- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.541
karamım çok güzel dile getirmişsin yazında..
evt her acı birbirinden çok baska..
yılların acısı baska..
bulupta kaybetmenin acısı bi baska..
elbette ki hersey bizlerin sınavı için, hersey bizler için bu hayatda..
hani dedin ya..
" Üzme o güzel canını bedenini. Doğmamış yavrunu o beden de taşıyacaksın o güzel gün geldiğinde "
bu sözün çok başka geldi bana, :'((
hem üzmeyim bu canımı, bedenim yorgun olupta bebisim geldiğinde üzülmesin diye..
hem de.. gelemediği için bu bebis, yorgun düsen bedenim nasıl üzülmesin
bi geleydi bu kadar üzülmezdi =(
uyku ne zaman geleceği belli olmaz.. öğledn snra uyursun belki :)
nasıl olim.. iki bisey yazayım dedim.. yine geldim başınızı şişirmeye
yok balım niye yalnıs anlıyım ki.. o kadar dil döktün bana facede.. biliyom benle uğrasmak zordur , Allah kolaylık versin sizlere :)
karamım çok güzel dile getirmişsin yazında..
evt her acı birbirinden çok baska..
yılların acısı baska..
bulupta kaybetmenin acısı bi baska..
elbette ki hersey bizlerin sınavı için, hersey bizler için bu hayatda..
hani dedin ya..
" Üzme o güzel canını bedenini. Doğmamış yavrunu o beden de taşıyacaksın o güzel gün geldiğinde "
bu sözün çok başka geldi bana, :'((
hem üzmeyim bu canımı, bedenim yorgun olupta bebisim geldiğinde üzülmesin diye..
hem de.. gelemediği için bu bebis, yorgun düsen bedenim nasıl üzülmesin
bi geleydi bu kadar üzülmezdi =(
senle uğraşmak zormudur
ben dil döktüm dökmesinede sen beni dinlemedinki
gel balım gel yeterki umutsuz olma
Söylemek kolay geliyo biliyorum canım ama. Tüm kalbimle diliyorum Rabbim seni boş çevirmeyecek inş. benden önce seni anne yapar bu mübarek aylarda. UNUTMA bu beden bize emanet ne olursa olsun Yaradanımızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkk. bol bol dua et. Yarın akşam mübarek kandil gecesi ellerimizi yüreklerimizi Rabbimize açalım inş. Boş çevirmeyecek Rabbim meleklerimizle evlerimizi dolduracakk
dinlemedim mii
aminn cnm benim amiinn insaAllah..saolasınn ..
Rabbim hepimizin yüreğindeki sese göre,gönlümüzün murad'larına bizlere nasip eyler insaAllahh
hsbuldum balım da.. ben böyle çok dolu olunca içimden geldiği gibi yazıyorum..o yüzden uzak kalayım ki.. sizleri de yormayım dediydim.. hem hayalotum seni soruyorlar gel deyinhce.. hemde sizleri de özlediydim..gelincede bikaç bisey yazayım deyince..kelimeler böyle olduyoksa amacım sizleri ağlatmak değil
ahh eve bi bebek lazım da.. hemde ne lazım.. :)
şu mubarek aylar hürmetine, hepimizin evleri dolar insaAllah o mutlulukla... amiinnn..
dinlemedinbidaha yap aynısını saçlarından tutacam senin
canım benım amin insallah sen anlat bız her zaman dınlerız seni biz merak ettik gercekten gun gelır gulerız hep beraber gun geliriz sıkıntımıza aglarız olcak bunlar bitanem
temem gel sarılım
hoşgeldınnnn esılam cok sukur sen nasılsın
kızlar merhaba nasılsınız?
sarıllaz sarılıyon çok saril bakim
ascık naz yapim
merhaba canımm.. ben 2 haftadır bu beta hacg ile kafayı bozduğum her gün kan verdiğim için biliyorum biraz canım değerinin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor maşallahh senin değerin çok çok güzel kesenizi görebilirsiniz annesi. keşke benimde değerim bu kadar çabuk yükselmiş olsaydıda kaybethmeseydim bebeğimi. sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürüz inş. annesi
ah sernesim cnm benimi.. beni dinleye dinleye nolcağnız bnde bilmiyorum :)
Rabbim sabır versin sizlerede, beni dinlediğiniz için
sen napıyosun nasıl gidiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?