Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karam_karam üzülme canım bende senin gibi olmuştum rabbim sabır versin....tez zamanda kucağını doldursun...

ben geldiiiimmmmmmmmm inşallah hayrlı haberlerle ablalar kardeşler kızceler kusura bakma ıslerın yogunlugundan ugrayamadım ya hepınızı cok ozledımm sanırım bı bebiş geliyo bizeee duaalarını eksık etmeyın lutfeennnn

herkese slm kızlar
nasılsınız bakalımm bende bugün dr geldim alerjim için gitmiştim ilaç yazdı dr ama korkuyorum içmeye:26::26:
bideeeeeeeeee kızımaaa arkadaş geliyooo bir fıstıgım daha olucak inşş

kızlar çıkmam lazım biraz rahatsızımm sizlere söylemek için girdimm yatıcam biraz hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

amin canım tek kendm için istemiyorum Rabbim hepimize nasip etsin. düşük mü yaptın sende
canım benimde değerlerim düşüktü sonrada adetle birlikte gitti

aaa canımm hamilemisin :))

ayyyyyyyyyyyyy canımmmm yerimmm ben o fıstığı hadi gözünüz aydınnnn

emekdarıımm bitanem hayırlı olsuuunn , çok çok sevindim.. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşşş
DARISI DA BİZLERE OLSUUNNNN

YERİM BEN O FISTIĞIII maşallaaah selencelkime, sağlıcakla kucağına alırsın inşş... DARISI BİZEEEEEEEEEEEE

Karam karam kuzum bugün nasılsınnnn:26: dularımdasın bitanem...

keserim naber balım
bitanem şu senin tüplere takıldım kaldım ben, senin tüpler kapalıysa nasıl kimayasal yaşadın valla aklım almıyo:44::44::44:

valla bilemedim ki kuzum bu ay bellolcak ne olduğu inşallah kapalı değildir.. kafayı yiycem zaten bu gidişle....

tmm şekerimm şafark 5 heyecanla bekliyorum.. dediğin gibi belirti aramamak için elimden geleni yapuıyorum.. şahsen bi ara belirti delisi olmuştum da ama şimdi daha iyiyim sadece son 3-5 gün belirti aramaya başlıyorum inşş hayırlı haberler vermek nasip olur bize deee

canım benim nolur sakin ol, yıpratma kendini daha fazla.. Rabbim böyle istemiş kuzum, kıyamam

kız medcezirim sende kocaelide sin gelsene bigün gebzeye en azından bebiş olunca hem görmüş olursun

ayy ben seni yerim tatlişkom ben muştayım hemşeriyiz ya ortak noktamız ordan bitanem

ne yalan söyliyeyim benimde umudum var kuzum.hani aklının bi köşesinde olumsuzluk olsun yıkılmamak için.ama umudumuzuda yitirmeyelim.inşallah inandığımız şekilde gerçekleşir herşey
hayalotum kalplerin geri gelmiş...:))))))))))
valla geri gelmiş
emekdarımm kız sen nerdesin burmalı tatlımannemmmm hamişmisinoyy oyyy oyyy tebrik ederim kuzum rabbim kucağınada almayı nasıp etsın inşallah
ahanda fıstık geliyor demedimmi ben sana dün geceAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin boncuğum çok sevindim yaaa
slm kızcelerim nasılsınız bakayım biz iyiyiz şimdilik rutin hayat iştee

hoşgeldiniznasılsınız asetonum görkemimle keyifler iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…