- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.241
Sernesim priorimmm günaydın canlarımmmmmm
dün gece heyecandan sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım yaaa, hayalotumu gördüm hep rüyamdaaa
hayalotum sayesinde hala böyleyim biliyo musunuz
HAYALOTUMMMMMMM KUZUUUUMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN BİTANEM, BU MUTLULUĞU BİZE YAŞATTIĞI İÇİN SABAHA KADAR SÜKRETTİM RABBİME
Canlarım ben çıkmak zorundayım, bıcırlarım beni bekleeerrrrr :118:
Hayalotum teyzoşumuzun kesesini göreye gitti, ben akşama kadar nasıl sabretcem bilmiyorum :26:
Çok keyifliyim bugün yaaa, aslında hava çok kötü ve günlerden pazartesi ama benim içim içime sığmıyoooooooooooooooo
Rabbim isteyen herkese de bizlere de bu mutluluğu yaşatsın, mayıs ayı hepimiz için güzel günlerin başlangıcı olsun inşş inş inş inşşşşşşşş
SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM
sağolasın gulchanım.darısı başına olsun inşallahhCanim hayalotummmmm nasil sevindim nasil mutlu oldum anlatamam... Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin... gözun aydinn cok cok cok sevindim.... kendini yorma fazla dinlen bol bol teyzosuma iyi bakkkk
yaaaa en son öğrenen bn kalmışım :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: seni her yerinden öperim ne kadar güzel bi anneler günü hedie si bu yüce rabbimin sana kutlarım seni bi tanem allah hayırlısıyla bebeni eline almaı öpüp koklamayı nasipp etsinnnnnnbitnaesin ya ne kadar şaşaırdım ne kadar sevindim bilemezsin kuzummmmmmm bnm uvvvv yerim seni hemde daha herhangi bi tedavi ye tam başlamadın dı dimi yanlış mı hatırlıorum
canlarım geldım doktordan
ama kesemizi göremedikdoktor önce değere baktı bu değerle olmaz 1000 i geçmesi lazım dedi kese için.ama karında rahmın seklıne bakalım dedi.
Bı sorun yok suan herşey normal ddi.buyuk kıstlerın hepsi patlamışsadece bi tane ufak kist varmış onuda önemsemedi rahmin dışında dedi bebeğe zararı olmazmış
Karın ağrım bel ağrım için progestan verdi düşük olmasın diye.haftaya salı gününe kontrole cagırdı .bu arada hormonlara baktı ıdrara baktı herşey normal ılerlıyo suan dedı.tansıyonda normalmişbukadar canbonlarım anlıycanız goremedık bizim sincabı
ama kesemizi göremedikdoktor önce değere baktı bu değerle olmaz 1000 i geçmesi lazım dedi kese için.ama karında rahmın seklıne bakalım dedi.
bı sorun yok suan herşey normal ddi.buyuk kıstlerın hepsi patlamışsadece bi tane ufak kist varmış onuda önemsemedi rahmin dışında dedi bebeğe zararı olmazmış
karın ağrım bel ağrım için progestan verdi düşük olmasın diye.haftaya salı gününe kontrole cagırdı .bu arada hormonlara baktı ıdrara baktı herşey normal ılerlıyo suan dedı.tansıyonda normalmişbukadar canbonlarım anlıycanız goremedık bizim sincabı
kusura bakmayın yazıp yazıp kaçıyorum hep.inanın oturcak vakıt bulamadım hiç.
keserim evet doğru paylaşılan yazı benim içindi.
dün eşimle hastanede sonucu beklerkene eşim dediki şu sonuç olumlu olsun sokakta halay çekicem dedi saçmalama dedim.ve sonucu aldık pozıtıf..
o an neler yasadım hatırlamıyorumtelefonlar susmadı ben ağlamaktan konuşamadım..hani tarifi yok desem anlarmısınız. sanki kağıtta hamileyim gerçekte değilmişim gibi
neyse işte eve geldik tabı ındıgımız gıbı arabadan eşim müzük açtı gecenın 12sindebaşladı oynamaya biyandan herkes bana sarılıp aglıyo değişikti,komıktı..inşallah devamınıda gosterır rabbım
gece 1 buçuk gıbı sanıyorum gırdım kkya o zaman yenı geldık eve ıste .hemen yazdım yattık .
bugünde sabah aneme gıttım geldım.gelen gıden cok oldu haberehiç oturmadım desem yeridir. şimdi diğer topiklerede haber vermiştim biraz cevap yazımda ayıp olmasın kızçelere rabbım hepınıze yasatsın ınsallah
selencelkım gecen ay adetım 10 nisandı.11 mayısta ben test yaptım işte.1 gün geçti güzüküyo son adete gore ama kopkoyu cıktı anlamadım yani..inşallah sevıncım kursağımda kalmaz hakkımda hayırlısı olsun.
bu arada bende dün yazamadım..gerçi şu an hayalotumun hamilelik haberiyle coşarken araya benim bebişi sıkıştırmış olucam ama olsunnnn..beni de merakedersiniz biliyorummm.
dün ikili testimizi yaptırdık kuzularım..anomali ve riskli gebelik üzerine süper bir uzmana gittim..harika bir doktor..istanbulda aklınızda olsun gerekirse herkese öneririm..
neysecanlarım şu an herşey yolunda..sadece kan sonucumuzu bekliyoruz..kan sonucum dışında yaşım ve ense kalınlığı oranlanınca anomali riski 2250/1 şu an..organlarımız herşeyimiz normal..sadece yolk kesem normalden biraz büyük çıktı..bu normalde düşük riski getirirmiş ama doktor endişe etme zaten bu aylarda düşük riskin 200/1 falan dedi..hemde şuana kadar bir riskim olmadı..birde bebeğin kalbe giden damarında basınç normalden azcık fazlaymış..yine anlatıyorum ama bunlara endişe etme dedi..sadece 20. haftada detaylı ultrasonönerdi..zaten bende yaptırmayı düşünüyordum..hem bebo da büyümüş olacak..
