımmm allah en yakında istediğin zamanda sanada nasip eder inşallahh
geldim geldim çok yoğun bir gündü önce genell cerrah gittim fıtık meselesini anlattın hamileysen kalır doğumdan sonra ameliyat olursun dedi kan tahlili yaptırdım veeeeeee sonuççç pozitif hamileyimmmhala inanamıyorum cidden büyük bir hikmet ve mucizee...226.43 çıktı beta hcg degeri...bence olacak mı diye düşünmeyin ummadığınız anda karşınıza çıkıyorrr...hep karnım ağrırdı adet olacağım zannederdim ama olmadııı...gögus ucumu çıkınca acırdı bir ara adet tarihinden önce ara ara halsizlikler vardıı....rabbim burdaki herkese nasip etsinnn inşallahhh...herkesiii öpüyorummm
Seremcemim .. sersenisimm gelin kuslarım gelin.. bir hamisimiz daha oldu.. sükür ki.. sıra bize geliyorrr geeeellll
ayy inanmıyorumm yaa...masaAllah sana kusum yaaaaaa
o nasıl bir değer öyle.. hay MaşşaAllahhh 41 keree
Allahım nazarlardın korusun.. hayırlısınla nasip etsin doğumu da insaAllahhh
çok öpüyorum seni.. gelib kucaklıyım birdee
gelsin halaylarr..
seninle sat larımız birdi.. bakim ben nolcamm
Allahımm birbir hamiss olalımm lüütfeeennnn
aaayyyyyy ne güzel bir haberrr çok sevindim canım gözünüz aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....
canım umudum benım valla ben artık hamıle haberlerı aldıkca bu ara cok duygusalım hemen aglıyorumınan su an aglıyorum cok sevınıyorum umut oluyor bır yandan bu haberler
hoş geldin bitanemkızlar ben geldim
napıyonuz bakem
ellerine sağlık canım.inşallah en kısa zamnda ördüklerini ve örülenleri kullanmak nasip olurbilmem ortaya yazdım dı aferin almak için he he çok açık sözlüyümdür.....yaparım kuşum ama öle şekilli falan çıkmaz bnm fabrikadan sanırım Battanie gibi düz şeler falan yaparım aa ah biz bi hamiş olalım da ha bide ananem çok güzel yelekler örmüş istersen bi tane yollim sana da...unixes renkler hep zaten
aynen sıkı can iyidircanbonum bizdekiler böyle.heran kapı çalabilir
he kuzum canı sıkılmış kahve içmeye geliyor
supersın hayalotum bızımde kaynanam oyle dukkanlar var hergun yemege bana gelıyolar aksamları oturup kalkamıyolar
hayalot çıkarır oy ben kıyamam sana cok zor oyle sernesim ya işte bitmez sana
kolay gelsin kızçemekızlar bugün çok yoğunum arada girdiğime bakmayın:)))))) misafirlerim geliyor çorumdn arkadaşla eşi.. temzlikti yemekti anca zman bldum hepinizi öpüyorumgeleyimmi yardıma
çok şükür yarabimmmmmmmmmmmmgeldim geldim çok yoğun bir gündü önce genell cerrah gittim fıtık meselesini anlattın hamileysen kalır doğumdan sonra ameliyat olursun dedi kan tahlili yaptırdım veeeeeee sonuççç pozitif hamileyimmmhala inanamıyorum cidden büyük bir hikmet ve mucizee...226.43 çıktı beta hcg degeri...bence olacak mı diye düşünmeyin ummadığınız anda karşınıza çıkıyorrr...hep karnım ağrırdı adet olacağım zannederdim ama olmadııı...gögus ucumu çıkınca acırdı bir ara adet tarihinden önce ara ara halsizlikler vardıı....rabbim burdaki herkese nasip etsinnn inşallahhh...herkesiii öpüyorummm
En doğurgan burcun yengeç,
- En inatçı, sabırlı boğa ve oğlak,
- En titiz ve düzenli başak,
- Sosyal ve hayatı dolu dolu yaşayan terazi,
- En bağımsız ve özgür kova,
- En hayvansever yay,
- En gururlu ve ego sahibi aslan,
- En duygusal ve iyimser balık,
- En tutkulu ve kıskanç akrep,
- İletişime açık, konuşkan, çift yönlü( karakterli) ikizler,
- Sabırsız, idealist ve liderliği ruhunda yaşayan burcun koç olduğunu biliyor muydunuz ?
burcumun her özelliğini taşıyordum takkii bunu görene kadarsanırım bunu taşımıyorum meddcezirim bak sen taşıcan inşallah
çok şükür yarabimmmmmmmmmmmm
canbonum çok sevindim ya çok mutlu oldum .tebrik ederim seniiiii
Rabbim sen ne büyüksün 2 gün önce ameliyat olayını konuşuyorduk nerden nereye geldık şükürler olsuninşallah bı fıtığıda kolaylıkla atlatcan kısçem.değerinde çok güzel maşallah bunlar ikiz olmasın sakın
bende dünden kursağımda kalan halayın devamını afiyetle getirebilirim artık
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızçem
ee hayalotum terazi burcu nerde yani bennn:44:
sosyal ve hayatı dolu dolu yaşayan sensın asetonumm
teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı sana hadi bakalım....ameliyat işide kaldı hayırlısı buymuş demek ki kısmet kader artık
teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı sana hadi bakalım....ameliyat işide kaldı hayırlısı buymuş demek ki kısmet kader artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?