- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.481
amin canım inş bütün hasretle bekleyenlerin hasretini dinidirsin rabbim
merhaba arkadaşm ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim aynı problemi ben de 6.haftaya girerken yaşamıştım.bi akşam kahverengi bi lekenlenme,ertesi gün siyah denilebilecek koyu kahve bi leke oldu.Ben kahroldum tabi hemen düşük mü diye kurmaya başladm.ultrasonda kese göründü gayet sağlklı bi şekilde ve progestan verdi sabah 1 akşam 2 olmak üzere.ve sana güzel haber tam 4 gün önce kalp atışını da duyduk.kalp atışı varsa düşük riski azalır derler..yani korkma ama tedbiri de elden bırakma.sadece dinlen ve kendini yoracak işlerden kaçın.yukarı uzanma,ağır kaldırma.hayırlısıyla bebişin sımsıkı tutunur annesine.Dua ediyorum senin için de
asetonumm 10 gun kalmıs hadı hayırlısı bıtanem saglıklı bı sekılde alırsın kucagına ınsallahhhh
tatlım sakın kafaya takma ama ayagada kalkma yat uzan oyle olunca fazla hareket etmemk lazım benm ablamlar cok dogum yaptılar ablamın bı tanesınde bu lekelenmeler 4 hamılelıgındede oldu sonra gecıyo onlar canım
valla bitanem bende hamile kaldığım günden bugüne hiç lekelenmem olmadı.ama belki kişiden kişiye değişir:26:
Hayalotummm dönmedin mi dr.daaannnnn merak içindeyim kuzummmmm
Ayşeeeemmm kuzum sen kalbini hiç bozma bitanem, meleğin annesinin göbüşünde kendine yer açıyodur kuzumbol bol dinlen dularımız seninleee
karamkaram kuzumm yazdıklarını okuyunca içi gitti inankii.. ama Rabbim böylesini münasip görmüş, bebişin kısmeti yokmuş bu dünyada... Rabbim herşeyin en iyisini bilir,senin de dediğin gibi kucağına aldıktan sonra kaybetmek çok daha zor olurduRabbim bundna sonra sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kuzumaaa
alpınım demek görücüler geliyo kardeşine, ayy Allah iyilerle karşılaştırsın hayırlıysa olsun inşşşşşşşşşşşş
ayşem sen bol bol yat..wc ve yemek harici hareketli olmamaya çalış.uzun yol yürüme..belki de senin bünyen böyle yapıyordur cnm..doktor sorun yok dediğine göre..
cnm benim sadece her 28 günde bir o gün çok uçuk pembe akıntım geliyo ve geçiyo...ilk olduğunda kahverengiydi korktum doktora koştum ama bi sorun yoktu..şimdi her ay olunca korkmuyorum artık..
evet kırmızı kan renginde olursa tehlikeli diyorlar..
merhaba arkadaşm ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim aynı problemi ben de 6.haftaya girerken yaşamıştım.bi akşam kahverengi bi lekenlenme,ertesi gün siyah denilebilecek koyu kahve bi leke oldu.Ben kahroldum tabi hemen düşük mü diye kurmaya başladm.ultrasonda kese göründü gayet sağlklı bi şekilde ve progestan verdi sabah 1 akşam 2 olmak üzere.ve sana güzel haber tam 4 gün önce kalp atışını da duyduk.kalp atışı varsa düşük riski azalır derler..yani korkma ama tedbiri de elden bırakma.sadece dinlen ve kendini yoracak işlerden kaçın.yukarı uzanma,ağır kaldırma.hayırlısıyla bebişin sımsıkı tutunur annesine.Dua ediyorum senin için de
asetonumm 10 gun kalmıs hadı hayırlısı bıtanem saglıklı bı sekılde alırsın kucagına ınsallahhhh
tatlım sakın kafaya takma ama ayagada kalkma yat uzan oyle olunca fazla hareket etmemk lazım benm ablamlar cok dogum yaptılar ablamın bı tanesınde bu lekelenmeler 4 hamılelıgındede oldu sonra gecıyo onlar canım
valla bitanem bende hamile kaldığım günden bugüne hiç lekelenmem olmadı.ama belki kişiden kişiye değişir:26:
Hayalotummm dönmedin mi dr.daaannnnn merak içindeyim kuzummmmm
Ayşeeeemmm kuzum sen kalbini hiç bozma bitanem, meleğin annesinin göbüşünde kendine yer açıyodur kuzumbol bol dinlen dularımız seninleee
karamkaram kuzumm yazdıklarını okuyunca içi gitti inankii.. ama Rabbim böylesini münasip görmüş, bebişin kısmeti yokmuş bu dünyada... Rabbim herşeyin en iyisini bilir,senin de dediğin gibi kucağına aldıktan sonra kaybetmek çok daha zor olurduRabbim bundna sonra sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kuzumaaa
alpınım demek görücüler geliyo kardeşine, ayy Allah iyilerle karşılaştırsın hayırlıysa olsun inşşşşşşşşşşşş
ayşem sen bol bol yat..wc ve yemek harici hareketli olmamaya çalış.uzun yol yürüme..belki de senin bünyen böyle yapıyordur cnm..doktor sorun yok dediğine göre..
