Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bi tanem hoşgeldin allahına isyan etme bi tanem ne güzel şükür etmişşin bak hep böle ol şükür de tamam mı inan morel olsun die demiorum bak buraya gelen bi amca war amca diorum çünkü amca 16 yıl sonra kızı oldu düşün rabbim werir er geç hayırlısıyla werir eminim canından can gidio ama yapma böle enişteme de sana da yazık yapma bebeğim tabiki çok merak ettik güzelimmmmm üzülmez miyiz üzülüoruz ama mutlu oluoruz birbirimizin dertelrini paylaşınca sen gül yeter ki mutlu ol nasıl istiosan öle yap sade ce allahımızdan hayırlsını iste....seni sewiorummm umudum

canım sıkılıyorr..
ben biraz islere bakmaya çalısayım..
grsmek üzere

slm kızlar herkese nasılsınız umudum hoşgeldin canımmm sensiz tadı olmuyor buraların haberin olsun umudunu kaybetme olacak inşallahh bu senin imtihanın başarı ile gececeksin inşallahh....

kızlar bir sorum olacak sizlere bilenler yardımcı olabilir mi 09 mayısta beta hcg değeri 226.43 çıkmıştı 14 mayıs dün baktırdım 1030 dedi doktor sizce bu artş az mı kafama sıkıntı oldu....

aleykum selam cnm.. saolasın ..snde hsgeldin ..
benim tadım yok ki size tad vereyim.. en iyisi uzak kalayım dedim ..
insaAllah bu imtihanımda, üzülüp, konusutğum zamanlarımda ki sözlerimden dolayı..
birgün bana demezler..
" otur kızım 0 "

valla cnm.. hiç bilmiyorum ki o konuları..
1030 için birsey demedi mi dr un ?

hayalotummmmm. biricik balkusum.. çok sevindim kuzum... Rabbim sağ-sağlim kucağına alacağın günleri de nasip eylesin insaAllah...
çok öpüyorumm senii...
Allah razı olsun umudum.rabbim sanada nasip eder inşallah tüm dualarım sizlerlegeri geldiğinede sevindim rabbım gönlünden geçirdiklerini hayırlısıyla nasıp eder ınsalalh...
kızlar birazdan kuaföre gitcem ağda için..malum doğum öncesi..ama yinede tedirginim umarım kasılmam olmaz bu ara fazla çünkü.. dua edin.11 de randevum var
canbonum sıkma canını.2 ofla hemen biter kuzumrabbım yardımcın olsun ınsallah..sanıyorum benımde kendımı ağdaya alıştırmam gerek

kuzum bence iyi rabbım banada nasıp eder ınsallah zaten bu degerın 2 günde bır 2 kat artması gerek senınde gayet guzeel artmış kuzum

merhaba canımm.. ben 2 haftadır bu beta hacg ile kafayı bozduğum her gün kan verdiğim için biliyorum biraz canım değerinin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor maşallahh senin değerin çok çok güzel kesenizi görebilirsiniz annesi. keşke benimde değerim bu kadar çabuk yükselmiş olsaydıda kaybethmeseydim bebeğimi. sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürüz inş. annesi

umudum canım benım hosgeldın sen boyle konusunca ınan bende agladım sana kıyamam lutfen uzme kendını fazla sen ınanclı bırısın ve hayırlısını ıstıyosun Rabbim seni seviyor demekkı hayırlısı boyle hepımız ıcın gecerlı.evet eve bı bebek lazım İnsallah bu mubarek aylar hurmetıne Rabbim hepimize bir kapı acar

inşallah sende yaşıycaksın bu duyguyu tekrar karamım.sakın unudumunu kaybetme bol bol dua et balım

saolasın balkusum.. hsgeldinnn balımm .. bugün nasılsın, biliyorum uyuyup geldin dimi :)

hsbuldum balım da.. ben böyle çok dolu olunca içimden geldiği gibi yazıyorum..o yüzden uzak kalayım ki.. sizleri de yormayım dediydim.. hem hayalotum seni soruyorlar gel deyinhce.. hemde sizleri de özlediydim..gelincede bikaç bisey yazayım deyince..kelimeler böyle oldu yoksa amacım sizleri ağlatmak değil

ahh eve bi bebek lazım da.. hemde ne lazım.. :)
şu mubarek aylar hürmetine, hepimizin evleri dolar insaAllah o mutlulukla... amiinnn..

