- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.521
gunaydınlar herkese.. umarım herkesler iyidir ..
beni hiç sormayın.. ruh halim berbatın ötesindeydi o yazıyı yazdığımda.. hele geçen pazar günü (Anneler Günü)nü çok zor atlatıyorum..
simdi bile çok iyi sayılmam da.. hayalotum seni merak ediyolar bi gir deyince.. gireyim dedim ..
beni soran herkese çok tsk ediyorum..biliyorum herkesin sıkıntısı, derdi bi baska..çok yazıp edip, sizleri de yormak istemiyorum benim için..yine bile özr dilerim sizlerden ..
bazen diyorum ki.. yorula yorula, bu beden canı nasıl taşıyacak :'(
ama yinede ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım elimden geldiğince.. Rabbim'in istediğinden daha öteye gidemeyeceğim kesin ..
Allah'ımdan sabır üstü sabır diliyorum..canım dayanmıyo bazı şeylere artık ..o ilacı iç, bu iğneyi ol..bulamadığın ilacın sıkıntııs bi ayrı..dediklerimden dolayı Allah'ım affetsin insaAllah..
zaten yüzümden düsen binparça, pazar günü de dahil, yüzüm çok gülmüyo ..
insan sadece mutluluğu "bebek" de aramakla ne kadar doğru yapıyor bilemiyorum ama, sanki bunca yıl evlilikde eksik olan neyse dört duvar arasında, bitek onda mutluluk bulucağını zannediyo..
yüzüm biraz olsun gülsün diye, eşim de çok üzülüyor, O'da elinden geldiğince, gezdireyim, bikaç biseyler alayım, beni mutlu görmek için uğrasıp duruyor adamım..
tabi ki bir eşimiz var çok sükür, sağlığımız şuan her yerimiz tutuyor Allah'a şükür ..
ama bunca yıl işte ne yaptıysak olmayınca, ruh-beden bi yerde çöküyo ister istemez..
dilerim ki..Rabbim daha büyük sıkıntılar vermez insaAllah..
bu günlerin de vardır bi mutluluk günleri..de bakalım ne zaman nasip olucak..belki de hiç..
Rabbim herkesi gözünün göreceği O büyük Nur'la Nurlandırsın insaAllah, ...benim için gözün gördüğü en büyük Nur ..
ayy tırstım iiice ama kaçarım yoookkkk
slm kızlar herkese nasılsınız umudum hoşgeldin canımmm sensiz tadı olmuyor buraların haberin olsun umudunu kaybetme olacak inşallahh bu senin imtihanın başarı ile gececeksin inşallahh....
kızlar bir sorum olacak sizlere bilenler yardımcı olabilir mi 09 mayısta beta hcg değeri 226.43 çıkmıştı 14 mayıs dün baktırdım 1030 dedi doktor sizce bu artş az mı kafama sıkıntı oldu....
Allah razı olsun umudum.rabbim sanada nasip eder inşallah tüm dualarım sizlerlehayalotummmmm. biricik balkusum.. çok sevindim kuzum... Rabbim sağ-sağlim kucağına alacağın günleri de nasip eylesin insaAllah...
çok öpüyorumm senii...
canbonum sıkma canını.2 ofla hemen biter kuzumkızlar birazdan kuaföre gitcem ağda için..malum doğum öncesi..ama yinede tedirginim umarım kasılmam olmaz bu ara fazla çünkü..dua edin.11 de randevum var
slm kızlar herkese nasılsınız umudum hoşgeldin canımmm sensiz tadı olmuyor buraların haberin olsun umudunu kaybetme olacak inşallahh bu senin imtihanın başarı ile gececeksin inşallahh....
kızlar bir sorum olacak sizlere bilenler yardımcı olabilir mi 09 mayısta beta hcg değeri 226.43 çıkmıştı 14 mayıs dün baktırdım 1030 dedi doktor sizce bu artş az mı kafama sıkıntı oldu....
