Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlar siz birbirinizde eklimisiniz facede ben çok merak ediyorum kimse alınmasın ama en çokta hayalot ve umutu merak ediyom birbirinizle çok uğraşıyonuz ya ondan olsa gerek :):)

Kızlar siz birbirinizde eklimisiniz facede ben çok merak ediyorum kimse alınmasın ama en çokta hayalot ve umutu merak ediyom birbirinizle çok uğraşıyonuz ya ondan olsa gerek :):)

:44::44: hayalotum bunu görünce ne diyecek çk merak ediyorum doğrusu

evt.. ekli olunca insan daha bi uğraşası geliyo
ama hayalot da az değil hani.. o uğraşıyo en çok benle
e tabi gördü benim gibi ........ burayı beni bilen doldursun

kısçelerrr napıosnuz bakimmmm ... herkesler iyi mii

hsgeldin tatlı seslim, bal kaymaklımm
yemek yedin heralde.. afyt olsun bakalım..

öyle bakınıp duruyoruz iste birbirimize

hayalotunda gelen gideni hiç bitmiyo he, yoracaklar kızı

sol kasığımda da bi ağrı ara ara gidip geliyor, .. hayırdır insaAllah.. :44::44:

Yumurtlama oluyodur umudum yumurtlama zamanı bendede oluyo öyle ağrı :)facede resimleriniz varmı sizin :)

hsgeldin tatlı seslim, bal kaymaklımm
yemek yedin heralde.. afyt olsun bakalım..

öyle bakınıp duruyoruz iste birbirimize

hayalotunda gelen gideni hiç bitmiyo he, yoracaklar kızı

sesin de yüzün gibi su gibi maşallah..

yedim yedim.. aç karnımı doyurdum da geldim...

Yumurtlama oluyodur umudum yumurtlama zamanı bendede oluyo öyle ağrı :)facede resimleriniz varmı sizin :)

o zaman benim yumurtlama zamanım tersine mi döndü ki.. :26: anlamadım ben bu işten bisey
cünkü adet günüme yakın yumurtalama oluyordu diye biliyorum, yani bu tarz sol kasıkta batma gibi o zamanlarım da oluyodu..

neyse bakim.. her yerim arıza benim zaten

bigün de.. şuram ağrımıyo diyebilicem mi bakim.

dün aksamda popom acıyodu, üzerine oturamıyodum

Ilaçtan dolayı erken yumurtluyo olabilirmisin acaba hani yumurtalara iyi geliyo ya bu ilaç ondan olabilirmi acep

kız yerim ben seniii:125::125::125::125:
naptın popona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…