şu an kendiler 6 cm boyunda ve 60 gr ağırlığıında..sat a göre 11+6 iken 12+5 çıkıyor ultrasonra..
aşırı hareketli bi bebo..önce uyuyordu..biuyandı zavallı doktorun canını çıkardı..bi sabit duramadı..4 boyutluda bile cinsiyetini göremedik malesef..döndü durdu.ama erkeğe benziyor dedi doktor..yinede kesin kanıtımız yok..artık hayırlısı hazıranda öğrenicez inşallah...
işte böyle canlarım..bu telaşıda atlattık çok şükür..
ben gidip diğer topik arkadaşlarıma da haber vereyimmmm..ama buralardayım tabiiii
priorim gunaydıncanım nasılsın
Sernesim priorimmm günaydın canlarımmmmmm
dün gece heyecandan sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım yaaa, hayalotumu gördüm hep rüyamdaaa
hayalotum sayesinde hala böyleyim biliyo musunuz
HAYALOTUMMMMMMM KUZUUUUMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN BİTANEM, BU MUTLULUĞU BİZE YAŞATTIĞI İÇİN SABAHA KADAR SÜKRETTİM RABBİME
bı sorun yok suan herşey normal ddi.buyuk kıstlerın hepsi patlamışsadece bi tane ufak kist varmış onuda önemsemedi rahmin dışında dedi bebeğe zararı olmazmış
karın ağrım bel ağrım için progestan verdi düşük olmasın diye.haftaya salı gününe kontrole cagırdı .bu arada hormonlara baktı ıdrara baktı herşey normal ılerlıyo suan dedı.tansıyonda normalmişbukadar canbonlarım anlıycanız goremedık bizim sincabı
gözünaydın tatlım inşallah bundan sonra daha rahat geçirirsin hep birlikte gün sayalım inşallah hepimizn heycanı aynı ama ayrı ayrı güzelim bnm okadar hoşuma gidio ki böle haberler gelio ben dönüp fırsat buldukça bakıorum geriye anca gördümmm allah gönlüne göre wersin bi karamkaram kaldı bide ondan haber gelse tamam:13::13:[sıze=3]bu arada bende dün yazamadım..gerçi şu an hayalotumun hamilelik haberiyle coşarken araya benim bebişi sıkıştırmış olucam ama olsunnnn..beni de merakedersiniz biliyorummm.
Dün ikili testimizi yaptırdık kuzularım..anomali ve riskli gebelik üzerine süper bir uzmana gittim..harika bir doktor..istanbulda aklınızda olsun gerekirse herkese öneririm..
Neysecanlarım şu an herşey yolunda..sadece kan sonucumuzu bekliyoruz..kan sonucum dışında yaşım ve ense kalınlığı oranlanınca anomali riski 2250/1 şu an..organlarımız herşeyimiz normal..sadece yolk kesem normalden biraz büyük çıktı..bu normalde düşük riski getirirmiş ama doktor endişe etme zaten bu aylarda düşük riskin 200/1 falan dedi..hemde şuana kadar bir riskim olmadı..birde bebeğin kalbe giden damarında basınç normalden azcık fazlaymış..yine anlatıyorum ama bunlara endişe etme dedi..sadece 20. Haftada detaylı ultrasonönerdi..zaten bende yaptırmayı düşünüyordum..hem bebo da büyümüş olacak..
şu an kendiler 6 cm boyunda ve 60 gr ağırlığıında..sat a göre 11+6 iken 12+5 çıkıyor ultrasonra..
Aşırı hareketli bi bebo..önce uyuyordu..biuyandı zavallı doktorun canını çıkardı..bi sabit duramadı..4 boyutluda bile cinsiyetini göremedik malesef..döndü durdu.ama erkeğe benziyor dedi doktor..yinede kesin kanıtımız yok..artık hayırlısı hazıranda öğrenicez inşallah...
Işte böyle canlarım..bu telaşıda atlattık çok şükür..
Ben gidip diğer topik arkadaşlarıma da haber vereyimmmm..ama buralardayım tabiiii[/sıze]
kuzummm kusura bakma geç döndüm.. işler çok yoğun giremiyorum.. ama yarına düzelcek inşallah bol bol gelirimm... iyiyim sen nasılsın canım benim
Bu arada umut u göremedim, iyidir inşallah.
İşi mi vardı kızlar?
bende merak ediyorumm nurlum:26:Bu arada umut u göremedim, iyidir inşallah.
İşi mi vardı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?