- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.181
evet kızlar yaa butun hamislerin ve annelern anneler gunu kutlu olsun darisi bizede olsun bize dua edin hee :))))))
nasıl yazıcağımı,nasıl anlatacağımı bilmiyorum..ama YA BEN HAMİLEYMİŞİM
bu ne bi rüya ne bi hayal gerçek sanırım....
bugün keserimle yazışırken misafir geldi .onlar gittikten sonra ağrım başladı yine sonra geri geçti..
yine bi umut eşime bişey demeden gittim test aldım.
saat 9 falandı tam kkya gircektim dedim hayalot şu testi bi yap sabaha kadar boşuna bekleme dedim..yaptım osırada kendimede kızıyorum cıkmıycak diye..
hep başka odalara kaçardım bu sefer dikildim başında bi baktım ikinci çizgiiiiama testin en sonunda diğeride ortada meğersem test kaymış...
eşimi aradım ya test bozuk yada hamileyim
medıcanaya gittik kan verdik.doktora gosterdım testı degılsındır dedı bu test yanlıştır çizgileri kaymış.ama dedim bende hiç ikinci çizgi yoktu dedım.bı bakalım ozaman dedı..
sonucu almaya gıdemedım.eşim gitti.bide beni kandırdı yok diye.bi bakarımki kağıda pozitif yazıyor...
ya ben hala inanamıyorum.doktor demişki kadın doğuma gidin kese gorunur demiş.değerimde 395,31miş
ama ben nasıl hamile kaldım nasıl ettim.Rabbim öyle büyükmüşki ...inşallah keseyide gorurum.nasıl bir duygu inanın öyle alıştırmışımkiii kendimi olmayacağına ben..
ya doktorlar bile demişti olmaz diyee...Allahım sana şükürler olsun yasize yemin ederim şuraya ilk geldiğim günden beri en son ben hamile kalıcam diyodum.gerçekten gönlümden allahım ben onları gorım hamılelıklerını diyodum.Rabbım banada yaşattı bu duyguyu.Rabbim her kim nerde istiyorsa nasip etsin inşallah
en başta şuan aklımda tek bir kişi var bugün ve dün ilk öğrendiğimdede karamıma çok dua ettim.rabbim karamıma bi mucize gönder diye.inşallah rabbım kabul eder dualrımı..
umudummmm ,meddim,keserim,priorim,beste kızçem ,hemşirem,sayamadıklarım inanın gönlümden gecıyorsun uz ama isimler aklıma gelmiyor şuanher kım varsa evlat hasretiyle yanan rabbım bu duyguyu yaşatsın inşallah...........
inşallah darısı bizlere olsun canım :))) senin de halayını çekerim ben yeter ki olsun
rabbime şükürler olsunay canım ya tesadüfen gördüm yazını mucizeyi yaşıyorsun şu an kurban olduğum rabbim sen ne büyüksün ol demişsin olmuş.çok sevindim senin adına rabbim bizleere de yaşatsın böyle bir mucize.ayyy ne güzel bir haber ya.dilerim güzel bir hamilleik geçirip evladını sağlıcakla kucağına alırsın..senin için en güzel anneler günü hediyesi olmuş..
sevinç gözyaşları olduktan sonra ağla bitanemm..rabbim nelere kadir..daha bir hafta 10 gün bunun şokunu atlatamazsın bitanem..meleğin seninle artıkk..sımsıkı sarıl onaa ...
oy kuzum ağlama yakuzum benim yaaaa şuan inanırmısın mutluluktan ağlıyorum sanki kendim hamilemişim gibi oldum yaaaa:)) aslnda tahmin ettim ama başkasına yordum dün birisi senin diğer sosyal payşalmnda bebeğimiz yolda bugün eğlence bitmez yazmış oyzden merakla sana bakındım ama yoktun offf yaaaa bu çok güzel bir haber rabbimin mucizesi seni çok öpüyorum kutluyorum değerinde çok
güzelmiş canım sana ne güzel bir anneler günü hediyesi oldu bakkk....kaç gün geçmişti adetin ayyy yaaa valla dur halay çekicem:64
sağol kuzum amin.rabbım senıde gorkemimide nazarlardan korusunheyecan dorukta valla böle güzel bi haber alınırda oturulur mu kızikinizide nazarlardan korusun rabbimm
hayalotttttt cok sevindimmmmmmm, sabah hancek ten duydum haberiii. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllahhh........ cok tebrik ederimmmmm...