cnm benim sadece her 28 günde bir o gün çok uçuk pembe akıntım geliyo ve geçiyo...ilk olduğunda kahverengiydi korktum doktora koştum ama bi sorun yoktu..şimdi her ay olunca korkmuyorum artık..
evet kırmızı kan renginde olursa tehlikeli diyorlar..
ayşem kesen değerin kaçken gözüktü yada kaçıncı haftada kuzuminşallah kucağına laıcaksın bebegını sag salım
bebeğimm keseyi görmen için çok erken daha degerıne gööre yanlışım yoksa 3 haftalık hamilesinn.. ben 6. haftada gordüm keseyi bebegimizide dün gördük suanda kese 2.5 cm bebegim 8.3 mm minnacıkk
sağol ayşem ozaman sanıoyorum bı sorun yok ama demekki haftaya salıda gıtsem goremıcem keseyı galıbabırazdaha beklemem gerek napalım sağlıklı olsunda ınsallah kuzum ben cıkıyoru"m sımdı yarın görüşür"uz ınsalah senı sevıyorum allaha emanet ol kuzucunlaa
Kuzum noluurr olumsuz düşünme bitanem, bak böyle zamanlarda moral çok çok önemli.. iyi düşüneli iyi olsun kuzum, herşey RABBİMDEN..Bol bol dua et bittanem, dualarımdasınbende iyiyim canım inşallah gelmez o kırmızılarda bebişn seninledir canım bende bu hafta sonunu bekliyorum adet için haftaya yada sonraki hafta istanbula gitcem tedavi için...
hosbulduk canimm nasl olaym buralar cok guzel tadini cikariyorum.aksam uyuyakalmisim kusura bakma iyi geceler dileyemedm.ne guzel demek buralari gezdin haevt o dedign yerlere de gitcez yer ayirdik ikiser gece uzungolde de uc gece.guneydoguyu gezersen mutlaka antebe gelyosun sekerim bekliyorum misafirim oll :)))
Bizlerde iyiyiz canım saol büyüyorlar minikler.Siz naptınız canım taşınacaktınız diye hatırlıyorum bitti mi hazırlıklar
Allah emanet olun, oradaki vataşdaşlarımıza da Allah yardım etsin,bir daha yaşatmasın.
Canım benim canım çok zor ama Allah sabır versin hayırlısıyla melek haberiyle gel inşallah sende.
inş.. canımmmm
amin bitanemmm,inşş
iyim cok teşekkür ederim hayalot un haberini aldım daha da ii oldum sen nasılsınn:))
hepimiz çok mutlu olduk hayalotumun haberiyle bitanem, darısı bizlere inşş
evet kuzum inatla sabırla okudum ve geldim bişey kaçırmamışım di miiiioy balım sağlık ocağına gıttım.yarın saat 5 gıbı gelın dedı..sonuçları almaya verdım kanı.iki defa gündemi meşgul etmim dedim
sen nasılsın canbonumokuyabıldınmı yazılaıları dun
anammm batımız aynıymışşIyiyim şükür yaa bat yarın bakalım ışte belirti hiç yok ikisi içinde :)eee sen anlat herkesler ne tepki verdi umutla konuştunmu o ne dedi :)
inşş güzel haberler veririz bitanemmmmm
ayy kuzuumm benim kırmızıların ağrısına benzer bi ağrım var.. Ayy inşş ağrıların nedeni kırmızılar değil de fındığımdırr
yatıyorum sureklı dıkkat etmeye calısıyorum progestanın hapını ve ıgnesını kullanıyorumm RABBİM korusun bebişlerimizi inş..bişey olmaz cnmm bnmm çok saoll ALLAH razı olsun kuzumm
ya bnm annemde öyle diyo ben evham yapıyorum ister istemez.. annem diyo ki sen 1.5 yasındayken senı emzırıyodum karnımda bişey oynadı hastaneye gıttım dr demıs 4 aylık hamılesın hıc anlamadım dıyo 15 gunde bır ayda bır adet oluyodum duzensız olurdum hep dıyo zaten mıde bulantım falan hıc olmazdı dıyo sen bana cekmıssın dedı bılmıyorum inş. bebeğime bişey olmaz sağ salim alırım kucağıma ... cok saol hayatımm inş. geçer..
