- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.941
canim ya o zaman bence dogal yolla bence hic vakit kaybetme..imkaniniz varsa hemen tüpe gecin bence...cünkü oda sabir gerektiren bi yol...
kaske hayırlısdır diyebilsem bide prolaktinimde yüksek hiç bebegimin olmıycagını düşünmek insanı delirtir öyüzden hayırlısıdır dıyemıyorum bıran önce hamileyim demeyi istiyorum
Benimde yuksek 29.01 senin kaac
kaske hayırlısdır diyebilsem bide prolaktinimde yüksek hiç bebegimin olmıycagını düşünmek insanı delirtir öyüzden hayırlısıdır dıyemıyorum bıran önce hamileyim demeyi istiyorum
sakın isyan etme canmm dua et sen umtsmyy ne guzel demiş bak sana sen sıkma canını bu kadarkaske hayırlısdır diyebilsem bide prolaktinimde yüksek hiç bebegimin olmıycagını düşünmek insanı delirtir öyüzden hayırlısıdır dıyemıyorum bıran önce hamileyim demeyi istiyorum
sakın isyan etme canmm dua et sen umtsmyy ne guzel demiş bak sana sen sıkma canını bu kadar üzülüyormkaske hayırlısdır diyebilsem bide prolaktinimde yüksek hiç bebegimin olmıycagını düşünmek insanı delirtir öyüzden hayırlısıdır dıyemıyorum bıran önce hamileyim demeyi istiyorum
Cnm cok uzulme.ama.ya hrseyde bi hayr vardir senn sikma canini hakkinda hayrli olani iste rabbim verir insallah. herkez normal yollarla hamile kalamayabilir senin kaderin bu rabbim sana boylesini kayik gormus demekki sabir goster isyan etme. zilkadde ayi bu ay dualar kabul olur sen devmli dua et bende edip sana kuranlar okurum sen uzlme cnmm..
benim prolaktin 39,8canım
amiiiiiiiiinnn inşalllahhhhdüşünmen yeter cok tesekkurler her daım dua edıyorum bırde oyle guzel bir evliliğim varki rabbim bu güzel evliliğimize güzellik katar inşallah
düşünmen yeter cok tesekkurler her daım dua edıyorum bırde oyle guzel bir evliliğim varki rabbim bu güzel evliliğimize güzellik katar inşallah
düşünmen yeter cok tesekkurler her daım dua edıyorum bırde oyle guzel bir evliliğim varki rabbim bu güzel evliliğimize güzellik katar inşallah
Aminn mutlulugunuz daim olacak insallah bebekle sen stres yapma yaptkca prolaktin yukseliyo allah gostermesin iyice yukselir beyinde hasar brakir bide beyinle ugrasma tumor falan yapar stresten uzak dur sen dene iki ay stres yapmadan dedigim cayida ic bak allahimin izniyle olur insallah eger olmazsa tüpcük bebek denersin sen yeterki üzlme stres yapmaa
Cnm ben cok faydasini gordum prolaktini düsuren normal seviyeye getiren bi cay var onu dene bence(( aktarda satiliyo hayıt otu tohumu al bi bardak suya yarim cay kasigi at kaynat ic herseye iyi geliyo belki sifann bundadir))
Aminn mutlulugunuz daim olacak insallah bebekle sen stres yapma yaptkca prolaktin yukseliyo allah gostermesin iyice yukselir beyinde hasar brakir bide beyinle ugrasma tumor falan yapar stresten uzak dur sen dene iki ay stres yapmadan dedigim cayida ic bak allahimin izniyle olur insallah eger olmazsa tüpcük bebek denersin sen yeterki üzlme stres yapmaa
iyi gecelersen nasilsin canim
İyi gibiyim kanamam çok başım çok ağrıyor... Öyle işte...
bide bişi socam şimdi benim bugun dostıneks içmem lazım ama ya hamıleysem içsemmi içmesemmı karrar veremedim
gecmis olsun ...kanamam cok diyosun o zaman sen düsük yaptim canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?