Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm canım ben morelini bozmak istemem ama benim de 3santime yakın kistcim var bende yasmin kullandım 2 ay hiç etkisi olmadı olmuyomuşta hatta benim bitene küçük kisttim olmuşdu o ay ama o kücük geçti ama oburu duruyo senin kisttin kaç santim ben şimdi aşılamaya hazırlıyoz kendimizi

Kizlar daha cooook kalmak isterdim fakat kalamayacagim yarin butun gun sizinleyim lutfen beni cok fazla sayfa okumaya mahkum birakmayin Hepinizi opuyorum Iyi geceler saglicakla kalin

ayy keyfim yerine geldi roseden sonra valla çatlıyacam yeter kaçakhayal doktor bana lakap taktı panikatak diye.sabahın 7buçuğundan 10buçuğa kadar bugne randevu alabilmek için hastaneyi ayağa kaldırdım.

tamam bundan sonra senin diger adinda panikatak hayalot oldu....

Son düzenleme:

Bebeeeğimmmmmmm, iyi ol nolur moralini bozmaa Hem biz her şeyin hayırlısı demiyor muyduk, demek ki zamanı gelmemiş dahaaaa, biliyorum bunlar hava cıva ama tevekkül etmekten başka çaremiz yok kii

yok canım benim bozmassın korkma.benimkiler kafalarına göre bi gidip bi geliyolar öyle.bu arada 4ay önceki 5 cmdi yasmin kullandım daha sonra 6 cm oldu adet dönemimde patladı hiç sancı ble çekmedim.geçen ay 22mm yumurtam vardı çatlamadan kiste dönmüştü adet söktürücü kullandım şimdi o adette sancılı bir şekilde patlattım onu ama şimdide 5 6 tane kolye gibi dizilmişler.çok rahatlar yani anlıcan.ama cmlerini unuttum ve şimdi sen sorunca aklıma geldi ben ultroson kağıdımı doktorda unutmuşum yabu arda bu kist çıkmasydı çatlatma iğnesine başlıcaktık ya sana uygulanan tedaviyi sırasıyla yazarmısın

Bebeeeğimmmmmmm, iyi ol nolur moralini bozmaa Hem biz her şeyin hayırlısı demiyor muyduk, demek ki zamanı gelmemiş dahaaaa, biliyorum bunlar hava cıva ama tevekkül etmekten başka çaremiz yok kii

evet canım benim haklısın öyle zaten hiç değişmek bu.sabah kötüydüm ama şimdi çok iyiyim içim biraz kanasada olcak okadar napalım herşeyde vardır bir hayır.inanıyorum başarıcaz bigün

kızlar benim çıkmam lazım yarın erken kalkıcam ehliyet sınavım var saat 11de beklenen gün geldi valla inek gibi çalıştım çok heyecanlıyım hepinizi seviyorum bol sohbetler arkadaşlar ıyı geceler

kızlar benim çıkmam lazım yarın erken kalkıcam ehliyet sınavım var saat 11de beklenen gün geldi valla inek gibi çalıştım çok heyecanlıyım hepinizi seviyorum bol sohbetler arkadaşlar ıyı geceler

hayalot kiz o gün geldimi?insaallah yarin güzel haberlerle gelirsin...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben geldiiimmmmmmm en son yazılanları okudum, rose hamileymiş.. Hayırlı olsun arkadaşım, yerinde olmayı ne kadar isterdim bilemezsin.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok kafamı karıştırdınız, şu ovulasyon testlerinden ben de alıcam. Ama zor gibi geldi sanki aban biraz. İlk kez kullanıcam bi de. Nasıl anlicam, ne yapıcam hiç bilmiyorum. Ovulasyon testinin resimlerini yükleyen biri olursa çok sevineceğim gerçekten.. Ben 27 ekimde çalışmaya başlıyorum. 31 ekim en yüksek ihtimalin olduğu gün. durmadan çalışacam yani yok artık ötesi. Ben bu ay hamiş kalmak istiyorum artııııkkkkkkkk

Kızlar bu sabah kan vermeye gitim 4gün gecikti biş,i varmı diye 2 ssaat sonra kırmızılar geldi sonucu bile a lamadan 9.ayıda kapttık

Kızlar bu sabah kan vermeye gitim 4gün gecikti biş,i varmı diye 2 ssaat sonra kırmızılar geldi sonucu bile a lamadan 9.ayıda kapttık

canim keske önce idrar testi yapsaydin...cünkü adetinde gecmis olsa ondada cikardi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…