- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.421
inşallah kuzum tabi iyi olucan Rabbimin izniyle
biraz var kuzum ara ara geliyor .özelikle sabah uyandığımda çok ağrım oluyo niyeyse:26:
amin bitanem lütfen hiç yorma kendini tamam mmı uğurlu gel hepimizin göbişleri bebişle dolsun allahım kimseye aratmasın umudum yok hala hayalotum sen konuşmusundur belki gelsin bırakmasın bizi ....iim bende napıyım bu ay inşallah zmanın kırmızılar gelirde bende çalışmalara başlarım....iyiyim beste kızçem sen nasılsın
Allah razı olsun kuzum darısı başınıza olsun inşallah
valla kuzum olurmuş böyle ağrılar bebek yerleşene kadar.hatta doğuma kadar sürenide varmışsağlıklı olsunda ben ağrı çekmeye razıyım:26:
insallah canım insallah agrın varsa sakın hıc bı ıs yapma progestanınıda sakın ıhmal etme bazı kısılrın agrısı cok oluyo aklına kotu bıse getırme tatlım benım ablamın 9 ay agrıdı doktor sonu guzel yat dınlen evın kokmazya demısinsallah bu agrıların hayırlısıyla gecerde bıtanem rahat bı hamılelık gecırısın darısı basımıza artı
hiç bi ilaç vermedi bitanem.o doktor hemen tüp yapalım dedi bende eşimle konuşmam lazım dıyıp istanbula geri döndüm.
oyy balım hoşgeldın Allah razı olsun kızçemdarısı başına ve diğer kızçelerime olsun inşallah inşallah hayırlısı ise kenara koyulan parada bebeğe gitcek kısmetimizse varsa inşallah...rabbim sizlerede nasıp etsın bu duyguyu priorim rüyanda hayırlara çıksın ınsalalh
umudumun biraz canı sıkkın.kendini toparlayınca gelecek inaşalhiyi ama hepinize selamı var
Allah razı olsun esılam.darsıı başına ınsallah.sen naptın?nasıl gıdıyor tedavi
Allah razı olsun kuzum
habıbtemmmmmmmmgozunuz aydın sızınde allah onunda kucağına almayı nasıp eder ınsallah meleğini bızde saskınız hala ama güzel bıseymış.rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın benım teyzoşum nasıl bakalım
angelif tebrrık ederım rabbım kucağına almayıda nasıp etsın inşallah
iyiyim beste kızçem sen nasılsın
Allah razı olsun kuzum darısı başınıza olsun inşallah
valla kuzum olurmuş böyle ağrılar bebek yerleşene kadar.hatta doğuma kadar sürenide varmışsağlıklı olsunda ben ağrı çekmeye razıyım:26:
günaydın herkese
benimkiler hep geldi.. duramadılar yine kandırdılar benii((
şu gebelik takviminden de nefret ediyorum bu yüzden deburaya her geldikçe canım acıyo
yönetim benim halimi ne bilsin,16yılım dolcak ağustosta bunu ne bilsin olamayıp, gözüne batar gibi şu takvim birde sinirlerimi iyice bozuyoo
ben bi süre gelmesem iyi olucak galibacünkü git gide hiç umudum kalmıyoooo, nolcak bu halimiz diye
bir bebeğimiz olsun deyince, bir bebeğimiz olur muu
Günaydın kizlarrrr nasilsinizxxxxxxx bugün kardesime görücüye gelecek ins üsteni sefer
gunaydın prıorım karambı kahvaltı yapayım geleyım canlar
Bizlerde iyiyiz canım saol büyüyorlar minikler.Siz naptınız canım taşınacaktınız diye hatırlıyorum bitti mi hazırlıklarevet bitanem bell, olduu prensesimsaol canım güzel dileklerin içinn
sen nasılsın canımm minikler napıyolar iyilermii
Allah emanet olun, oradaki vataşdaşlarımıza da Allah yardım etsin,bir daha yaşatmasın.Bu arada hataydayim ben reyhanlilarla biraz uzak bize ben merkezdeyim ama korku var icinde Allah oradakilere sabır versin aileler başsağlığı dilemektenbaska birşey gelmiyor elimizden Nur icinde uyusunlar
