- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.881
Bitanemmmmmm hoşgeldinnnnn, ben de seni ççooook özledim sümeyyeeemmmmmmmmmmmmNeler yaptın bugün bakalım
Yatak oda halısi az kirlenmisti onu yıkatmaya vermistim temiz olmamis ben yikadim bugun yoruldm :)
kızlar benim çıkmam lazım yarın erken kalkıcam ehliyet sınavım var saat 11debeklenen gün geldi valla inek gibi çalıştım çok heyecanlıyım hepinizi seviyorum bol sohbetler arkadaşlar ıyı geceler
Bebeğim sen neden yıkıyosun, temiz yapmamışlarsa almasaydın eve tekrar götürün bunu deseydinnn... Ahh bitanem neden yordun kendini:26:
yok canım benim bozmassın korkma.benimkiler kafalarına göre bi gidip bi geliyolar öyle.bu arada 4ay önceki 5 cmdi yasmin kullandım daha sonra 6 cm oldu adet dönemimde patladı hiç sancı ble çekmedim.geçen ay 22mm yumurtam vardı çatlamadan kiste dönmüştü adet söktürücü kullandım şimdi o adette sancılı bir şekilde patlattım onu ama şimdide 5 6 tane kolye gibi dizilmişler.çok rahatlar yani anlıcan.ama cmlerini unuttum ve şimdi sen sorunca aklıma geldi ben ultroson kağıdımı doktorda unutmuşum yabu arda bu kist çıkmasydı çatlatma iğnesine başlıcaktık ya sana uygulanan tedaviyi sırasıyla yazarmısın
ne güzel canim benim..insaallahta gelmezlerde suraya hamileyim diye yazmak nasip olsun.....
Ne biliyim kirli olacagini actim onlar gttikten sonra sinirlendim yikadim
Sanmıyorum bitanem yaa, kasıklarım ara ara da olsaa çok ağrıyo çünkü
Wallaa ben olsaydım arardım gelin geri alın derdim, pislikler yaaa hem parasını alıyolar hem temiz yıkamıyolar
Medd hamileliktede kasik agrisi oluyo arasira:) niye ümitsizsin
adetim bitsin hemen başlıyorum durmak yok yola devam
Amannn ne aricam benim gibi ayda bir hali yikatan müsteriyi kaybetti her zasman yikattigm yer kepandi bunu yeni denedim
Bir gün önce gece gördüğüm rüyanın etkisiyle dün sabah idrar testi yaptım, negatif çıktı... Bugün de bat.. kasıklarımın ağrısı da aynı adet öncesi ağrıya benziyo bitanem.. O yüzden ümitsizim
kızlaarr benide alın aranızaaabat 23 ekimm heycanla bekliom:)
Hmmm anladım bebeğimmmm, yorulduğun için üzüldüm ben dee hemen savunmaya geçtimm napiiimmmmbebeğimmm ben çıkıyorummm, kocacım film ayarllamış yarım saattir film izleyelim diyip duruyorr Çook iyi bak kendine olur mu bitaneeemmmm.. Öpüyorum iyi geceleerrr
hosbulduuummm:) bısey sorcam sıze kızlar bnm yumurtam geç çatladı diyelim o zaman adetimde gecikir mi bnm??Hos geldnn yaseminn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?