- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.441
inşallah kuzum tabi iyi olucan Rabbimin izniyle
biraz var kuzum ara ara geliyor .özelikle sabah uyandığımda çok ağrım oluyo niyeyse:26:
medim naber canım?
gulbisimm hoşgeldin bitanemm
nasıslın kzuum
İyidir kuzummmm, bildiğin gibi.. ara ara karnım ağrıyo da kırmızılar mı gelecek acaba diye ikilemdeyim valla :26:
senden naber bitanem
bende iyiyim canım inşallah gelmez o kırmızılarda bebişn seninledir canım bende bu hafta sonunu bekliyorum adet için haftaya yada sonraki hafta istanbula gitcem tedavi için...
Hayalotummm dönmedin mi dr.daaannnnn merak içindeyim kuzummmmm
Ayşeeeemmm kuzum sen kalbini hiç bozma bitanem, meleğin annesinin göbüşünde kendine yer açıyodur kuzumbol bol dinlen dularımız seninleee
karamkaram kuzumm yazdıklarını okuyunca içi gitti inankii.. ama Rabbim böylesini münasip görmüş, bebişin kısmeti yokmuş bu dünyada... Rabbim herşeyin en iyisini bilir,senin de dediğin gibi kucağına aldıktan sonra kaybetmek çok daha zor olurduRabbim bundna sonra sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kuzumaaa
Amin canım bundan sonra ki evladım sağlıklı sıhhatli olur inş. tekrar anne olmak nasip olursa
alpınım demek görücüler geliyo kardeşine, ayy Allah iyilerle karşılaştırsın hayırlıysa olsun inşşşşşşşşşşşş
Bizlerde iyiyiz canım saol büyüyorlar minikler.Siz naptınız canım taşınacaktınız diye hatırlıyorum bitti mi hazırlıklar
Allah emanet olun, oradaki vataşdaşlarımıza da Allah yardım etsin,bir daha yaşatmasın.
Canım benim canım çok zor ama Allah sabır versin hayırlısıyla melek haberiyle gel inşallah sende.
inş.. canımmmm
canm nasilsin ins iyi sonuc alirsn moralini yuksek tutki tedavi ise yarasin ha tmm mi kuzum
Ben geldimcanlarimnadilsiniz biz kizimlaa İyiyiz ama benim canim skkin ben Antakya merkezde oturuyorum reyhanlida değil üzücü bir olay yasadık korkuyla yasıyoruz buralarda allahım korusun bizleri:26::26: kızım tekmelemeye başladı maşallah
çiğdemi nasıslın bitanemmmmm
Ayy iyi miyim , kötü müyüm bilemiyorum... Hamileliğimin keyfini bile tam yaşıyamıyorumm korkularımm yüzündenn..2 haftadır ara ara kahverengi lekelenmelerimm oluyo bazen minik minik kan pıhtıları geldi bugün kac kere ultrasona girdim hiç bi sorun görünmüyo çok şükür... Ama bnm lekelenmelerimde devam ediyo anlamış değilimm.. Bazıları normal boyle olması bebek büyüyo diyolar yerleşiyo ilk 4 ay bebek rahimde kendine yer ararmış yerleşmeye çalışırmış..Kahverengi lekeden değil kırmızı taze kan ve pempe gibi olan kandan kork diyolar..Ultrasonda herşey yolunda ayın 23 ünde kalp atışlarını duymaya gidicez ALLAHın izniyle hatta bebişimin elleri ve ayakları bile oluşmaya başlamışş minik minik çıkıntılar oluşmuş dedi doktorum işi bıraktım sürekli yiyip içip yatıyorumm ... Sizden ricam hamile olan arkadaşlar sizde böyle lekelenmeler yaşadınız mı ? Normal mi gercekten böyle lekelenmeler ? hepinizi çookk seviyorumm ... hayalotumm,meddim,scorpimm,umudumm aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarrr
sağolasın canım inşallah geçmiş olur tıkanıklık valla 1 aya yakn moralim çok bozuk kendimi ii hissettrmke için elmden geleni yapıyorm ama aklıma gelince çok üzülüyorum
çok şükür bitanem iyiyiz sanırım
hayolotum nasılsın
miniğin nasıl
kıscem umut 81 i görmüyorumne zamandır bi haberin var mı iyidir inş merak ettim:26::26::26:
yok kuzum saati saatine içiyorum..inşallah bişey olmaz.Rabbim nasıl uygun görürse onu yaşıcaz artık hayırlısı demekten başka çaremız yokkı kuzuminsallah canım insallah agrın varsa sakın hıc bı ıs yapma progestanınıda sakın ıhmal etme bazı kısılrın agrısı cok oluyo aklına kotu bıse getırme tatlım benım ablamın 9 ay agrıdı doktor sonu guzel yat dınlen evın kokmazya demısinsallah bu agrıların hayırlısıyla gecerde bıtanem rahat bı hamılelık gecırısın darısı basımıza artı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?