- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.941
aslında bana adetıme 10 gun kala verıyo doktor daha ıyı tutunsun dıye ama bı turlu tutunamadı
benım kız kardesımde bos gebelık gecırdı kese dagınıktı o cok progestan ıcmıstı kendı kendıne dusmedı kurtaj oldu 7 haftalıkken
o yuzden vardır doktorların bı bıldıgı canım bak ne guzel hıc olmazsa hamıle kalabıldın onu arkası gelır
ınsallah dusmez de
bundan önceki aylarda içiyodum canım çatlatma iğnelerinden sonra. geçen ay hsg çektirdim doktorum korunma oluruna bırakcaz ilaçda vermicem dedi. o yüzden içmedim. inş. bırakmaz beni kuzummm. ve hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim
sen hsg cekılmıstın dımı bak ne guzel fılmde bı hıklmet varmıs canım yollar acılmıs bu kadar sabrettın ınsallah sonuda guzel olur guzelden kastım hayırlısı olur bende okmeydanı kadın dogumdan randevu aldım doktorumu degıstırdım devlete dondum bakalım kırmızılar gelırse 13nde 16sında gıtcem doktora
canım sen kac yıllık evlısın kac yasındasın ne kadardır bebk ıstıyosunuz?
bende hsgnin işe yaradığını düşünüyorum geçen ay değiştirmiştim doktorumu o istedi hsg. bi öncek doktoru enaz 5-6 kere çatlatma iğnesi serephone falan vermişti ama olmadı. hayırlısı canım. inş. iyi haberlerinin alırız seninde
amin canım ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olurben ılk defa bı ozel bı tıp merkezıne gıttım 10 gunluk evlıyken bana myomlarımın oldugunu cokta buyuk oldugunu ama gebelıge engel olmadıgını soledı sonra ben bezmıaleme gıttım eskı adıyla vakıf gureba orada baya bı tahlıl falan yapıldı hersey normal cıktı rahım fılmı ıstedıler esımden spermogram esımınde temız cıktı ben 8 ay oldu rahım fılmı korkudan cekılmedım :18:sonra tekrar o tıp merkezıne gıttım 3 aydır orada yumurta takıbı yapılıyor klomenle bu ay artık devlete gıdıp cektırmem lazım sen nerede cektırdın?
bende de pko var canım evlendiğim aydan beri hep gittim doktora hep aynı şeyleri yaptı özeldi ama pek ii değildi. ilk 4 ay korunma ilaç vermicem dedi korunmadık ama 15 ayydır hep ilaç hep tedavi dediğin gibi benimde eşimden spermiogram istendi iki kez yaptırdık bişey çıkmadı. bi sonuç alamadım o doktordan sonra değiştirdim geçen ay. bu doktorum hemen hsg çekelim daha beklemeyelim dedi 5 nisanda hsg çekindim. korkma canım bende çok korkuyodm ama anestesiz çektirdim adet sancısı gibi düşün ondan biraz daha fazla acıyo ki o acıda 15- 20 sn. ilaç içeri boşaltılırken oluyo. Özel bi hastanede çektirdim bn canımm
saol canım ıcımı ferahlattın vallaacısı onemlı degıl bı yan etkısı olması prosedur geregı bana bı kagıt verdıler hsg ıcın randevu alıcagım zaman cok komplıkasyonu var dıye yazıyodu rahımı almaktan bıle bahsedıyodu Allahım korusunnnn o yuzden esımde karsı cıktı ama forumlara baktım benden baska kımseye vermemısler oyle bı kagıt bundada vardır bı hayır dedım sımdı cekılcem nasıpse
sagol canım ınsallah sorunsuz cekılırım
nasılsınız kızçelerim
iyi diyelim iyi olsun hayalotum sen nasılsın?
çok şükür kızçem ..başım ağrıyo biraz
sen nasılsın ağrın falan varmı kuzum
iyiyim canım benim hiç ağrım falan yok bekliyorum bakalım. yarın sabah yine gidicem doktora
kızçelerim ben biraz çıkıyorum ocakta yemeğim var .bu saate kadar misafirlerim vardı .o onu konuştu o onu konuştu beynim kazan gibi oldu ...
biraz çıkım etrafı toplım falan yemekten sonra görüşürüz
karamım kuzum akşam müsait olursan gel yine bugün konuşamadık kusuruma bakma bitanem..allaha emanet olun
kızçelerim ben biraz çıkıyorum ocakta yemeğim var .bu saate kadar misafirlerim vardı .o onu konuştu o onu konuştu beynim kazan gibi oldu ...
biraz çıkım etrafı toplım falan yemekten sonra görüşürüz
karamım kuzum akşam müsait olursan gel yine bugün konuşamadık kusuruma bakma bitanem..allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?