Canım benim canım çok zor ama Allah sabır versin hayırlısıyla melek haberiyle gel inşallah sende.sağol canımm. aminn Rabbim bidaha vermesin. İsyan etmek istemiyorum ama dayanılacak gibi değilmiş.tek dileğim tekrar anne olmak ama ilk yavrumu unutamıcam hiçç. hayırlısıyla ikinci kuzum gelsin annesine
nurlum alıntılarımın içine beste kızçemle senide almıştım ama takıldı herhalde sizinki çıkmamış kuzum şimdide bulamadım geçmişten kusuruma bakmayın
benim içime doğan bişey yok ama eşime sordum sence ne olcak dıye erkek ıstıyorum ama benım kızım olcak dıyo
Rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsalalahsizde kız prenses deyınce buyuk ıhtımal kız olabılır
ama sanıyorum benım gonlumdende erkeğe yatkınım ama kız olcak gıbı
rabbım ınsallah nasıp eder kucağıma almayı
Ayy iyi miyim , kötü müyüm bilemiyorum... Hamileliğimin keyfini bile tam yaşıyamıyorumm korkularımm yüzündenn..2 haftadır ara ara kahverengi lekelenmelerimm oluyo bazen minik minik kan pıhtıları geldi bugün kac kere ultrasona girdim hiç bi sorun görünmüyo çok şükür... Ama bnm lekelenmelerimde devam ediyo anlamış değilimm.. Bazıları normal boyle olması bebek büyüyo diyolar yerleşiyo ilk 4 ay bebek rahimde kendine yer ararmış yerleşmeye çalışırmış..Kahverengi lekeden değil kırmızı taze kan ve pempe gibi olan kandan kork diyolar..Ultrasonda herşey yolunda ayın 23 ünde kalp atışlarını duymaya gidicez ALLAHın izniyle hatta bebişimin elleri ve ayakları bile oluşmaya başlamışş minik minik çıkıntılar oluşmuş dedi doktorum işi bıraktım sürekli yiyip içip yatıyorumm ... Sizden ricam hamile olan arkadaşlar sizde böyle lekelenmeler yaşadınız mı ? Normal mi gercekten böyle lekelenmeler ? hepinizi çookk seviyorumm ... hayalotumm,meddim,scorpimm,umudumm aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarrr
asetonumm 10 gun kalmıs hadı hayırlısı bıtanem saglıklı bı sekılde alırsın kucagına ınsallahhhhkorkma bitanem 1 ay kadar sürer en fazla.sonra gecer
Ayy iyi miyim , kötü müyüm bilemiyorum... Hamileliğimin keyfini bile tam yaşıyamıyorumm korkularımm yüzündenn..2 haftadır ara ara kahverengi lekelenmelerimm oluyo bazen minik minik kan pıhtıları geldi bugün kac kere ultrasona girdim hiç bi sorun görünmüyo çok şükür... Ama bnm lekelenmelerimde devam ediyo anlamış değilimm.. Bazıları normal boyle olması bebek büyüyo diyolar yerleşiyo ilk 4 ay bebek rahimde kendine yer ararmış yerleşmeye çalışırmış..Kahverengi lekeden değil kırmızı taze kan ve pempe gibi olan kandan kork diyolar..Ultrasonda herşey yolunda ayın 23 ünde kalp atışlarını duymaya gidicez ALLAHın izniyle hatta bebişimin elleri ve ayakları bile oluşmaya başlamışş minik minik çıkıntılar oluşmuş dedi doktorum işi bıraktım sürekli yiyip içip yatıyorumm ... Sizden ricam hamile olan arkadaşlar sizde böyle lekelenmeler yaşadınız mı ? Normal mi gercekten böyle lekelenmeler ? hepinizi çookk seviyorumm ... hayalotumm,meddim,scorpimm,umudumm aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarrr
kıssçelerimmmm napıyosunuzzzz...
nolsun gün gecırıyoruz işte sen nasılsın?
asetonumm 10 gun kalmıs hadı hayırlısı bıtanem saglıklı bı sekılde alırsın kucagına ınsallahhhh
tatlım sakın kafaya takma ama ayagada kalkma yat uzan oyle olunca fazla hareket etmemk lazım benm ablamlar cok dogum yaptılar ablamın bı tanesınde bu lekelenmeler 4 hamılelıgındede oldu sonra gecıyo onlar canım
nolsun kıssçemmm çalışıyorum ben de .... iyisin di mi kuzucum sıkıntı yok.. anneannemiz geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?