tamam priorimKuzuuuuuum hayirli olsun bebemmmmsonar gelcem beeeenn... Ayyyyyy cooook mutluuuuuuu... Oleeeeeeyyyy
hayalotum kuzum inan çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
ay gözlerim doldu okurken canımmmm rabbim kucağına aldığın gümleride göstersin kuzum yaa
eeeee halaysız olmaz bu senin ve minna bebişin için teytey teyyyyyy
hayolotum canım şu an öyle şaşkınım kinasıl yazıcağımı,nasıl anlatacağımı bilmiyorum..ama YA BEN HAMİLEYMİŞİM
bugün keserimle yazışırken misafir geldi .onlar gittikten sonra ağrım başladı yine sonra geri geçti..
saat 9 falandı tam kkya gircektim dedim hayalot şu testi bi yap sabaha kadar boşuna bekleme dedim..yaptım osırada kendimede kızıyorum cıkmıycak diye..
hep başka odalara kaçardım bu sefer dikildim başında bi baktım ikinci çizgiiiiama testin en sonunda diğeride ortada meğersem test kaymış...
medıcanaya gittik kan verdik.doktora gosterdım testı degılsındır dedı bu test yanlıştır çizgileri kaymış.ama dedim bende hiç ikinci çizgi yoktu dedım.bı bakalım ozaman dedı..
sonucu almaya gıdemedım.eşim gitti.bide beni kandırdı yok diye.bi bakarımki kağıda pozitif yazıyor...
ya ben hala inanamıyorum.doktor demişki kadın doğuma gidin kese gorunur demiş.değerimde 395,31miş
ama ben nasıl hamile kaldım nasıl ettim.Rabbim öyle büyükmüşki ...inşallah keseyide gorurum.nasıl bir duygu inanın öyle alıştırmışımkiii kendimi olmayacağına ben..
ya doktorlar bile demişti olmaz diyee...Allahım sana şükürler olsun yasize yemin ederim şuraya ilk geldiğim günden beri en son ben hamile kalıcam diyodum.gerçekten gönlümden allahım ben onları gorım hamılelıklerını diyodum.Rabbım banada yaşattı bu duyguyu.Rabbim her kim nerde istiyorsa nasip etsin inşallah
en başta şuan aklımda tek bir kişi var bugün ve dün ilk öğrendiğimdede karamıma çok dua ettim.rabbim karamıma bi mucize gönder diye.inşallah rabbım kabul eder dualrımı..
umudummmm ,meddim,keserim,priorim,beste kızçem ,hemşirem,sayamadıklarım inanın gönlümden gecıyorsun uz ama isimler aklıma gelmiyor şuanher kım varsa evlat hasretiyle yanan rabbım bu duyguyu yaşatsın inşallah...........
kusura bakmayın yazıp yazıp kaçıyorum hep.inanın oturcak vakıt bulamadım hiç.
keserim evet doğru paylaşılan yazı benim içindi.
dün eşimle hastanede sonucu beklerkene eşim dediki şu sonuç olumlu olsun sokakta halay çekicem dedi saçmalama dedim.ve sonucu aldık pozıtıf..
o an neler yasadım hatırlamıyorumtelefonlar susmadı ben ağlamaktan konuşamadım..hani tarifi yok desem anlarmısınız. sanki kağıtta hamileyim gerçekte değilmişim gibi
neyse işte eve geldik tabı ındıgımız gıbı arabadan eşim müzük açtı gecenın 12sindebaşladı oynamaya biyandan herkes bana sarılıp aglıyo değişikti,komıktı..inşallah devamınıda gosterır rabbım
gece 1 buçuk gıbı sanıyorum gırdım kkya o zaman yenı geldık eve ıste .hemen yazdım yattık .
