Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aynen canım ya bende oyleyım hala evet benımde butun ıslerım duruyo tatlım senın bıcırların kım

Canim hayalotummmmm nasil sevindim nasil mutlu oldum anlatamam... Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin... gözun aydinn cok cok cok sevindim.... kendini yorma fazla dinlen bol bol teyzosuma iyi bakkkk
sağolasın gulchanım.darısı başına olsun inşallahhtamam kuzum benim Allah razıolsun gulchanım

saol beste kızçem yerim seni ben
yok kuzum daha tedaviye falan başlamamıştım.rabbim zamanı gelince sanada nasip etsın ınsallah bu duyguyu

canlarım geldım doktordan

ama kesemizi göremedikdoktor önce değere baktı bu değerle olmaz 1000 i geçmesi lazım dedi kese için.ama karında rahmın seklıne bakalım dedi.
bı sorun yok suan herşey normal ddi.buyuk kıstlerın hepsi patlamışsadece bi tane ufak kist varmış onuda önemsemedi rahmin dışında dedi bebeğe zararı olmazmış
karın ağrım bel ağrım için progestan verdi düşük olmasın diye.haftaya salı gününe kontrole cagırdı .bu arada hormonlara baktı ıdrara baktı herşey normal ılerlıyo suan dedı.tansıyonda normalmişbukadar canbonlarım anlıycanız goremedık bizim sincabı

bna bak sincap haftaya bu nazı istemiorum göster kendini bize Ay ağlıycam bu nasıl bi heycan sanki kendim yazmıısmda okuorum gibi allahım sağlıklı bi hamilelik yaşatsın inşallahhh sanada hepimizede....hiç gözükmedi mi ultrasonda ahhhhh kız sincap dimiyelim beeee prenses o prensesssssssssssss

Ayy walla bilerek yazmadım senin gibi bıcır bıcır bi kız gelio galiba iiçimemi doğdu neeeeeeeeeee

ya bu kadar sabrettın 1hafta daha sabret canım hakkaten sen hazıranda tup bebek olabilir dıyodun ve ankaradakı doktor sana ılac falan ne yzmıstı

kuzuummmmmm kusura bakma ben ancak dönebildim .... dün yoldaydım keserim haber verdi ... bi girip çıktım... düüüün vardı :118::118::118:... ama ben bol bol göbecikler attım senin içinnn.. gün doğmadan neler doğdu di mi kuşumm.. Rabbimin sana anneler günü hediyesi... bak tüp için para denkleştirirken artık o parayı doğumun için kullanacaksın.. Rabbim gönlüne göre verdiii ...Kucağınıza da alın sağlıkla huzurlaa bitanemm .... nasıl sevindim bilemezsinn.. Rabbim diğer kızçelerimize de nasip etsin inşallahh....

bu arada bana malum olmuşşş c.tesi gece rüyamda erkek bebeişş gördümmm..demekki senin haberini alacakmışımmm

scorpiicimmmm yavrukuşummmm nasılsın ? maşallah ikinize de rabbim sağlıklar versin.. daha iyi olsun bebiş de sen de....

şekerim tünaydınlar olsun..... giremiomm bennn bu aralarr... açık kalmış sayfaaa.... ama yarına eski düzenime döncem.. personel sıkıntımız var da işler yoğun çokk... sen nasılsın kuşumm.. keyifler yerinde inşallah

hayalotum nasilsin ya bebisi gorememissin olsn tatlim daha erkendir buyusun biraz inssss dahaa coook goreceksin Allahin izniyle saglikli olsn yeterki kuzum

yerim o sincabıııı beennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlaaar nebersiniz ben iki gundur geziyorum il il yollardan yaziyorum size pesstilim cikti pestilim.ama sissiz de edemiyorum valla :)

iyi kuşum valla ben de 2 gündürr düğünn düğünn gezdimm.. dökülüyorum bugün.. sen de iyisin inşş

keserimm yavrukuşşşş nasılsın bu arada umudum yok mu :44::44::44:

gözünaydın tatlım inşallah bundan sonra daha rahat geçirirsin hep birlikte gün sayalım inşallah hepimizn heycanı aynı ama ayrı ayrı güzelim bnm okadar hoşuma gidio ki böle haberler gelio ben dönüp fırsat buldukça bakıorum geriye anca gördümmm allah gönlüne göre wersin bi karamkaram kaldı bide ondan haber gelse tamam:13::13:

Haberlerini bekliyordum heyecanla bitanem ,yerim ben o sincabını ya yerim yerim
Olsun canım yerinde rahat olsun da bu kadar zaman bekletti seni varsın kendini göstermek için bir hafta daha bekletsin yaramaz .
Allah a emanet olun kuzum her daim. Süreç sağlıkla ve olması gerektiği gibi ilerlesin inşallah.

Bu arada umut u göremedim, iyidir inşallah.
İşi mi vardı kızlar?

kuzummm kusura bakma geç döndüm.. işler çok yoğun giremiyorum.. ama yarına düzelcek inşallah bol bol gelirimm... iyiyim sen nasılsın canım benim

olsun canım kolay gelsın sana ne ıs yapıyosun kac yasındasın?bu topıktekı kızcelerle bı turlu tam tanısamadım

bitanemmm herşeyin normal olmasına çok sevindim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşşamanda amann annecine nazmı yaparmışş bizim teyzoşumuzzzyerim onu benn
Bu arada umut u göremedim, iyidir inşallah.
İşi mi vardı kızlar?
bende merak ediyorumm nurlum:26:
nerde acaba canımı sıkkın:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…