- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.901
hosbulduuummm:) bısey sorcam sıze kızlar bnm yumurtam geç çatladı diyelim o zaman adetimde gecikir mi bnm??
Yürüü bee kim tutar senii
bende yaşamamıstım:)ama sımdı bnm silkusumun 14. gununde yumurtam 12mmdi yani muhtemelen geç çatlıycak o zaman nolur cok merak edıom bıde gecıkırsem falan bosuna heveslenmeyeyım dıodumWalla hic oyle bisey yasamadm bilmiyorum:))
büyük ihtimalle çıkar:)kızlar bişi sorcam şimdi ben hamilelik tedavisi gördüm bu ay klomen gecen ay ayın 19 zunda akşam 7 gibi adet gelmişti suanda yok daha gelmedi acaba suan test yapsam cıkarmı kızlar
testin varmıı yapsanaaaakızlar bişi sorcam şimdi ben hamilelik tedavisi gördüm bu ay klomen gecen ay ayın 19 zunda akşam 7 gibi adet gelmişti suanda yok daha gelmedi acaba suan test yapsam cıkarmı kızlar
testin varmıı yapsanaaaa
Cnm okudum netten yumurtlama gec oldugu zaman adet gec olabiliyomus:)bende yaşamamıstım:)ama sımdı bnm silkusumun 14. gununde yumurtam 12mmdi yani muhtemelen geç çatlıycak o zaman nolur cok merak edıom bıde gecıkırsem falan bosuna heveslenmeyeyım dıodum
kız bi yap bakalımm çatlıyom meraktannvar testım ama yarın sabahmı yapsam dıyorum bı yandanda catlıycam meraktan
tühh bnm yine gecikcek deseneCnm okudum netten yumurtlama gec oldugu zaman adet gec olabiliyomus:)
ayyy hadi inşallah yaa bebiş geliodur inşallahvar testım ama yarın sabahmı yapsam dıyorum bı yandanda catlıycam meraktan
bende yaşamamıstım:)ama sımdı bnm silkusumun 14. gununde yumurtam 12mmdi yani muhtemelen geç çatlıycak o zaman nolur cok merak edıom bıde gecıkırsem falan bosuna heveslenmeyeyım dıodum
kızlar bişi sorcam şimdi ben hamilelik tedavisi gördüm bu ay klomen gecen ay ayın 19 zunda akşam 7 gibi adet gelmişti suanda yok daha gelmedi acaba suan test yapsam cıkarmı kızlar
tühh bnm yine gecikcek desene
ayyy hadi inşallah yaa bebiş geliodur inşallah
Bence yapma cnm yunurtlama zamaninda denk geldiyse muhtemelen iki haftalik gebelik falan var görulmez testte simdi eger gene adet olmazsan bir hftaa falan o zaman yap
kızlar bişi sorcam şimdi ben hamilelik tedavisi gördüm bu ay klomen gecen ay ayın 19 zunda akşam 7 gibi adet gelmişti suanda yok daha gelmedi acaba suan test yapsam cıkarmı kızlar
şimdi yapsam gecikince yine yapsam olmazmı inşallah tabi gecikirde
olur tabi neden olmasın:)yani bu ne demekmişş pozitifse seviniyoz negatifse üzülmüyoz umutlanmaya devammmşimdi yapsam gecikince yine yapsam olmazmı inşallah tabi gecikirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?