bugünde sabah aneme gıttım geldım.gelen gıden cok oldu haberehiç oturmadım desem yeridir. şimdi diğer topiklerede haber vermiştim biraz cevap yazımda ayıp olmasın kızçelere rabbım hepınıze yasatsın ınsallah
selencelkım gecen ay adetım 10 nisandı.11 mayısta ben test yaptım işte.1 gün geçti güzüküyo son adete gore ama kopkoyu cıktı anlamadım yani..inşallah sevıncım kursağımda kalmaz hakkımda hayırlısı olsun.
hayalotum okadar mutluyum ki içime bir huzur geldi valla hiçbirşey imkansız değil sende ben bunu yaşadımeeee anlatsana kız ailenlere haber verdinizmi ayyy ne güzel yaaa kulağa ne kadar da hoş geliyorrr hayalot hamiş bende seni çooookkk seviyore:))
verdik kuzum .aslında ben gidelim devlete dedim kese varsa gorelım oyle haber verelim dedım.ama eşim aradı hemen arkadslarını mahalleye gelın halay cekcez dedi.annemi aradım onlarda sevinçten deliye döndüler.
hele o kayınpederim yokmu okadar tartıştık ama dün gece onca ınsan ıcınde bı benı kucağına almadığı kaldı .alcaktıda aslında kaynanam ızın vermedi düşerim diyeyani eğlendıkte rezılde olduk karışıktı keserim.allahım bu duyguları sızlerede yasatsın ınsallah
geliyorum birazdan esımle markete gıdıp gelcem sevıyorum sızı
hayolotum canım şu an öyle şaşkınım kiben senin ilk tüp bebek denemesinden hamile kalacağını tahmin ediyodum ama o doktorların demesinden sonra asla kendiliğinden hamile kalacağını tahmin etmiyodum kusum ya ......
öyle sevindim ki canım şu an hala şaşkınım ve gözlerim dolu dolu olduanneler günü hediyen bu senin rabbim bize de yaşatsın böyle mucizeler artık ne olur inş bigün UMUDUM ve diğer tüm bekleyen kızçelerinde böyle güzel müjdelerini alırız seni hiç görmedim tanımıyorum canım ama inan bana öyle sevindim ki adına.....
senin sevincini tahminbile edemiyorum..
demekki rabbimin sadece ol demesine bakıyo herşey....
Allahım ne olur bizim içinde ol de artık ne olur zaman geçtikçe dayanamayacak duruma geliyorum
kıscem hani geçenlerde yazmıştın ya bi tanıdığınız gelmiş demiş sana yapmadın yapmadın şimdi tüp bebek yaptırcakmışsındemiş hatırladın mı
git şimdi pozitif kağıdını göster o kadına de kial bak hani hamile değil diye ayıplıyodun ya herşeyin zamanı varmış de
walla her yazini okudukca duygulandimm. Rabbim den sana anneler günü hediyesi, insalllah tamamina erdirirrrr. hediyene iyi bak, bu kadar cok ayakta kalma.. ilk 3 ay cok cok önemli...dinlen ayaklarini biraz yüksege uzat...kendine cokkkk iyi bakkkkkk güzel anne:))
amiiiiiin canım inş umutum ve ben de veririz tez zamanda böyle güzel haber..ve diğer hasretle bekleyen tüm kızlar..melekimmmm inşallah gün gelicek rabbim sizin içinde ol diyecek.bak doktorlar neler neler dedi bana ama sonuç ne çıktı.rabbım çok buyuk kuzum.sakın olaki inancınızı yitirmeyin..hep diyordum herşeyin bi zamanı var diye.gerçekten öyle sanıyorum benım meleğimin zamanı geşmişrabbım benım mutluluğumun kat ve katını sızlerede nasıp etsın ınsallah hep dualarımdasınız sakın unutmayın melekimmm
inanmaz canım cahilse eğer bi insan cahillerle uğraşmak zoro kadının hala haberi yok bılıyomusun.inanmazda bana ben hamıleyım desem kesın sen tup yaptırdında tuttu der bana..şu dünyada ne insanlar var kızçem ben okadının dedıklerıne ağlarken belkıde bebeğim karnımdaydı benim
verdik kuzum .aslında ben gidelim devlete dedim kese varsa gorelım oyle haber verelim dedım.ama eşim aradı hemen arkadslarını mahalleye gelın halay cekcez dedi.annemi aradım onlarda sevinçten deliye döndüler.
