Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagol canim denicem

kaçakhayalim sayfa 472

hayalotum sana ilk diyecegim sakin kimseye kistim var olmayacak deme canim benim.....düsünmüyorum de napalim yeri gelince yalan söylemek zorunda kaliyoruz...cünkü o söyledigin laf bile dilden dile dolasir kisir olmuyomus derler......bide simdi iki ay hap kullanacagim diyosun dogum kontrol hapimi?CANIM BENIM BIDE SUNU SÖYLÜM DERDIN CARESIZ DEGIL BIRAZ ZAHMETLI AMA SABIRLA CÖZÜMÜ OLAN BI DERT. bizim bildigimiz görmeden bile tanidigimiz hayalot bu degil, bizim hayalotumuz mücadeleci biri......sende böyle yaparsan bilmiyorum ama bizler ne yapariz...

Son düzenleme:
Canim benim uzulme eminim rabbim o kucagi bos koymayacak sen kalbini ferah tut bak neler neler okuyoruz herkes hamile kalabiliyo demekki biraz daha zamana ihtiyacin var hersey Allahtandir canim sen sikma canini sabret bunlarin hepsi birer imtihan ve bizler bunu kazanicaz pes etmek yok herkes evlatlarina kavusucak Allahin izni ile dua et en yakin zamanda sagligina kavus sonra da bebisine

Sana kist mi dayanır canım yaaa
Soğan kürü iyi geliyo diyolar ama ne derece doğru bilmiyorum canım

rose canim aynen katiliyorum..hayalotumuz kisti yenecek kist onu degil..anladim kistin inatciymis ama sen bence ondanda inatci olmalisin..seni yenecem demelisin....

İstersen bilgi amaçlı kendi testlerimi falan yüklerim test konuda yardımcı olurum canım sen başla

tamam canim ama pazartesi alicam o zaman baslicam bakalim bu sefer bomba gibi hazirlaniyorum bal+tarcin+corek otu karisimi yiyorum incir yiyorum bol bol ve esime vitamin hapi kullandiriyorum hap derken tablet suya atilan bakalim hayirlisi bide bunu denicem insallah olur bu sefer

herkes deli gibi bebek istediğimizi biliyo artık şimdi birden düşünmüyoruz desem yine dicekler olmuyo mu diyo.yok kafama koydum kist gitse bile artık kist yok demıcem kımseye milletin gözü değiyo sankiyasmin verdi yine adet olmam için tarlusal vermişti o kist yapar dedi.zaten pkoluydum ya gösterdi inci kolyelerimi .sıra sıra dizilmişler bana bakıyolardıçok canım sıkıldı dönerken bide saolsun canım kocamda çok güzel teselli etti beni.tövbe yarabbim yaya kız bu kistler kim hayalot kim onlar benle başedebilirmi hiç söle bakemben şu yasmini bi yutamda görsünler günlerini

rose canim aynen katiliyorum..hayalotumuz kisti yenecek kist onu degil..anladim kistin inatciymis ama sen bence ondanda inatci olmalisin..seni yenecem demelisin....

Yenecek tabi yaaa kistte neee kist korksun hayalottanCanım benim Rabbim daha büyük sorunlar vermesinnn neler duyuyoruz neler var

hayalot canim benim esinde cok esprili biriymisiste bizim hayalot bu son iki cümlen istedigimiz cümleydi

ya korkuyorum aslında böyle şeyleri içmekten .yan etki yapar diye.bu arada ben normalde bile istifra edemem senede 1 kere belki bunun tadıda iğrenç eminim nasıl içem ben bunu

hayalotum kistlerinin cenaze töreni benden bak tamammi?ÖLÜNCE HABER VER

Son düzenleme:
hani nerde ben niye göremiyorum yawsen söyle bari neymis o güzel haber

scorpionsum yaw sende biseyler yazip kaciyosun... yoksa yine yazamiyomusun,mutfaktamisin
kuzum ya dedim yaa annişlerde kalıyorum.o yüzden giremiyorum:-(
rose29 vardı hatırlarsaniz bizim rose degil ama.muhabbet ederdik başlarda.şimdi hamile

darısı başımızaaaa

kuzum ya dedim yaa annişlerde kalıyorum.o yüzden giremiyorum:-(
rose29 vardı hatırlarsaniz bizim rose degil ama.muhabbet ederdik başlarda.şimdi hamile

darısı başımızaaaa

KIZ scorpionsum sagol ama gec kaldin..coktan aldik haberi...ben sandimki yarin gidecen annene...mutfaktasin falan sanmistim...özür...

Son düzenleme:
ne töreni kız çatlak hiç işim yok bide duamı okuyacam onlarabence direk halaya geçeriz davulla zurnayı ben çalacam sizde halaya olduda bitti maşallah bebişler gelir inşallah

doru söylüyosun bide duami edecegiz arkalarindanmutluyumkinin dedigi gibi bi daha gelmiyesiceler emi..olmadi bide hakkimizida mi hellal edecektik

Son düzenleme:
ben geeelllddiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm herkese merhabaaa, nasılsınız fıstıklaarrr

ayy keyfim yerine geldi roseden sonra valla çatlıyacam yeter kaçakhayal doktor bana lakap taktı panikatak diye.sabahın 7buçuğundan 10buçuğa kadar bugne randevu alabilmek için hastaneyi ayağa kaldırdım.

Son düzenleme:
kizlar bakin ben nekadar saf ve iyi niyetliyim...kistlere ,kan pihtilarina ve daha kötü seylere bilem cenaze töreni düsündüm....insaallah bu iyi niyetlerimin karsiligini alirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…