Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah kuzum tabi iyi olucan Rabbimin izniyle
biraz var kuzum ara ara geliyor .özelikle sabah uyandığımda çok ağrım oluyo niyeyse:26:

hayalot beni hatırladın mı bılmıyorum ama en son ayın 9unda konusmustuk 5 gündür giremedim ama neler olmus neler.. ya nasıl sevındım bilemezsin hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin gercekten cok sevındımm yaaa cok öpüyorum seni:))

Hayalotummm dönmedin mi dr.daaannnnn merak içindeyim kuzummmmm

Ayşeeeemmm kuzum sen kalbini hiç bozma bitanem, meleğin annesinin göbüşünde kendine yer açıyodur kuzum bol bol dinlen dularımız seninleee

karamkaram kuzumm yazdıklarını okuyunca içi gitti inankii.. ama Rabbim böylesini münasip görmüş, bebişin kısmeti yokmuş bu dünyada... Rabbim herşeyin en iyisini bilir,senin de dediğin gibi kucağına aldıktan sonra kaybetmek çok daha zor olurdu Rabbim bundna sonra sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kuzumaaa

alpınım demek görücüler geliyo kardeşine, ayy Allah iyilerle karşılaştırsın hayırlıysa olsun inşşşşşşşşşşşş

gulbisimm hoşgeldin bitanemm
nasıslın kzuum

hosbulduk canimm nasl olaym buralar cok guzel tadini cikariyorum.aksam uyuyakalmisim kusura bakma iyi geceler dileyemedm.ne guzel demek buralari gezdin ha evt o dedign yerlere de gitcez yer ayirdik ikiser gece uzungolde de uc gece.guneydoguyu gezersen mutlaka antebe gelyosun sekerim bekliyorum misafirim oll :)))

İyidir kuzummmm, bildiğin gibi.. ara ara karnım ağrıyo da kırmızılar mı gelecek acaba diye ikilemdeyim valla :26:
senden naber bitanem

bende iyiyim canım inşallah gelmez o kırmızılarda bebişn seninledir canım bende bu hafta sonunu bekliyorum adet için haftaya yada sonraki hafta istanbula gitcem tedavi için...

Son düzenleme:

canm nasilsin ins iyi sonuc alirsn moralini yuksek tutki tedavi ise yarasin ha tmm mi kuzum

sağolasın canım inşallah geçmiş olur tıkanıklık valla 1 aya yakn moralim çok bozuk kendimi ii hissettrmke için elmden geleni yapıyorm ama aklıma gelince çok üzülüyorum

Son düzenleme:

oyyy maşallah teyzoşumaaaaaa..tekmelerde atarmışşşşş..
geçmiş olsun alppinim yaaa..korkutucu olaylar ve insanın huzurunu bozuyor..Allahtan bulsun yapanlar inşallahhh

ayşem sen bol bol yat..wc ve yemek harici hareketli olmamaya çalış.uzun yol yürüme..belki de senin bünyen böyle yapıyordur cnm..doktor sorun yok dediğine göre..
cnm benim sadece her 28 günde bir o gün çok uçuk pembe akıntım geliyo ve geçiyo...ilk olduğunda kahverengiydi korktum doktora koştum ama bi sorun yoktu..şimdi her ay olunca korkmuyorum artık..
evet kırmızı kan renginde olursa tehlikeli diyorlar..

sağolasın canım inşallah geçmiş olur tıkanıklık valla 1 aya yakn moralim çok bozuk kendimi ii hissettrmke için elmden geleni yapıyorm ama aklıma gelince çok üzülüyorum

insallah gecmistir tabiki bellimi olur bak Allahin isine hayalotuma.gecmemisse bile cok sukurki tedavisi var iyi seyler dusun sabret dua edcem ben sana bol bol bitanem

yok kuzum saati saatine içiyorum..inşallah bişey olmaz.Rabbim nasıl uygun görürse onu yaşıcaz artık hayırlısı demekten başka çaremız yokkı kuzumdarısı senin başına sernesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…