Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah kuzum tabi iyi olucan Rabbimin izniyle
biraz var kuzum ara ara geliyor .özelikle sabah uyandığımda çok ağrım oluyo niyeyse:26:

takma ağrılarını canım meleğin sana tutunurken oluyomuş. inş. tez zamanda geçer ağrılarında annesine tutunur kuzucuğum yavaş yavaş büyür annesinin göbüşünde

amin bitanem lütfen hiç yorma kendini tamam mmı uğurlu gel hepimizin göbişleri bebişle dolsun allahım kimseye aratmasın umudum yok hala hayalotum sen konuşmusundur belki gelsin bırakmasın bizi ....iim bende napıyım bu ay inşallah zmanın kırmızılar gelirde bende çalışmalara başlarım....

bak hayolotum gördün mü yorma kendini bol bol istrhat et sonu güzel olan bütün ağrıların başımızın üstünde yeri war

cnm aynı devam ediyo.bu ay son klomen tedavisi yapıldı.beklemedeyim.ama sanki bu ayda olmadı gibi geliyo bana.hayırlısı bakalım.dua et banada(bizede)nolur cnm.sen aşılama mı yaptırmıştın bu ay?:26::26::26::26:

korkma bitanem 1 ay kadar sürer en fazla.sonra gecer

buldum seniiii canım benim Rabbimin bir bildiği vardırrr inşallah siiznde olacak hayırlı sağlıklı evlatlarınız şu kırmızılar bitince sende kendine geleceksin yine ayağa kalkıp savaşa devam edeceksin Allahımın izniyleee

evet bitanem bell, olduu prensesimsaol canım güzel dileklerin içinn
sen nasılsın canımm minikler napıyolar iyilermii
Bizlerde iyiyiz canım saol büyüyorlar minikler.Siz naptınız canım taşınacaktınız diye hatırlıyorum bitti mi hazırlıklar

Bu arada hataydayim ben reyhanlilarla biraz uzak bize ben merkezdeyim ama korku var icinde Allah oradakilere sabır versin aileler başsağlığı dilemektenbaska birşey gelmiyor elimizden Nur icinde uyusunlar
Allah emanet olun, oradaki vataşdaşlarımıza da Allah yardım etsin,bir daha yaşatmasın.

sağol canımm. aminn Rabbim bidaha vermesin. İsyan etmek istemiyorum ama dayanılacak gibi değilmiş.tek dileğim tekrar anne olmak ama ilk yavrumu unutamıcam hiçç. hayırlısıyla ikinci kuzum gelsin annesine
Canım benim canım çok zor ama Allah sabır versin hayırlısıyla melek haberiyle gel inşallah sende.

Bitanem tabi ki hayırlısı olsun hayalotum ben selenimin presesini kastetmiştim,cinsiyetinin belli olduğunu yeni görüp ondan yazdım.
kuzum senin meleğini tahmin etmedim.Biraz zaman geçsin belirtileri paylaşırsan bizde tahminlerde bulunuruz inşallah kendimizce .Sonra kim tutturdu diye bakarız.Ne güzel ya.
Bitanem Allah gönlüne göre versin .

Ayy iyi miyim , kötü müyüm bilemiyorum... Hamileliğimin keyfini bile tam yaşıyamıyorumm korkularımm yüzündenn..2 haftadır ara ara kahverengi lekelenmelerimm oluyo bazen minik minik kan pıhtıları geldi bugün kac kere ultrasona girdim hiç bi sorun görünmüyo çok şükür... Ama bnm lekelenmelerimde devam ediyo anlamış değilimm.. Bazıları normal boyle olması bebek büyüyo diyolar yerleşiyo ilk 4 ay bebek rahimde kendine yer ararmış yerleşmeye çalışırmış..Kahverengi lekeden değil kırmızı taze kan ve pempe gibi olan kandan kork diyolar..Ultrasonda herşey yolunda ayın 23 ünde kalp atışlarını duymaya gidicez ALLAHın izniyle hatta bebişimin elleri ve ayakları bile oluşmaya başlamışş minik minik çıkıntılar oluşmuş dedi doktorum işi bıraktım sürekli yiyip içip yatıyorumm ... Sizden ricam hamile olan arkadaşlar sizde böyle lekelenmeler yaşadınız mı ? Normal mi gercekten böyle lekelenmeler ? hepinizi çookk seviyorumm ... hayalotumm,meddim,scorpimm,umudumm aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarrr

merhaba arkadaşm ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim aynı problemi ben de 6.haftaya girerken yaşamıştım.bi akşam kahverengi bi lekenlenme,ertesi gün siyah denilebilecek koyu kahve bi leke oldu.Ben kahroldum tabi hemen düşük mü diye kurmaya başladm.ultrasonda kese göründü gayet sağlklı bi şekilde ve progestan verdi sabah 1 akşam 2 olmak üzere.ve sana güzel haber tam 4 gün önce kalp atışını da duyduk.kalp atışı varsa düşük riski azalır derler..yani korkma ama tedbiri de elden bırakma.sadece dinlen ve kendini yoracak işlerden kaçın.yukarı uzanma,ağır kaldırma.hayırlısıyla bebişin sımsıkı tutunur annesine.Dua ediyorum senin için de

korkma bitanem 1 ay kadar sürer en fazla.sonra gecer
asetonumm 10 gun kalmıs hadı hayırlısı bıtanem saglıklı bı sekılde alırsın kucagına ınsallahhhh

tatlım sakın kafaya takma ama ayagada kalkma yat uzan oyle olunca fazla hareket etmemk lazım benm ablamlar cok dogum yaptılar ablamın bı tanesınde bu lekelenmeler 4 hamılelıgındede oldu sonra gecıyo onlar canım

her gün enbiya suresi peygamber ahlaklı olması için
her gün yusuf suresi yusuf yüzlü olsun olması için
her gün meryem suresi kolay doğum için
her gün lokman suresi lokman sözlü olması için
her gün ibrahim suresi yumuşak huylu olması için
her gün insan suresi ahlakının güzel olması için
her gün yasin suresi çocuğun hayırlı olması niyetiyle

ilk 4 ay içinde 70 bin defa subhanallahi ve bi hamdih okunursa çoçuk salih olur bin 70 kelimei tevhid okunur ...çocuğun azalarının tam olması niyetiyle her gün 2 rekat namaz kılınır ...her gün 1. cüz okunursa çoçuk dünyaya gelince kolay öğrenir kuranı....

kolay gelsinnn kızllarrr

Son düzenleme:

valla bitanem bende hamile kaldığım günden bugüne hiç lekelenmem olmadı.ama belki kişiden kişiye değişir:26:

evet az kaldı bitanem hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…