merhaba canımm.. ben 2 haftadır bu beta hacg ile kafayı bozduğum her gün kan verdiğim için biliyorum biraz canım değerinin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor maşallahh senin değerin çok çok güzel kesenizi görebilirsiniz annesi. keşke benimde değerim bu kadar çabuk yükselmiş olsaydıda kaybethmeseydim bebeğimi. sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürüz inş. annesi
Allah razı olsun umudum.rabbim sanada nasip eder inşallah tüm dualarım sizlerlegeri geldiğinede sevindim rabbım gönlünden geçirdiklerini hayırlısıyla nasıp eder ınsalalh...
canbonum sıkma canını.2 ofla hemen biter kuzumrabbım yardımcın olsun ınsallah..sanıyorum benımde kendımı ağdaya alıştırmam gerek
kuzum bence iyirabbım banada nasıp eder ınsallah zaten bu degerın 2 günde bır 2 kat artması gerek senınde gayet guzeel artmış kuzum
umudum canım benım hosgeldın sen boyle konusunca ınan bende agladımsana kıyamam lutfen uzme kendını fazla sen ınanclı bırısın ve hayırlısını ıstıyosun Rabbim seni seviyor demekkı hayırlısı boyle hepımız ıcın gecerlı.evet eve bı bebek lazım İnsallah bu mubarek aylar hurmetıne Rabbim hepimize bir kapı acar
günaydın umudum senle belki çok iyi tanışmıyoruz ama seni çok iyi anlayabiliyorum. evlat öyle bişey ki onun özlemiyle yanmak Rabbim kimsecikleri aratmasın sınamasın evlat özlemiyle. Emin ol bizimde meleklerimiz gelecek bu mübarek günlerde belki ramazan belki bayram hediyesi olarak, belkide senin meleğin babalar günü hediyesi olarak gelecek hayatına. Benimde en kötü anneler günümdü bu anneler günü. Ummadığım anda buldum yavrumu anneler gününden 1 gün önce kaybettim. Emin ol bulupta kaybetmek çok daha acıymışş. her ay kırmızıları gördüğümde çok üzülür ağlardım ama bu başka bişeymiş insanın içine kor ateşleri atıyolar sanki. Şükürler olsun yinede Rabbime isyan etmiyorum. Zamanımız var bitanem olacak Rabbim ol dediği vakit. O istteyince hiç bişey mani olmaz. bol bol dua et selavat getir bu mübarek aylarda. Şükürler olsun eşin yanında destekcinmiş. Keza benimde eşim hep yanımda eşlerimizle atlatacağız bu zor günleri. Üzme o güzel canını bedenini. Doğmamış yavrunu o beden de taşıyacaksın o güzel gün geldiğinde. Dua ile kal arkadaşım . ALLAHA emanet oll. Hepimiz için duacıyım. hamişlerimizde bizler için dua etsin. onlar içlerinde melek taşıyor onların duası kabul olurr.gunaydınlar herkese.. umarım herkesler iyidir ..
beni hiç sormayın.. ruh halim berbatın ötesindeydi o yazıyı yazdığımda.. hele geçen pazar günü (Anneler Günü)nü çok zor atlatıyorum..
simdi bile çok iyi sayılmam da.. hayalotum seni merak ediyolar bi gir deyince.. gireyim dedim ..
beni soran herkese çok tsk ediyorum..biliyorum herkesin sıkıntısı, derdi bi baska..çok yazıp edip, sizleri de yormak istemiyorum benim için..yine bile özr dilerim sizlerden ..
bazen diyorum ki.. yorula yorula, bu beden canı nasıl taşıyacak :'(
ama yinede ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım elimden geldiğince.. Rabbim'in istediğinden daha öteye gidemeyeceğim kesin ..
