- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.981
valla bilemedim ki kuzum bu ay bellolcak ne olduğu inşallah kapalı değildir.. kafayı yiycem zaten bu gidişle....
iyiyim ruh ikizimbaşım ağrıyo biraz midem bulanıyo gelcekler ya bekliyorum
sen nasılsın bitanemmmyumurtacıklar nasıl
oyy kıyamam bitanem benimm, başını msafirlerin şişirdi di mii:26: o onu dedi bu bunu dedi diye diyeee
inş bi an önce bulantında geçer baş ağrında
ben de iyiyim bitanem, yumoşlarım ne durumda ben de biliyorum acaba napıyolaaarr5 gün sonra belli olur herhalde AYYY ALLAHIM NOLUR YUMOŞLARIM BU AY BOŞ OTURMAYIP DÖLLENMİŞ OLSUNLAR (amin)
dua ediş şeklimiz bile değiştiAllah hakkımızda hayırlısını versin
valla kuzum şişirdiler
inşallah bitanem
amin amin yumoşlar çalışkandır inşallah
görücü usulüyle tanışıp aşk evliliği yapcekler inşallah
bu arada yine hamileymişim gibi hissetmeye başladım
bu baş ağrım da çıkmasaydı iyiydi
Karam karam kuzum bugün nasılsınnnn:26: dularımdasın bitanem...
keserim naber balım
bitanem şu senin tüplere takıldım kaldım ben, senin tüpler kapalıysa nasıl kimayasal yaşadın valla aklım almıyo:44::44::44:
ruhalime göre durumum değişiyo canım bugün daha iyiyim şükür yalnızım evde kocişim işte hala kendimi dinliyorum. Allah razı olsun canım birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelimm
neden olmasın ki bitanemm, kırmıızıları beklerken bir de bakarsınnn böyle olmuşsunnunuttun mu felsefemizi, kırmızılar gelene kadar umutluyuuuuzzzz ay hadi inşşşş
valla kuzum şişirdiler
inşallah bitanem
amin amin yumoşlar çalışkandır inşallah
görücü usulüyle tanışıp aşk evliliği yapcekler inşallah
bu arada yine hamileymişim gibi hissetmeye başladım
bu baş ağrım da çıkmasaydı iyiydi
ağrın falan var mı bitanem :26:
hayalotum inş. hamişsindir beninde bu ay hep başım ağrıdı hamile olduğumu öğrenmeden. İnş İnş..... göbüşüne bebişin yerleşir bu ayyy
keşke olsa karamım ama maalesef adetten öncede baş ağrım tutuyor
yok bitanem yok
gerçi herşey rabbimden ama sülümana gittiğimde yumurtam bile yoktukionuda geçtim günleride tutturamadık
normalde adet olduktan sonra gelırdı hep bu hıs .buseferde önce gelıyo
zaten ağrılarda var olcam gıbı ama bi umut hani
Allahtan ümit kesilmez hayalotum ben hep umudum var inş.. bu ay farklı olur. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ne zaman hangi vakit hayırlıysa o zaman kucağımıza almak nasip olsunn
Allahtan ümit kesilmez hayalotum ben hep umudum var inş.. bu ay farklı olur. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. ne zaman hangi vakit hayırlıysa o zaman kucağımıza almak nasip olsunn
hiiiiiiiç belli olmaz kuzummm, Rabbim yoktan var eder bi de bakarsın meleğin seninleeeeeeeeeayy inşşş, çok hheyacanlıı
ne güzel söylemişsin karamımmmmmmmmmmhangi vakit hayırlıysa ozaman kucağımıza almak nasip olsun AMİNNNNNNNNN bu arada karam sen nerede oturuyorsun, kaç yaşındasın bitanem.. çalışıyo musun
hiiiiiiiç belli olmaz kuzummm, Rabbim yoktan var eder bi de bakarsın meleğin seninleeeeeeeeeayy inşşş, çok hheyacanlıı
ne güzel söylemişsin karamımmmmmmmmmmhangi vakit hayırlıysa ozaman kucağımıza almak nasip olsun AMİNNNNNNNNN bu arada karam sen nerede oturuyorsun, kaç yaşındasın bitanem.. çalışıyo musun
kocaelinde oturuyorum canım 25 yaşındayım daha önceden çalışıyodum evlendikten sonra bıraktım ev hanımıyım şimdi. ezan okundu birazdan gelirim canım vakit geçmesinn
kocaelinde oturuyorum canım 25 yaşındayım daha önceden çalışıyodum evlendikten sonra bıraktım ev hanımıyım şimdi. ezan okundu birazdan gelirim canım vakit geçmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?