- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.961
karam_karam üzülme canım bende senin gibi olmuştum rabbim sabır versin....tez zamanda kucağını doldursun...
herkese slm kızlar
nasılsınız bakalımm bende bugün dr geldim alerjim için gitmiştim ilaç yazdı dr ama korkuyorum içmeye:26::26:
bideeeeeeeeee kızımaaa arkadaş geliyooo bir fıstıgım daha olucak inşş
hayırlı olsun selencelk............
saol canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş(AMİN)
canım benimde değerlerim düşüktü sonrada adetle birlikte gittiamin canım tek kendm için istemiyorum Rabbim hepimize nasip etsin. düşük mü yaptın sende
aaa canımm hamilemisin :))ben geldiiiimmmmmmmmminşallah hayrlı haberlerle ablalar kardeşler kızceler kusura bakma ıslerın yogunlugundan ugrayamadım ya hepınızı cok ozledımm sanırım bı bebiş geliyo bizeee duaalarını eksık etmeyın lutfeennnn
herkese slm kızlar
nasılsınız bakalımm bende bugün dr geldim alerjim için gitmiştim ilaç yazdı dr ama korkuyorum içmeye:26::26:
ben geldiiiimmmmmmmmminşallah hayrlı haberlerle ablalar kardeşler kızceler kusura bakma ıslerın yogunlugundan ugrayamadım ya hepınızı cok ozledımm sanırım bı bebiş geliyo bizeee duaalarını eksık etmeyın lutfeennnn
herkese slm kızlar
Karam karam kuzum bugün nasılsınnnn:26: dularımdasın bitanem...
keserim naber balım
bitanem şu senin tüplere takıldım kaldım ben, senin tüpler kapalıysa nasıl kimayasal yaşadın valla aklım almıyo:44::44::44:
slm kızcelerim nasılsınız bakayım biz iyiyiz şimdilik rutin hayat iştee
canımm meddi cezirim adete bir iki gün kalaya kadar kendinde belirti arama...valla ben hç hissetmedimm göğsüm ağrımıyordum ucuna bakıyordum sıktığım zaman ağrıyordu sadece sanki adet olacakmışım gibi karın ağrılarım vardı adet günümde ve uykudan uyandığımda ayakta duramaycak kadar bir halsizlik vardı başkada bir belirti olmadı ama en başından beri beyaz su gibi akıntı vardı halada devam ediyor inşallah sende bu ay hamilesindir canımmm...
Allah razı olsun canımm. Hyırlısı tabi ama insanın canı çok yanıyomuş çok zormuş. Rabbim duyduğun an annelik duygusunu veriyomuş. içim bin parça ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. herkes sağlıksızsa düşsün ne olcak dediğinde öyle canım yanıyo ki içimden ben onu bırakmıcam obebeğimde annesini bırakmıcak annesi kadar inatçı o da diyorum. ama kötü sonada yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Ne olur dua edin bana şu an ağlamak ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. hayırlı cumalar dua ile kalın
kız medcezirim sende kocaelide sin gelsene bigün gebzeye en azından bebiş olunca hem görmüş olursun
ne yalan söyliyeyim benimde umudum var kuzum.hani aklının bi köşesinde olumsuzluk olsun yıkılmamak için.ama umudumuzuda yitirmeyelim.inşallah inandığımız şekilde gerçekleşir herşeycanım benimm çok sağol bana eşimden sonraki en büyük destekcimsiniz dertlerimizi sevinçlerimi sizle paylaştım ben. hayırlısını bekliyorum canım hala içimde minicik umudum var. İnş. akşama burda olurum canım. kolay gelsinnn
hayalotum kalplerin geri gelmiş...:))))))))))
emekdarımm kız sen nerdesin burmalı tatlımben geldiiiimmmmmmmmminşallah hayrlı haberlerle ablalar kardeşler kızceler kusura bakma ıslerın yogunlugundan ugrayamadım ya hepınızı cok ozledımm sanırım bı bebiş geliyo bizeee duaalarını eksık etmeyın lutfeennnn
ahanda fıstık geliyor demedimmi ben sana dün geceherkese slm kızlar
slm kızcelerim nasılsınız bakayım biz iyiyiz şimdilik rutin hayat iştee
Hoşgeldin canımın içi, naber nasılsın hayalotum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?