günaydın umudum senle belki çok iyi tanışmıyoruz ama seni çok iyi anlayabiliyorum. evlat öyle bişey ki onun özlemiyle yanmak Rabbim kimsecikleri aratmasın sınamasın evlat özlemiyle. Emin ol bizimde meleklerimiz gelecek bu mübarek günlerde belki ramazan belki bayram hediyesi olarak, belkide senin meleğin babalar günü hediyesi olarak gelecek hayatına. Benimde en kötü anneler günümdü bu anneler günü. Ummadığım anda buldum yavrumu anneler gününden 1 gün önce kaybettim. Emin ol bulupta kaybetmek çok daha acıymışş. her ay kırmızıları gördüğümde çok üzülür ağlardım ama bu başka bişeymiş insanın içine kor ateşleri atıyolar sanki. Şükürler olsun yinede Rabbime isyan etmiyorum. Zamanımız var bitanem olacak Rabbim ol dediği vakit. O istteyince hiç bişey mani olmaz. bol bol dua et selavat getir bu mübarek aylarda. Şükürler olsun eşin yanında destekcinmiş. Keza benimde eşim hep yanımda eşlerimizle atlatacağız bu zor günleri. Üzme o güzel canını bedenini. Doğmamış yavrunu o beden de taşıyacaksın o güzel gün geldiğinde. Dua ile kal arkadaşım . ALLAHA emanet oll. Hepimiz için duacıyım. hamişlerimizde bizler için dua etsin. onlar içlerinde melek taşıyor onların duası kabul olurr.

saolasın balkusum.. hsgeldinnn balımm .. bugün nasılsın, biliyorum uyuyup geldin dimi :)

hoşbulduk gonzalezimçok şükür bitanem iyiyim.yok kuzum uyumadım bugün niyeyse bugün daha uykum gelmedisabah karnım açta uyanmadım :26:bi sorunmu oldu acep
sen nasıl oldun iyisin dimeyukarda yazdığına cevap yazmadım facde konuştuk dıye kuzum yanlış anlama

karamım çok güzel dile getirmişsin yazında..
evt her acı birbirinden çok baska..
yılların acısı baska..
bulupta kaybetmenin acısı bi baska..
elbette ki hersey bizlerin sınavı için, hersey bizler için bu hayatda..
hani dedin ya..

" Üzme o güzel canını bedenini. Doğmamış yavrunu o beden de taşıyacaksın o güzel gün geldiğinde "

bu sözün çok başka geldi bana, :'((

hem üzmeyim bu canımı, bedenim yorgun olupta bebisim geldiğinde üzülmesin diye..
hem de.. gelemediği için bu bebis, yorgun düsen bedenim nasıl üzülmesin

bi geleydi bu kadar üzülmezdi =(

Son düzenleme:
hosgeldın habıbtemmmmmmmmm ıyıyızzzz sen nasılsın
çok şükür tam bu sabah umuduma acıkmadım derken sımdı mıdem kazınmaya basladıyogurt yıcem sımdı habıbtemsende ye sen nasılsın habıbtem teyzoşumla
inş. bitanem aminnnn. hep umudum varr kaybetmedim daha da artı umutlarımm. Alahım bizleride evlat sahibi yaPacak.

amın kuzum tabı olcak rabbım yeterkı sağlık uzun omur versın

uyku ne zaman geleceği belli olmaz.. öğledn snra uyursun belki :)

nasıl olim.. iki bisey yazayım dedim.. yine geldim başınızı şişirmeye

yok balım niye yalnıs anlıyım ki.. o kadar dil döktün bana facede.. biliyom benle uğrasmak zordur , Allah kolaylık versin sizlere :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…