Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Rose29 da hamileymişşşşşş Geçen gün idrar testinde çıkmıştı zaten de yine de kan testini beklediii,sonuççç süper yaaaaa Çook sevindim canım arkadaşım benim yaaaa , Allah nazarlardan saklasınn sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşş DARISI BİZLERİN VE TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞŞŞŞŞ

Yatak oda halısi az kirlenmisti onu yıkatmaya vermistim temiz olmamis ben yikadim bugun yoruldm :)

Bebeğim sen neden yıkıyosun, temiz yapmamışlarsa almasaydın eve tekrar götürün bunu deseydinnn... Ahh bitanem neden yordun kendini:26:

kızlar benim çıkmam lazım yarın erken kalkıcam ehliyet sınavım var saat 11de beklenen gün geldi valla inek gibi çalıştım çok heyecanlıyım hepinizi seviyorum bol sohbetler arkadaşlar ıyı geceler

Canım hayalotummmm booll şanslarr, Allah zihin açıklığı versiiinnnn İYİ GECELER BİTANEEEMMMMMMM

ben klasık hormon tahlilleri rahim flmi çekildi kistim oldugu için 2ay yasmin kullandım geçmesi için sonra kloman kullandım 3 ay ignesis işe yaramadı şimdi tedavim aşılamaydı eşimin spermlerinde iltihap var şimdi hem vitamin hem kurutucu 2aylık tedavi verdi geçerse aşılama yapılcak yumurtalarımda tebbellik var ama yumurtam oluşuyo ama dollenmiyo aşılama yapılcak allah nasip ederse dr. olur büyük ihtimal diyo biliyom artık hayırlısı

Medd hamileliktede kasik agrisi oluyo arasira:) niye ümitsizsin

Bir gün önce gece gördüğüm rüyanın etkisiyle dün sabah idrar testi yaptım, negatif çıktı... Bugün de bat.. kasıklarımın ağrısı da aynı adet öncesi ağrıya benziyo bitanem.. O yüzden ümitsizim

Amannn ne aricam benim gibi ayda bir hali yikatan müsteriyi kaybetti her zasman yikattigm yer kepandi bunu yeni denedim

Hmmm anladım bebeğimmmm, yorulduğun için üzüldüm ben dee hemen savunmaya geçtimm napiiimmmm bebeğimmm ben çıkıyorummm, kocacım film ayarllamış yarım saattir film izleyelim diyip duruyorr Çook iyi bak kendine olur mu bitaneeemmmm.. Öpüyorum iyi geceleerrr

Canm benim ilk gebeligimde bilmiyodum anneme gidicektim o kadar siddetli kasık ve bel agrisi oldu ki ped koydum dedim yolda edt olurum falan. simdide sen cikmadik candan umit kesilmezz bakalim insallah olmaz hee bu arada ben hamile oldugum halde iki test yaptm negatif cikti son kez denicem dedim pozitif ctikti sen uzme canini. bu ay olmazsan aylar bitmedi ya olursun bi ayy:)

amannn film film nereye kadar yawww neyse ii geceler aSkımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…