Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy inanmıyorumm yaa... masaAllah sana kusum yaaaaaa
o nasıl bir değer öyle.. hay MaşşaAllahhh 41 keree
Allahım nazarlardın korusun.. hayırlısınla nasip etsin doğumu da insaAllahhh
çok öpüyorum seni.. gelib kucaklıyım birdee
gelsin halaylarr..

seninle sat larımız birdi.. bakim ben nolcamm

Allahımm birbir hamiss olalımm lüütfeeennnn

Son düzenleme:
Seremcemim .. sersenisimm gelin kuslarım gelin.. bir hamisimiz daha oldu.. sükür ki.. sıra bize geliyorrr geeeellll

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun Allah ım bizede nasip eder inş bu günleri darısı başımıza :)Ngasg canım sen hiç korundunmu korunduysan ne kadar ve nası korundun :)

canım benım o kadar sevındımkı sankı ben hamıleymısım gıbı masallahRabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın sana ve hepımıze

Seremcemim .. sersenisimm gelin kuslarım gelin.. bir hamisimiz daha oldu.. sükür ki.. sıra bize geliyorrr geeeellll

canım umudum benım valla ben artık hamıle haberlerı aldıkca bu ara cok duygusalım hemen aglıyorum ınan su an aglıyorum cok sevınıyorum umut oluyor bır yandan bu haberler

aaayyyyyy ne güzel bir haberrr çok sevindim canım gözünüz aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

kızlar bugün çok yoğunum arada girdiğime bakmayın:)))))) misafirlerim geliyor çorumdn arkadaşla eşi.. temzlikti yemekti anca zman bldum hepinizi öpüyorum

inşallah teker tekr olacak herkes hamile olmayan kalmaycak burda ben inanıyorummm....inşallah sende adet olmassın hamile olursun canımm....ben kendi halayımı çekmedimmm yaaa dur çekeyimmm

bu arada kendinizi silkeletinnn mutlaka bu ay ilk defa denedimmm belkide o vesile olmuştur yada klomen yada proklatin düştüğü için...ama silkelesinder eşleriniz bacaklarınızdan tutup yukarı kaldırıp sağa sola sallasınlarr...inş olacak rabbim herkese nasip etsin

canım umudum benım valla ben artık hamıle haberlerı aldıkca bu ara cok duygusalım hemen aglıyorum ınan su an aglıyorum cok sevınıyorum umut oluyor bır yandan bu haberler

inşallah canım olacakkk ben umudumu kesmiştim 8 ay olmadı spermin yolculuğu bir mucizee...biz istedeğimiz zaman değilde rabbim kendi istediği zaman veriyorrr....rabbim nasip etsin inşallaaahh herkese bana bile yaşadıklarım şaka gibi geliyoorr eşim doktor pozitif diyene kadar inanamadı...şimdi namaz kılcağım ve herkesin için dua edceğim selametle öptüüümmm herkesi

Son düzenleme:
kızlar ben geldim

napıyonuz bakem
hoş geldin bitanem
ellerine sağlık canım.inşallah en kısa zamnda ördüklerini ve örülenleri kullanmak nasip olurbu arada anneannenin elerine sağlık sağlıkla giydir yavruna.Allah razı olsun kızçem almış kadar oldum ben

çok şükür yarabimmmmmmmmmmmm
canbonum çok sevindim ya çok mutlu oldum .tebrik ederim seniiiii
Rabbim sen ne büyüksün 2 gün önce ameliyat olayını konuşuyorduk nerden nereye geldık şükürler olsuninşallah bı fıtığıda kolaylıkla atlatcan kısçem.değerinde çok güzel maşallah bunlar ikiz olmasın sakın
bende dünden kursağımda kalan halayın devamını afiyetle getirebilirim artık

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızçem

bu arada sanıyorum benim kırmızılar kendini göstermeye hazırlanıyor
belim ağrıyo bacaklarım kopuyo karnım ağrıyo haiften hafiften

ya umudum sen kan vermedinmi hala ben anlamadım senin işi gitmicekmiydin bugun gonzalezim bişey olduda benmi kaçırdım acep olayı:44::44::44:

ee hayalotum terazi burcu nerde yani bennn:44:

teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı sana hadi bakalım ....ameliyat işide kaldı hayırlısı buymuş demek ki kısmet kader artık

teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı sana hadi bakalım ....ameliyat işide kaldı hayırlısı buymuş demek ki kısmet kader artık

canım senin adına çok sevindim halay çekmek isterdim ama malum ağırım artık bu topic uğurlu topic gel gel hamiş kalmak isteyen kıscem bu topice geeeeeelllll ay buda pazarcı gibi olduuuu tekrar kutlarım bitanem rabbim sağsalım kucağına almayıda nasıp eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…