Allah'ımdan sabır üstü sabır diliyorum..canım dayanmıyo bazı şeylere artık ..o ilacı iç, bu iğneyi ol..bulamadığın ilacın sıkıntııs bi ayrı..dediklerimden dolayı Allah'ım affetsin insaAllah..
zaten yüzümden düsen binparça, pazar günü de dahil, yüzüm çok gülmüyo ..
insan sadece mutluluğu "bebek" de aramakla ne kadar doğru yapıyor bilemiyorum ama, sanki bunca yıl evlilikde eksik olan neyse dört duvar arasında, bitek onda mutluluk bulucağını zannediyo..
yüzüm biraz olsun gülsün diye, eşim de çok üzülüyor, O'da elinden geldiğince, gezdireyim, bikaç biseyler alayım, beni mutlu görmek için uğrasıp duruyor adamım..
tabi ki bir eşimiz var çok sükür, sağlığımız şuan her yerimiz tutuyor Allah'a şükür ..
ama bunca yıl işte ne yaptıysak olmayınca, ruh-beden bi yerde çöküyo ister istemez..
dilerim ki..Rabbim daha büyük sıkıntılar vermez insaAllah..
bu günlerin de vardır bi mutluluk günleri..de bakalım ne zaman nasip olucak..belki de hiç..
Rabbim herkesi gözünün göreceği O büyük Nur'la Nurlandırsın insaAllah, ...benim için gözün gördüğü en büyük Nur ..
nasılsınız canbonlarım
inşallah sende yaşıycaksın bu duyguyu tekrar karamım.sakın unudumunu kaybetme bol bol dua et balım
saolasın balkusum.. hsgeldinnn balımm .. bugün nasılsın, biliyorum uyuyup geldin dimi :)
günaydın umudum senle belki çok iyi tanışmıyoruz ama seni çok iyi anlayabiliyorum. evlat öyle bişey ki onun özlemiyle yanmak Rabbim kimsecikleri aratmasın sınamasın evlat özlemiyle. Emin ol bizimde meleklerimiz gelecek bu mübarek günlerde belki ramazan belki bayram hediyesi olarak, belkide senin meleğin babalar günü hediyesi olarak gelecek hayatına. Benimde en kötü anneler günümdü bu anneler günü. Ummadığım anda buldum yavrumu anneler gününden 1 gün önce kaybettim. Emin ol bulupta kaybetmek çok daha acıymışş. her ay kırmızıları gördüğümde çok üzülür ağlardım ama bu başka bişeymiş insanın içine kor ateşleri atıyolar sanki. Şükürler olsun yinede Rabbime isyan etmiyorum. Zamanımız var bitanem olacak Rabbim ol dediği vakit. O istteyince hiç bişey mani olmaz. bol bol dua et selavat getir bu mübarek aylarda. Şükürler olsun eşin yanında destekcinmiş. Keza benimde eşim hep yanımda eşlerimizle atlatacağız bu zor günleri. Üzme o güzel canını bedenini. Doğmamış yavrunu o beden de taşıyacaksın o güzel gün geldiğinde. Dua ile kal arkadaşım . ALLAHA emanet oll. Hepimiz için duacıyım. hamişlerimizde bizler için dua etsin. onlar içlerinde melek taşıyor onların duası kabul olurr.
çok şükür tam bu sabah umuduma acıkmadım derken sımdı mıdem kazınmaya basladıhosgeldın habıbtemmmmmmmmm ıyıyızzzz sen nasılsın
inş. bitanem aminnnn. hep umudum varr kaybetmedim daha da artı umutlarımm. Alahım bizleride evlat sahibi yaPacak.
hoşbulduk gonzalezimçok şükür bitanem iyiyim.yok kuzum uyumadım bugün niyeyse bugün daha uykum gelmedi sabah karnım açta uyanmadım :26:bi sorunmu oldu acep
sen nasıl oldun iyisin dimeyukarda yazdığına cevap yazmadım facde konuştuk dıye kuzum yanlış anlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?