- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.861
herkes deli gibi bebek istediğimizi biliyo artık şimdi birden düşünmüyoruz desem yine dicekler olmuyo mu diyo.yok kafama koydum kist gitse bile artık kist yok demıcem kımseye milletin gözü değiyo sankiyasmin verdi yine adet olmam için tarlusal vermişti o kist yapar dedi.zaten pkoluydum ya gösterdi inci kolyelerimi .sıra sıra dizilmişler bana bakıyolardı çok canım sıkıldı dönerken bide saolsun canım kocamda çok güzel teselli etti beni.tövbe yarabbim ya ya kız bu kistler kim hayalot kim onlar benle başedebilirmi hiç söle bakem ben şu yasmini bi yutamda görsünler günlerini
ben geeelllddiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmherkese merhabaaa, nasılsınız fıstıklaarrr
ayy keyfim yerine geldi roseden sonra vallaçatlıyacam yeter kaçakhayal doktor bana lakap taktı panikatak diye.sabahın 7buçuğundan 10buçuğa kadar bugne randevu alabilmek için hastaneyi ayağa kaldırdım.
ben geldim kızlar ama kistlerimle geldimbirazdaha çocuğu unut dedi malesef sana bugün yumurtlama takibi vericektim dedi ama adet olmam için verdiği hap kist yapmış sözde.pko var zaten bende 2 ay hap kullancakmışım.önüzmüzdeki ay kontrole çağırdı yine. geçen ayki kistim adet olduğumda patlamış.onun yerine şuan zincir gibi 5 6 tane daha çıkmış .nekadar sadık bu kistler ya sanırım bu kistler hiç gitmicek çok yoruldum artık ama pes etmek istemiyorum.artık herkese bağıra bağıra düşünmüyoruz kistim var diyebilirim sanırım olmuyo demekten daha iyi bir çözüm olucak.hayırlısı olsun napalım. içim dolu dolu ama ağlamak istemiyorum .doktor sabret dedi bir sürü şey sordu ailede böbrek karaciğer kan pıhtılaşması gibi sorunlar varmı dedi.hepsine yok dedim .zaten bizimkiler ikiz üçüz gidiyolar hep maşallahları var eşimlede konuştuk biraz ağlamaklı oldum anlatırken oda demezmi haytım napalım bizimde kedimiz var çocuğumuz olmasada olur diye sinirlerim bozuldu.bu olayı bu sefer çabuk kabullenemicem galiba.yinede vardır bundada bir hayır diyorum.rabbim beterinden korusun bizleri.çaresiz bir sorun değil ama busefer kaldıramıcam gibi geliyor.yani anlıcağınız artık ne ekim ne kasım belki rabbim yüzüme gülerse aralık diyorum artık.
slm canım ben morelini bozmak istemem ama benim de 3santime yakın kistcim var bende yasmin kullandım 2 ay hiç etkisi olmadı olmuyomuşta hatta benim bitene küçük kisttim olmuşdu o ay ama o kücük geçti ama oburu duruyo senin kisttin kaç santim ben şimdi aşılamaya hazırlıyoz kendimizi
çatladık gülmekten kendi adıma iyiyim canımsen nasılsın
güle güle loori....
hosgeldin medcezirim
Bebeeeğimmmmmmm, iyi ol nolur moralini bozmaaHem biz her şeyin hayırlısı demiyor muyduk, demek ki zamanı gelmemiş dahaaaa, biliyorum bunlar hava cıva ama tevekkül etmekten başka çaremiz yok kii
Hoşbulduk yasakhayalimmmmmm
kızlar benim çıkmam lazım yarın erken kalkıcam ehliyet sınavım var saat 11debeklenen gün geldi valla inek gibi çalıştım çok heyecanlıyım hepinizi seviyorum bol sohbetler arkadaşlar ıyı geceler
medcezirim simdi aklima düstü bu gün senin adet günündü demi?:44::44::44::
Selamm kzlar bende geldm" medd"cok ozledim seni
Evet bitaneeemmmm kasıklarımda ağrı var ama kırmızılar yok henüz
Kızlar bu sabah kan vermeye gitim 4gün gecikti biş,i varmı diye 2 ssaat sonra kırmızılar geldi sonucu bile a lamadan 9.ayıda kapttık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?