Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum bu hayatta herşeye bi çare var sadece ölüme çare yok kuzum.Rabbım yeterki ol desin senin hakkında.bunun içinde dua etcez balım..rabbim öyle büyükki bu açılan elleri hiç geri çevirirmi kuzumkaramımda çok güzel yazmış yazdğını cümle çok anlamlıoyüzden sabır etcez sonunda rabbim mükafatını verıcektir elbet....

senle uğraşmak zormudur
ben dil döktüm dökmesinede sen beni dinlemedinki
gel balım gel yeterki umutsuz olma

Söylemek kolay geliyo biliyorum canım ama. Tüm kalbimle diliyorum Rabbim seni boş çevirmeyecek inş. benden önce seni anne yapar bu mübarek aylarda. UNUTMA bu beden bize emanet ne olursa olsun Yaradanımızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkk. bol bol dua et. Yarın akşam mübarek kandil gecesi ellerimizi yüreklerimizi Rabbimize açalım inş. Boş çevirmeyecek Rabbim meleklerimizle evlerimizi dolduracakk

aminn cnm benim amiinn insaAllah..saolasınn ..
Rabbim hepimizin yüreğindeki sese göre,gönlümüzün murad'larına bizlere nasip eyler insaAllahh

canım benım amin insallah sen anlat bız her zaman dınlerız seni biz merak ettik gercekten gun gelır gulerız hep beraber gun geliriz sıkıntımıza aglarız olcak bunlar bitanem

canım benım amin insallah sen anlat bız her zaman dınlerız seni biz merak ettik gercekten gun gelır gulerız hep beraber gun geliriz sıkıntımıza aglarız olcak bunlar bitanem

ah sernesim cnm benimi.. beni dinleye dinleye nolcağnız bnde bilmiyorum :)
Rabbim sabır versin sizlerede, beni dinlediğiniz için

sen napıyosun nasıl gidiyor bakalım

kuzukulaklarım ben kaçayımm. yarına misafirim gelcekmiş geçmiş olsuna. evim ağlıyo kaç zamandır hiç bi yere bakmıyorum. biaz temizlik hazırlık yapayım. öpüyorum sizleri işler biitince görüşürüz balbademlerimm

teşekkür ederimmm canım içimi ferahlattın valla rabbim inşallah sana da tekrar nasip edecek hç merak etme dua ediyorum ben burda herkese

slm herkese canlarr nasılsınız umudum valla sağlık ocağında kan verdim dün kansızlık var mı diye o arada beta hcg yede baktırdım bir şey demedi kansızlığında yok dedi şimdiye kadar da kadın doğuma gitmedik keseyi falan göremeyiz diye öyle işte yaaaa

hayalotum inşallah senin değerinde yükselecek canım hayırlısıyla

Son düzenleme:
ah sernesim cnm benimi.. beni dinleye dinleye nolcağnız bnde bilmiyorum :)
Rabbim sabır versin sizlerede, beni dinlediğiniz için

sen napıyosun nasıl gidiyor bakalım

iyi canım benım bat 13ydu beklemedeyım yarın randevu aldım adet olursamm hsg randevusu alıcam olmazsam beta hcg mı olctururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…