Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yatıyorum sureklı dıkkat etmeye calısıyorum progestanın hapını ve ıgnesını kullanıyorumm RABBİM korusun bebişlerimizi inş..bişey olmaz cnmm bnmm çok saoll ALLAH razı olsun kuzumm

ya bnm annemde öyle diyo ben evham yapıyorum ister istemez.. annem diyo ki sen 1.5 yasındayken senı emzırıyodum karnımda bişey oynadı hastaneye gıttım dr demıs 4 aylık hamılesın hıc anlamadım dıyo 15 gunde bır ayda bır adet oluyodum duzensız olurdum hep dıyo zaten mıde bulantım falan hıc olmazdı dıyo sen bana cekmıssın dedı bılmıyorum inş. bebeğime bişey olmaz sağ salim alırım kucağıma ... cok saol hayatımm inş. geçer..

valla bitanem bende hamile kaldığım günden bugüne hiç lekelenmem olmadı.ama belki kişiden kişiye değişir:26:

evet tatlım olabiliyomuş öyle bünyeden bünyeye değişiyomuş..

meddimm inş.. bitanemm vala geceleri uyuyamıyorumm 10 kere kalkıp bakıyorum yıne gelmiş mi diye uykularım kaçtı.. iştahmm kesildi midem bulanıyo başım dönüyo başımı yastıktan kaldıramıyorumm özellikle öglene kadar.. aman bebeğimm iyi olsun büyüsünn ben herşeyi cekmeye razıyım yeter ki o iyi olsunn bırakmasınn benii .. ALLAHım sana da nasip etsin inş.. bitanemm inş. bi gün sende bu duyguları yaşarsınn ..

scorpimm bnmm bazen acık kahverengi bazen böyke simsiyah lekelenme oluyo bi iki damla ne cok sancım ne agrılarımm olmuyo çok şükür.. inş.. bişey olmaz bebişlerimize tatlımm inşallah

yatıyorum sureklı dıkkat etmeye calısıyorum progestanın hapını ve ıgnesını kullanıyorumm RABBİM korusun bebişlerimizi inş..bişey olmaz cnmm bnmm çok saoll ALLAH razı olsun kuzumm

ya bnm annemde öyle diyo ben evham yapıyorum ister istemez.. annem diyo ki sen 1.5 yasındayken senı emzırıyodum karnımda bişey oynadı hastaneye gıttım dr demıs 4 aylık hamılesın hıc anlamadım dıyo 15 gunde bır ayda bır adet oluyodum duzensız olurdum hep dıyo zaten mıde bulantım falan hıc olmazdı dıyo sen bana cekmıssın dedı bılmıyorum inş. bebeğime bişey olmaz sağ salim alırım kucağıma ... cok saol hayatımm inş. geçer..

valla bitanem bende hamile kaldığım günden bugüne hiç lekelenmem olmadı.ama belki kişiden kişiye değişir:26:

evet tatlım olabiliyomuş öyle bünyeden bünyeye değişiyomuş..

meddimm inş.. bitanemm vala geceleri uyuyamıyorumm 10 kere kalkıp bakıyorum yıne gelmiş mi diye uykularım kaçtı.. iştahmm kesildi midem bulanıyo başım dönüyo başımı yastıktan kaldıramıyorumm özellikle öglene kadar.. aman bebeğimm iyi olsun büyüsünn ben herşeyi cekmeye razıyım yeter ki o iyi olsunn bırakmasınn benii .. ALLAHım sana da nasip etsin inş.. bitanemm inş. bi gün sende bu duyguları yaşarsınn ..

scorpimm bnmm bazen acık kahverengi bazen böyle simsiyah lekelenme oluyo bi iki damla ne cok sancım ne agrılarımm olmuyo çok şükür.. inş.. bişey olmaz bebişlerimize tatlımm inşallah

ayşem kesen değerin kaçken gözüktü yada kaçıncı haftada kuzuminşallah kucağına laıcaksın bebegını sag salım

canbonlarıma ben çıkıyorum.çok uykum gelıyo bıkac gundur hep uyuyorum gunduzlerıde buyuzden cok ugruyamıyorum kızçelerim hepinizi cok sevıyorum herzaman dualrımdasınızinşallah bu uykular geçerde sızlerle daha uzun konuşurum öpüyorum hepınızı tatlı uykular...