evet tatlım olabiliyomuş öyle bünyeden bünyeye değişiyomuş..
meddimm inş.. bitanemm vala geceleri uyuyamıyorumm 10 kere kalkıp bakıyorum yıne gelmiş mi diye uykularım kaçtı.. iştahmm kesildi midem bulanıyo başım dönüyo başımı yastıktan kaldıramıyorumm özellikle öglene kadar.. aman bebeğimm iyi olsun büyüsünn ben herşeyi cekmeye razıyım yeter ki o iyi olsunn bırakmasınn benii .. ALLAHım sana da nasip etsin inş.. bitanemm inş. bi gün sende bu duyguları yaşarsınn ..
scorpimm bnmm bazen acık kahverengi bazen böyke simsiyah lekelenme oluyo bi iki damla ne cok sancım ne agrılarımm olmuyo çok şükür.. inş.. bişey olmaz bebişlerimize tatlımm inşallah
ayşemm sağol bitanem güzel dileklerin içininşş bana da kısmet olur o güzel duyguyu yaşamak
selam kızlarrrrrrr ben geldımmmmmmmmm kardesım ıstemedı bende begenmedım zatennnnnnnn cırkın bırseydı allahım affetsın hayırlısını dılıyoruzzzz sızler nasılsınızzzzzz hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dur ben halay cekmedım ıyıceneee cekıyımmmm ıcımde kalacakkkkk yoksammmmmm darısı tummmmmmmmm ısteyenlere ınsallah allah nasıp ederrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122:
birisi halay mı dedddiiiiiiiiiiiiAlllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
kim tutar beniiiiiiiiiiiiiiiiii :118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118:
Slm kizlar nasilsiniz size bisey danismak istiyorum. doktora gittim gecenlerde fsh 4.61 lh 14.44 sizce bu gebelige engel mi lh duurmek icin ne yapmam gerekiyor bilen var mi((
yabancı bir belgeselde izlemiştim... kuruyemiş yiyen insanların yemiyenlerden daha kaliteli yumurtladığı ve daha çok sperm ürettiğini söylüyordu.
Herkese iyi geceleeeeeeeeeerrrrrrrrr
kuzum son yarım saattir girmeye çalışıyorum ama kk bakıma alınmış ondna yazamadım :26: bu konuda bi bilgim yok malesef, diğer kızçeler nş biliyodur
öncelikle hoşgeldin canım
söylediklerine kesinlikle katılıyorum bitanem, daha önce ben de okumuştum
habıntem begenmedınızmı adamıselam kızlarrrrrrr ben geldımmmmmmmmm kardesım ıstemedı bende begenmedım zatennnnnnnn cırkın bırseydı allahım affetsın hayırlısını dılıyoruzzzz sızler nasılsınızzzzzz hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dur ben halay cekmedım ıyıceneee cekıyımmmm ıcımde kalacakkkkk yoksammmmmm darısı tummmmmmmmm ısteyenlere ınsallah allah nasıp ederrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122:
gulchanım bende anlamıyorum pek bu hormondan..doktor ilaç falan bişey vermedimi kuzum:26:bence gebeliğe engel bile olsa bunun mutlka bi çözümü vardır kuzum araştırım ben bi netten bakımSlm kizlar nasilsiniz size bisey danismak istiyorum. doktora gittim gecenlerde fsh 4.61 lh 14.44 sizce bu gebelige engel mi lh duurmek icin ne yapmam gerekiyor bilen var mi((
:44::44::44:ben gerçekten bu ay cok yedim kuruyemiş bu ekilemiş olabilirmi acepyabancı bir belgeselde izlemiştim... kuruyemiş yiyen insanların yemiyenlerden daha kaliteli yumurtladığı ve daha çok sperm ürettiğini söylüyordu.
günaydın kızcelerim..bugün rüyamda bi sürü at gördüm..at murattır..inşallah bu atlar gönlünüzden geçenlerin sahibi olurda sizi bulur...kız hayalotum beddua edemeyecem sana yaaaaartık diğerlerine ederim bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?