Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadı bakalım hayırlısı esilam yok kuzum aşılama yaptırmadım zaten yapmıcaktık biz direk tüp bebek yapcaktık ama Rabbım böyle uygun gordu..Darsısı sızlere esılam ınsallah dualrım sızlerle

ay nurlumben yanlış okumuşum inşallah kuzum ogünler gelir inşallah.selencelkımede dedım hatta senın kızın olcek dıye sıkayetlerını anlatmıstırabbım kucağına almayıda nasıp etsın kucuk prensesımızı

kuzum korkma bende tam bılmıyorum ama bu şekil olanlar var bol bol yat dınlen balım..dua et bol bol..bende daha böyle bısey olmadı ayşem:26:sadece belım kasıklarım karnım agrıyo başka bıseyım yok suan ıcıninşallah pıt pıtlarıda duycan rabbımın ıznıyle dualrım senınle balım

Son düzenleme:
Alah razı olsun kızcem

hatırladım tabı canım hatırlamammıAllah razı olsun darısı başına ınsallahbende öpüyorum canbonum

oy balım sağlık ocağına gıttım.yarın saat 5 gıbı gelın dedı..sonuçları almaya verdım kanı.iki defa gündemi meşgul etmim dedim
sen nasılsın canbonumokuyabıldınmı yazılaıları dun

Hayalotum 2 3 gündür girmiyosun sayfa ilerlemiyo meğer hep sen konuşuyomuşsun tabi umutuda unutmamak lazım ikiniz gittiniz konuşan kalmadı yaw :)inş ağrılarda gider rahat bi hamilelik geçirirsın kucağına sağlıklıca alırsın bebişinı :)

sağolasın canım inşallah geçmiş olur tıkanıklık valla 1 aya yakn moralim çok bozuk kendimi ii hissettrmke için elmden geleni yapıyorm ama aklıma gelince çok üzülüyorum

keserim inşallah sendede gerek kalmıcak balım ama nolur ınan buna
seniiyi anlıyorum ama herşey gelıp geçiyo inan bana sadece üzüldüğümüzle kendımızı yıprattığımızla kalıyoruz.bilmeden isyanlara gidiyoruz bazen.Rabbım beterinden korusun kuzumhayırlısı neyse o olsun ınsallah hakkında dualrım senınle keserim

yok balım kimse birbiriyle karşılamadı ya onadan olmuştur
umdumda gelir yakında tatil yapsın biraz yoruldu kızçemdinlensin gelcek işbaşı yapsın aalaala
amın kuzum cümlemiz inşallah
vaktı zamanı gelınce ınsalah sızlerde sorunsuz bı hamılelık gecırın
nasılsın seremcemım

amin canım benim inşallah sonuç güzel olur kafayı yemek üzreyim demin beri ağlıyorum kendime engel olamıyorum evet belkide seneye bu zamanlar bebeğim benimle olucak ama inan ki içimde bir huzursuzluk var... bu haftayı geçirseydim bi hayırlısıyla

Son düzenleme:
Iyiyim şükür yaa bat yarın bakalım ışte belirti hiç yok ikisi içinde :)eee sen anlat herkesler ne tepki verdi umutla konuştunmu o ne dedi :)

hatırladım tabı canım hatırlamammıAllah razı olsun darısı başına ınsallahbende öpüyorum canbonum

amin inşALLAH bizlerede bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmus.. bnde bakalım bu ay beklıorum ama bu sefer o kadar heveslenmıycem hayırlıysa olur değilse kısmet bakalım yüce rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşALLAH...

İyiyim şükür yaa bat yarın bakalım ışte belirti hiç yok ikisi içinde :)eee sen anlat herkesler ne tepki verdi umutla konuştunmu o ne dedi :)

olcak rabbımın ıznıyleyeterkı ınan güven olabılcegıne...inanmassan başaramassın kuzum..inşallah olcak rabbımın ızınıyle olmıycak dıye hıcbırsey yok bu hayatta herşey oluryeterki rabbım can sağlığı versın gerısı oş keserim rabbım buyuktur

Iyiyim şükür yaa bat yarın bakalım ışte belirti hiç yok ikisi içinde :)eee sen anlat herkesler ne tepki verdi umutla konuştunmu o ne dedi :)

hadi bakalım hayırlısı canbonuminşallah meleğin senınledır göbişindedir
herkes sevındı balım sağolun dualrınızı eksık etmedınız darısı sızlere olsun ınsallah sağlıklı bı sekılde
umudumda sevındı sagolsun rabbım onada sızlerede bıan once nasıp etsın ınsallah hayırlısı ile

oy balım etmezmıyım hız hep aklımdasınızhadı baklalım hayırlısı kızçem hakkında ınsallah kavuşursun meleğine hayırlı zamnandagüldürür kuzum güldürür rabbım yeterki oldesin

çok şükür bitanem iyiyiz sanırımkonuştuk canım gelıcek ınsallah tekrardan.sen nasılsın melekim iyimisin

iyiyim kıscem bende yeni arayışlar içindeyim biliyomusun sorunlarımız farklı ama sen umut oldun bana inş diyorum 7. evlilik yıldönümümüzde bende senin gibi bir sürpriz yaşarım yine umutlandım bi kaç gündür

inşallah balım senınde kendılıgınden olur ınsllahh bak benım yumurtam bıle yoktu ultrosonda umuta gıttıgımde kıst var dedı bırsuruveren rabbım nasıp ettı cok sukur.inşallah devamıda gelır.darısıda senın başına olur kızçem.inan çok istiyorum bunjuinşallah 7.evlilik yıldoumunde gobısınde olur meleğin hayırlısı ıle

amin canım inş bütün hasretle bekleyenlerin hasretini dinidirsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…