Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bebeğimmmmm kocişim film izlemeye çağırıyo daaa az önce de girme topiğe çıkamazsın dedi, du bakıp çıkcam dedim senin haberi görünce çıkamadım tabiiii baya beklettim adamcağızı da aaaa hayalotum hamile diyip ağlayıp bi de üstüne göbek atınca bi daha hadi film izleyelim demedi kafayı yediğimi düşünüo sanırım neyse ben kocişimi daha fazla bekletmeden çıkayım sonra yine gelirim inş bitanemmmmm SENİ ÇOK SEVİYORUM RUH İKİZİM DERT ORTAĞIM BİRİCİK HAYALOTUM BENİMMM

inşallah canımmm..yok hiç takmıyom kafaya şükürler olsunn önemli olan herşey yolunda şu an..
canım benım bu da cok guzel bı haber masallah Rabbim hayırlısıyla kucagınada almayı nasıp etsın canım. senın yas kac canım kac yıllık evlısın

amin canımmm.taz zamanda sizlerinde haberinizi alalım inşallah..
yaşım 32 cnm..ama doğururken 33 olucamtam 6 yıllık evliyız ama bebiş için 5,5 yılda başladı çalışmalarımız..yani biraz geç karar verdik bebişe.

Allahh evlatcınııı kooruusnnn hayalimmmm hepp ii düşünnn inşallahh kuıcağuna aldığın günde böle oynıcass senleee mevlamm ne büyükkk ,inş... beklyenn isteyenn herkese versinn rabbimmmmm

rabbimmm hepp bölee güldürsün inşallahh yüzünüzüüüü hayalimmmm

oldu ruh ikizim ben hamileymişim vallahala inanamıyorum kuzum rabbım sanada nasıp etsın bu duyguyu ınsalahhhağlama kuzum zaten yeni sustum sayılır..hele bıde yazdıklarınızı okuyorum ınan gozlerımden bıdaha yaslar akıyosevıncten ama yınede güzel bu sekılde aglamakdarısı başına ruh ıkızım.inşallah sağlıklıdır benımde bebegım

rrabbım sızlerede yasatsın sernesım ınsallahsen nasıl oldun kuzum ıyımısın

kız otur yerine teyzoşuma bişey olcek şimcik allah korusunscorpıonsum acayıp bıseymıs bu duygu..ama bıseyb hıssetmıyom ya hala hamıle degılmısım gıbı geliyor bana

aşk olsun scorcipim o nedemek öylebak karnında teyzoşum olmasa saclarını cekcektımde neyse sımdılık opeyımBalım teyzoşun haberını getırıyon arayada sıkıştırmak nedemkben bu teyzoşumu yerimmmok sukur scorcıpımmmm sukurler olsundemek 60 gr Hiç bişeycik olmıcak rabbımın ıznıyle çok şükür herşey yolunda.cınsıyette bellı degılkı teyzoşu örmeye başlasınama benımde içimden senın oğlun olcak gecıyo bılıyomusun rabbım sağlıklı etsınde cınsıyetı kız erkek farketmez

RUH İKİZİMM YAKALADIM SENİİİİİİ

kuzum TEKRAR TEKRAR tebrik ediyorum bitanem, şükürler olsun canımın içi balım benim yaaaaa
Rabbim sağlıcakla kucağına da almaya nasip etsin bebeğimm.. TEYZE OLUYORUM YAAA BU SÜPER BİŞEYYY
hala bu modddan alamadım kendimi
kocişimle film izliyoruz ama ben fıkır fıkır duramıyorum yerimde ayoll

hadi kuzumm bi güzel haber de sen patlaatt, ardından ben de geleyim inşşşş :118:

Canlarım ben tekrar çıkıyorum, film keyfine devam
Hayalotumun güzel haberiyle içim kıpır kıpır yaaa, şükürler olsun AY BEN BU MODDDAN ÇIKAMIYORUM AYOL

hepinizi çoook seviyorum BU AY HEPİMİZİN GÜZEL HABERLERİ DOLDURSUN SAYFALARIMIZI İNŞ
İYİ GECELEEEERRRR

bi halay cekebildigimm yerrr burasii melegimm hayalotum yakin olaydikk birbirimize bebek gormeye gelirdik ne kadar guzel olurduu bak sakin cok fazla yorma kendini 3. 3.5 ay cok dikkat et kendine bol bol su ic sut yogurt badem findik ozellikle ceviz kuru kayisi kuru incir ye beisin buyusun bnm bebegim 2 cm oldu yarin doktora gidicezz cok heyecanliyim ALLAHİM korusun bebeklerimiziii inan sevincini hala yasiyorum cok mutlu oldum adina ALLAH kucagina almayida nasip etsin bebegimmm seni cooom seviyorum 3 aylardayiz bol bol dua edelimmm bebgimm

Canim hayalotummmmm nasil sevindim nasil mutlu oldum anlatamam... Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin... gözun aydinn cok cok cok sevindim.... kendini yorma fazla dinlen bol bol teyzosuma iyi bakkkk

yaaaa en son öğrenen bn kalmışım :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: seni her yerinden öperim ne kadar güzel bi anneler günü hedie si bu yüce rabbimin sana kutlarım seni bi tanem allah hayırlısıyla bebeni eline almaı öpüp koklamayı nasipp etsinnnnnn bitnaesin ya ne kadar şaşaırdım ne kadar sevindim bilemezsin kuzummmmmmm bnm uvvvv yerim seni hemde daha herhangi bi tedavi ye tam başlamadın dı dimi yanlış mı hatırlıorum

insallah canım bugun gelmez ınsallah benm kırmızılar bı 9 ay boyunca
rrabbım sızlerede yasatsın sernesım ınsallahsen nasıl oldun kuzum ıyımısın
amin canım ınsalllahhhıyım balım cok sukur senın şokunda ve sevıncındeyım hala
hadi kuzumm bi güzel haber de sen patlaatt, ardından ben de geleyim inşşşş :118:

inşallah bebegım yaa ama hıc umudum yok belırtılerım fena
ama dedıgın gıbı ınsallah guzel haberler patlatırız pes pese

Sernesim priorimmm günaydın canlarımmmmmm
dün gece heyecandan sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım yaaa, hayalotumu gördüm hep rüyamdaaa
hayalotum sayesinde hala böyleyim biliyo musunuz

HAYALOTUMMMMMMM KUZUUUUMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN BİTANEM, BU MUTLULUĞU BİZE YAŞATTIĞI İÇİN SABAHA KADAR SÜKRETTİM RABBİME

Son düzenleme:
Canlarım ben çıkmak zorundayım, bıcırlarım beni bekleeerrrrr :118:
Hayalotum teyzoşumuzun kesesini göreye gitti, ben akşama kadar nasıl sabretcem bilmiyorum :26:
Çok keyifliyim bugün yaaa, aslında hava çok kötü ve günlerden pazartesi ama benim içim içime sığmıyoooooooooooooooo

Rabbim isteyen herkese de bizlere de bu mutluluğu yaşatsın, mayıs ayı hepimiz için güzel günlerin başlangıcı olsun inşş inş inş inşşşşşşşş

SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…