Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bundan önceki aylarda içiyodum canım çatlatma iğnelerinden sonra. geçen ay hsg çektirdim doktorum korunma oluruna bırakcaz ilaçda vermicem dedi. o yüzden içmedim. inş. bırakmaz beni kuzummm. ve hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim

sen hsg cekılmıstın dımı bak ne guzel fılmde bı hıklmet varmıs canım yollar acılmıs bu kadar sabrettın ınsallah sonuda guzel olur guzelden kastım hayırlısı olur bende okmeydanı kadın dogumdan randevu aldım doktorumu degıstırdım devlete dondum bakalım kırmızılar gelırse 13nde 16sında gıtcem doktora

bende hsgnin işe yaradığını düşünüyorum geçen ay değiştirmiştim doktorumu o istedi hsg. bi öncek doktoru enaz 5-6 kere çatlatma iğnesi serephone falan vermişti ama olmadı. hayırlısı canım. inş. iyi haberlerinin alırız seninde

amin canım ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olur ben ılk defa bı ozel bı tıp merkezıne gıttım 10 gunluk evlıyken bana myomlarımın oldugunu cokta buyuk oldugunu ama gebelıge engel olmadıgını soledı sonra ben bezmıaleme gıttım eskı adıyla vakıf gureba orada baya bı tahlıl falan yapıldı hersey normal cıktı rahım fılmı ıstedıler esımden spermogram esımınde temız cıktı ben 8 ay oldu rahım fılmı korkudan cekılmedım :18:sonra tekrar o tıp merkezıne gıttım 3 aydır orada yumurta takıbı yapılıyor klomenle bu ay artık devlete gıdıp cektırmem lazım sen nerede cektırdın?

bende de pko var canım evlendiğim aydan beri hep gittim doktora hep aynı şeyleri yaptı özeldi ama pek ii değildi. ilk 4 ay korunma ilaç vermicem dedi korunmadık ama 15 ayydır hep ilaç hep tedavi dediğin gibi benimde eşimden spermiogram istendi iki kez yaptırdık bişey çıkmadı. bi sonuç alamadım o doktordan sonra değiştirdim geçen ay. bu doktorum hemen hsg çekelim daha beklemeyelim dedi 5 nisanda hsg çekindim. korkma canım bende çok korkuyodm ama anestesiz çektirdim adet sancısı gibi düşün ondan biraz daha fazla acıyo ki o acıda 15- 20 sn. ilaç içeri boşaltılırken oluyo. Özel bi hastanede çektirdim bn canımm

ezanda okundu buraya oturunca namazım gecıkıyo namaza gıdıyorum sımdı hepınıze dua edecegım canlarım bu mubarek cuma saatınde :Rabbim herkesın hayırlı dıleklerını kabul eylesın herkese cumalar dua ıle...

saol canım ıcımı ferahlattın valla acısı onemlı degıl bı yan etkısı olması prosedur geregı bana bı kagıt verdıler hsg ıcın randevu alıcagım zaman cok komplıkasyonu var dıye yazıyodu rahımı almaktan bıle bahsedıyodu Allahım korusunnnn o yuzden esımde karsı cıktı ama forumlara baktım benden baska kımseye vermemısler oyle bı kagıt bundada vardır bı hayır dedım sımdı cekılcem nasıpse

şükürler olsun hiç bi yan etkisi olmadı canım ya doktorum hiç korkma bişey yok bunda dedi. ama anestezli yaptırırsan kağıt imzalatıyolar sanırım 15 dk sürüyo zaten işlem. inş. hayırlısı olsun canım çekil tabi muayenede anlaşılmayan yapışıklıklar varsa açıyomuş hsg. hiç korkma Allahın izniyle

sagol canım ınsallah sorunsuz cekılırım

sanırım hsg çektrceksin inşallah iyi geçer ama bukadar korkma sorun çektirmekte değil sorun sonuçta dua et temiz çıksın dye canım ben hep korkuyordum nasıl geçicek diye sonucu güzel olsunda önemli değil demedim hiç hep korktum hep korktum ama korktuğum gibi olmadı gayet ii geçti fakat sonucum kötü çıktı malesef(

Son düzenleme:
kızçelerim ben biraz çıkıyorum ocakta yemeğim var .bu saate kadar misafirlerim vardı .o onu konuştu o onu konuştu beynim kazan gibi oldu ...
biraz çıkım etrafı toplım falan yemekten sonra görüşürüz
karamım kuzum akşam müsait olursan gel yine bugün konuşamadık kusuruma bakma bitanem..allaha emanet olun

canım benimm çok sağol bana eşimden sonraki en büyük destekcimsiniz dertlerimizi sevinçlerimi sizle paylaştım ben. hayırlısını bekliyorum canım hala içimde minicik umudum var. İnş. akşama burda olurum canım. kolay gelsinnn

hayalotum kalplerin geri gelmiş...:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…