Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bitanemmm yaa ayaklarım yere basmıyo resmen
eşinin aptığı gibi valla aşağı inip halay çekesim geldi benim deeeee
Rabbim ne büyük kuzum hatırlıyo musun geçen muhabbetini yaptığımızda sana belki de mleğin seninledir demiştimm içime doğmuş sanırım yaa çoook içten söylemiştim bilio musunnnn
Rabbime şükürler olsun , o istedikten sonra olmayacak hiçbişey yok bitanem yaaa
Rabbim nazarlardan saklasın teyzoşumu da güzel annesini de
kuzuma da bak sen anneciğine annneler gününde süpriz yaptııı kuzuma mı desem kuzucuklara mı bak onuda bilemedim nedense ikizmiş gibi geliyyyyyyyoooooo

ayy kuzuummmmm çok şükür yaaaa

:118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118:

korktugun basina gelirmis, sakin düsünme bile böyle seyleri... Elini karnina götür salavat getir sükür et... bisey olmaz. bebegim birakma beni siki siki tutun annene de.. anlar o seni merak etmee...

korktugun basina gelirmis, sakin düsünme bile böyle seyleri... Elini karnina götür salavat getir sükür et... bisey olmaz. bebegim birakma beni siki siki tutun annene de.. anlar o seni merak etmee...

Miamorem hoşgeldin bitanem, nasılsın durumun nasıl kzuum ? oyy meleğin büyümüş maşallaaah

Miamorem hoşgeldin bitanem, nasılsın durumun nasıl kzuum ? oyy meleğin büyümüş maşallaaah

cok sükür teyzesi büyüyo maasalllah... carsamba doktora gidicez bayagidir görmedim bende. bir ay oldu... kipirdamasa panik yapicam ama sipa yaramazlik yapiyor icerde simdidenn. Rabbim tez zamanda bu duygulari hayirlisiyla sizlere de versin... Hayalot un ki gibibir mucize oluyorsa hersey olur büyük Allah

meddim kuşum hayde oturmaya mı geldik

Son düzenleme:
Allahım yarabbım bu nekadar guzel bı haber canım benım Rabbım tamamına erdırsın ınsalllahgercekten ben bu kk gıdım sızler varya bı kızkardes kadar yakınsınız hıc arkadasım yok benım yakınımda o yuzden dertlestıgım hıc tanımadıgım ama kız kardes gıbı gordugum hayalotum ve dıger kızceler hepınızı coook sevıyorumve gercekten Rabbım ne buyuk kurban oldugum Allahım bızede yasatsın ınsallah cok sevındım hayalotum gercekten cok mutlu oldum halayınıda cekelım kuzum benım

Maşşallah kuzumaaaa
amin bitanemmmm hayırlısı ile inşşşş batıma 3 gün kaldı, Rabbim neylerse güzel eyler

meddim kuşum hayde oturmaya mı geldik :64

bugün oturmak yok kzuummmm tutuyorum elinden haydeeeeee :64

Bebeğim hoşgeldinnnnnnnnn Darısı bizlere bitanemmm, bu arada biz de seni çook seviyoruzzz

CANLARIM HADİ DURMAK YOOOOOOKKKK
HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

scorpionsm fazla geçmişe dalma halaya senide bekliyorz gerçi sen sadece bizi izle teyzoşmda var :)))))) hayalotumuz hamişş kızzzzzzzz

medd cezirim canım benım amin ınsallah.
ınsallah cevremızde dertlerımızı sevınclerımızı bu denlı ıcten paylasabılecegımız dostlarımız olur tatlım benım bat yarın ama benımklıer yolda hıssedıyorum bakalım ama ınsallah gelmez
bende halaya devam edyım cok mutlu oldum hayalotuma masalllahhhhhhh

hayalot anne oluyor sırada bize geliyor haydeeee tey tey teyyyyyyyyyyyyyyy Ben şimcik çıkıyrm kociş geldi birazdan yemeğimiz yer gelirm heheheheheh

hayalotummmmm yavrukuşummmmmm ayyy Allahım dilim tutuldu desem yeridir bitanem aaaaaa.
şu an kalbim gümgüm atıyoooo..önce anlamadım ne olduğunu iki sayfa geri gittim alıntılardan anladım..
hayırlı olsun bitanemmm.Rabbim sağsağlim ytamamına erdirsin..bu ne güzel bir anneler günü hediyesi oldu sana..ve hatta inanki bana..ayy teyze oluyoruz kızlar yaaa süper bi duyguuuu
tedavi derken tüp derken..kırmızılar gelsin de tüpe başlayalım derken Rabbim gönderdi meleğini canım beni...offf çok heyecan yaptım ben devamını özelden yapayımmm
amadurun bi halay çekeyim heleeeeeee bebişimleeeeee

darısı tüm kızçelerimin başına tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

bu arada bende dün yazamadım..gerçi şu an hayalotumun hamilelik haberiyle coşarken araya benim bebişi sıkıştırmış olucam ama olsunnnn..beni de merakedersiniz biliyorummm.
dün ikili testimizi yaptırdık kuzularım..anomali ve riskli gebelik üzerine süper bir uzmana gittim..harika bir doktor..istanbulda aklınızda olsun gerekirse herkese öneririm..
neysecanlarım şu an herşey yolunda..sadece kan sonucumuzu bekliyoruz..kan sonucum dışında yaşım ve ense kalınlığı oranlanınca anomali riski 2250/1 şu an..organlarımız herşeyimiz normal..sadece yolk kesem normalden biraz büyük çıktı..bu normalde düşük riski getirirmiş ama doktor endişe etme zaten bu aylarda düşük riskin 200/1 falan dedi..hemde şuana kadar bir riskim olmadı..birde bebeğin kalbe giden damarında basınç normalden azcık fazlaymış..yine anlatıyorum ama bunlara endişe etme dedi..sadece 20. haftada detaylı ultrasonönerdi..zaten bende yaptırmayı düşünüyordum..hem bebo da büyümüş olacak..
şu an kendiler 6 cm boyunda ve 60 gr ağırlığıında..sat a göre 11+6 iken 12+5 çıkıyor ultrasonra..
aşırı hareketli bi bebo..önce uyuyordu..biuyandı zavallı doktorun canını çıkardı..bi sabit duramadı..4 boyutluda bile cinsiyetini göremedik malesef..döndü durdu.ama erkeğe benziyor dedi doktor..yinede kesin kanıtımız yok..artık hayırlısı hazıranda öğrenicez inşallah...
işte böyle canlarım..bu telaşıda atlattık çok şükür..
ben gidip diğer topik arkadaşlarıma da haber vereyimmmm..ama buralardayım tabiiii

aynen valla scorpionsumm hala kalbimin ritmi normale dönmediiiiiii şükürler olsun kuzuummmm

kuzummm hiiiç sıkıntı etme Rabbimin izniyle teyzoşum sağlıklı bi şekilde gelecek anneciğinin kollarına... içini ferah tut, ben,m arkadaşıma da neler söyledi dr. ama onlarda ayrıntılı ultrasondan sonra rahatladı çok şükürrr

canım bence onlar yerlesme sancıları sen yınede cok dıkkat et kendıne dun mısafırım vardı bugun pıknıkteydık gıremedım nete ve gırer gırmez boylsıne guzel bı haber tum yorgunlugumu aldı ınan skın kotu dusunme tatlım ıyı dusun ıyı seyler olsun balım masallah nazar degmesın kuzum

canım benım bu da cok guzel bı haber masallah Rabbim hayırlısıyla kucagınada almayı nasıp etsın canım. senın yas kac canım kac yıllık evlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…