ayşem kesen değerin kaçken gözüktü yada kaçıncı haftada kuzuminşallah kucağına laıcaksın bebegını sag salım

bebeğimm keseyi görmen için çok erken daha degerıne gööre yanlışım yoksa 3 haftalık hamilesinn.. ben 6. haftada gordüm keseyi bebegimizide dün gördük suanda kese 2.5 cm bebegim 8.3 mm minnacıkk

bebeğimm keseyi görmen için çok erken daha degerıne gööre yanlışım yoksa 3 haftalık hamilesinn.. ben 6. haftada gordüm keseyi bebegimizide dün gördük suanda kese 2.5 cm bebegim 8.3 mm minnacıkk

sağol ayşem ozaman sanıoyorum bı sorun yok ama demekki haftaya salıda gıtsem goremıcem keseyı galıbabırazdaha beklemem gerek napalım sağlıklı olsunda ınsallahkuzum ben cıkıyoru"m sımdı yarın görüşür"uz ınsalah senı sevıyorum allaha emanet ol kuzucunlaa

inş.. bebeğimm sende ALLAHA emanet ol sanada taptatlı uykular bebişinlee

selam kızlarrrrrrr ben geldımmmmmmmmm kardesım ıstemedı bende begenmedım zatennnnnnnn cırkın bırseydı allahım affetsın hayırlısını dılıyoruzzzz sızler nasılsınızzzzzz hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dur ben halay cekmedım ıyıceneee cekıyımmmm ıcımde kalacakkkkk yoksammmmmm darısı tummmmmmmmm ısteyenlere ınsallah allah nasıp ederrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122:

medddddddddddddddddddddddddddddddd habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesın yahu sennnnnn ozlettın kendını bıtanemmmmmm nasılsın nasıl gıdıyor hersey yolundamı

bende iyiyim canım inşallah gelmez o kırmızılarda bebişn seninledir canım bende bu hafta sonunu bekliyorum adet için haftaya yada sonraki hafta istanbula gitcem tedavi için...
Kuzum noluurr olumsuz düşünme bitanem, bak böyle zamanlarda moral çok çok önemli.. iyi düşüneli iyi olsun kuzum, herşey RABBİMDEN..Bol bol dua et bittanem, dualarımdasın

OOOhhhhh siz baya bi tura çıkmışsınız, maşallaaaaaahhhh kuzummm çok iyi geleceğinden eminim iyi tatilller sizeee bitanem antepte misin sen, bi bakarsın tayinle antebe geliriz ayyyy inşş kısmet olur

Son düzenleme:
Slm kizlar nasilsiniz size bisey danismak istiyorum. doktora gittim gecenlerde fsh 4.61 lh 14.44 sizce bu gebelige engel mi lh duurmek icin ne yapmam gerekiyor bilen var mi ((

yabancı bir belgeselde izlemiştim... kuruyemiş yiyen insanların yemiyenlerden daha kaliteli yumurtladığı ve daha çok sperm ürettiğini söylüyordu.

Slm kizlar nasilsiniz size bisey danismak istiyorum. doktora gittim gecenlerde fsh 4.61 lh 14.44 sizce bu gebelige engel mi lh duurmek icin ne yapmam gerekiyor bilen var mi ((

kuzum son yarım saattir girmeye çalışıyorum ama kk bakıma alınmış ondna yazamadım :26: bu konuda bi bilgim yok malesef, diğer kızçeler nş biliyodur

yabancı bir belgeselde izlemiştim... kuruyemiş yiyen insanların yemiyenlerden daha kaliteli yumurtladığı ve daha çok sperm ürettiğini söylüyordu.

öncelikle hoşgeldin canım
söylediklerine kesinlikle katılıyorum bitanem, daha önce ben de okumuştum

Canim tsk ederm bende giremedigim icin cikmak zorunda kaldm. Kusuruma bakma... ii geceler..

günaydın kızcelerim..bugün rüyamda bi sürü at gördüm..at murattır..inşallah bu atlar gönlünüzden geçenlerin sahibi olurda sizi bulur...kız hayalotum beddua edemeyecem sana yaaaa artık diğerlerine ederim bende....

habıntem begenmedınızmı adamıhadı bakalım hayırlısı olsunRaabbımm kardesının gönlüne gore versın ınsallahkız dur naz iremimi çalkalayıp durma yerim ben sizi yaaa
gulchanım bende anlamıyorum pek bu hormondan..doktor ilaç falan bişey vermedimi kuzum:26:bence gebeliğe engel bile olsa bunun mutlka bi çözümü vardır kuzum araştırım ben bi netten bakım
:44::44::44:ben gerçekten bu ay cok yedim kuruyemiş bu ekilemiş olabilirmi acep

hayırlara çıksın ınsallahhh...neka güzel bi rüya görmüşün kızçem
asetonum vallahi çok istemştim bana beddua etmenikısmet değilmiş canbonlarıma edersin artıkAllahım sağlıklı kolay bır doğumla kurtarsın seni inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…