Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim ya o zaman bence dogal yolla bence hic vakit kaybetme..imkaniniz varsa hemen tüpe gecin bence...cünkü oda sabir gerektiren bi yol...

kactane doktor gezdim kimisi hemen tüp bebk yap diyo kimisi bir ik ay daha dene dedi suankı doktorum moral veriyo ve bi iki ay deneyelım dıyo klomen falan verdi bakalım önümüzdeki ay bidaha normel denıycem eger suan hamıle degılsem sonra kısmetse tüp bebek

kaske hayırlısdır diyebilsem bide prolaktinimde yüksek hiç bebegimin olmıycagını düşünmek insanı delirtir öyüzden hayırlısıdır dıyemıyorum bıran önce hamileyim demeyi istiyorum

canim benim sakin öyle deme herseyin hayirlisini iste...hadi hayirsiz isyan eden yada özürlü bi evladin olsa daha mi iyi...rabbim ne verirse herseyin oldugu gibi evlat konusundada hakkimizda hayirlisini versin....

kaske hayırlısdır diyebilsem bide prolaktinimde yüksek hiç bebegimin olmıycagını düşünmek insanı delirtir öyüzden hayırlısıdır dıyemıyorum bıran önce hamileyim demeyi istiyorum
sakın isyan etme canmm dua et sen umtsmyy ne guzel demiş bak sana sen sıkma canını bu kadar

sakın isyan etme canmm dua et sen umtsmyy ne guzel demiş bak sana sen sıkma canını bu kadar üzülüyorm

düşünmen yeter cok tesekkurler her daım dua edıyorum bırde oyle guzel bir evliliğim varki rabbim bu güzel evliliğimize güzellik katar inşallah

düşünmen yeter cok tesekkurler her daım dua edıyorum bırde oyle guzel bir evliliğim varki rabbim bu güzel evliliğimize güzellik katar inşallah

bak ne güzel iste...cocuklari oldugu halde mutsuz ve gecimsiz o kadar cok insan varki...bide bosaniyolar olan cocuklara oluyo...canim benim evliliginin kiymetini bil ve herseyin hayirlisini iste....

Aminn mutlulugunuz daim olacak insallah bebekle sen stres yapma yaptkca prolaktin yukseliyo allah gostermesin iyice yukselir beyinde hasar brakir bide beyinle ugrasma tumor falan yapar stresten uzak dur sen dene iki ay stres yapmadan dedigim cayida ic bak allahimin izniyle olur insallah eger olmazsa tüpcük bebek denersin sen yeterki üzlme stres yapmaa

ne cayıydı görmedim senın sadece prolaktındemı sorun var benım fsh ve lh de yüksek ama fsh için ilaç yok işte sen prolaktın için hangi ilacı kullandın ben dostinex kullanıyorum haftada bir

Cnm ben cok faydasini gordum prolaktini düsuren normal seviyeye getiren bi cay var onu dene bence(( aktarda satiliyo hayıt otu tohumu al bi bardak suya yarim cay kasigi at kaynat ic herseye iyi geliyo belki sifann bundadir))

kacırmısım yazını hayır suyunu doktoruma sormustum ama öyle seyleri bosver dedı yarıyomu gercektensen denedınmı

bide bişi socam şimdi benim bugun dostıneks içmem lazım ama ya hamıleysem içsemmi içmesemmı karrar veremedim

gecmis olsun ...kanamam cok diyosun o zaman sen düsük yaptim canim ya

Valla anneme anlattım kardeşime anlattım onlarda aynı şeyi söylüyor annemde üzüldü kadın durduk yere offf ben şimdi Pazartesi gitsem hormon testi yaptırabilecek miyim acaba dün gece oldum 4. Günün sabahı oluyor ama sorun olur mu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…