hele o kayınpederim yokmu okadar tartıştık ama dün gece onca ınsan ıcınde bı benı kucağına almadığı kaldı .alcaktıda aslında kaynanam ızın vermedi düşerim diyeyani eğlendıkte rezılde olduk karışıktı keserim.allahım bu duyguları sızlerede yasatsın ınsallah
geliyorum birazdan esımle markete gıdıp gelcem sevıyorum sızı
rabbime şükürler olsundarısı sizlere olsun inşallah.güzel değişik bir duyguymuş inanmak zor ama yaşaması çok güzel bişey amin allah razı olsun canım.rabbim sizlerede yasatsın ınsallah
oy kuzum ağlama yarabbım sanada yasatsın keserım.bak ben dondum tedavimden.gonlunu ferah tut.gun doğmadan neler doğuyo değilmi?inşallah sende yaşıycaksın tekrardan bu duyguları bu sferde sen benimkinin 40ını yakalarsın inşallah çok sevıyorum senı
sağol kuzum amin.rabbım senıde gorkemimide nazarlardan korusuncümlemizi inşallah
miamorem nasılsınnnnnamın kuzum cok sağol .bende seni tebrik ederim hancekımle konuştum oğlun olcakmış rabbım kucağına almayıda nasıp etsın kızçem
tamam priorimçok sağol kızçem allah razı olsun darısı başınıza inşallah
destinam benim.rabbım sanada yaşatsın bu duyguyu
Allah arazı olsun kuzum
ee bizde meleğimleay bi tuhafıma gitti ama evet meleğimle teyzelerine alkış tutalım napalım
kusura bakmayın yazıp yazıp kaçıyorum hep.inanın oturcak vakıt bulamadım hiç.
keserim evet doğru paylaşılan yazı benim içindi.
dün eşimle hastanede sonucu beklerkene eşim dediki şu sonuç olumlu olsun sokakta halay çekicem dedi saçmalama dedim.ve sonucu aldık pozıtıf..
o an neler yasadım hatırlamıyorumtelefonlar susmadı ben ağlamaktan konuşamadım..hani tarifi yok desem anlarmısınız. sanki kağıtta hamileyim gerçekte değilmişim gibi
neyse işte eve geldik tabı ındıgımız gıbı arabadan eşim müzük açtı gecenın 12sindebaşladı oynamaya biyandan herkes bana sarılıp aglıyo değişikti,komıktı..inşallah devamınıda gosterır rabbım
gece 1 buçuk gıbı sanıyorum gırdım kkya o zaman yenı geldık eve ıste .hemen yazdım yattık .
bugünde sabah aneme gıttım geldım.gelen gıden cok oldu haberehiç oturmadım desem yeridir. şimdi diğer topiklerede haber vermiştim biraz cevap yazımda ayıp olmasın kızçelere rabbım hepınıze yasatsın ınsallah
selencelkım gecen ay adetım 10 nisandı.11 mayısta ben test yaptım işte.1 gün geçti güzüküyo son adete gore ama kopkoyu cıktı anlamadım yani..inşallah sevıncım kursağımda kalmaz hakkımda hayırlısı olsun.
atcam atcam önce şu üstümdeki şoku bi atım bak ne çığlıklar atacam özellikle benim herife
neysem çok sağol kuzum bizikilrinde 40ları karışcak bu gidişlerabbım herkese nasıp etsın kız sen otur olsun sen hamlesın alkış tut benım gıbı
seremcemım kuzum darısı basına olsun cok sağol yabende senin mutluluğunu yaşarım inşallah en yakın zamanda
kızçem az bi otur erken doğuma gıtcen allah korusun az sakın heyecan yapma
nasıl yazıcağımı,nasıl anlatacağımı bilmiyorum..ama YA BEN HAMİLEYMİŞİM
medcezirim hoşgeldin canımmm hayalotumuz hamilee:))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?