Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım evet taşıncaz çocuklaRIn okulunu bekliyoruz eşim şuan orda çalışıyo hafta sonları geliyo

yanlış görmediysem taşıncamı sormuşsun

bakalım ordada kiralar çok pahalıymışş begeenmedigin ev 500 bi ev beğendim 700:30

bende ilk defa kirada oturcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsunn

......can.....:13:

Son düzenleme:

şekerim senin ki yine iyiymiş.. benimkinin zamanını çözemedim.. bi adetten hemen sonra oluyooo... bide adete yakın... 2 kere yımırtlıyom galibaaa

2 günde bir 2 katına çıkmalı değerler diye biliyorum.bu durumda 11 maysta 450lerde,13 mayısta 900lerde olmalı.14 mayısta 1030 olması da normal bu durumda

ah bu ev kiraları nolcak bilmiyom.. bizde İl ' e taşınız belki diye, bikaç ev sordurmuştuk..sorulanların hepis yeni evdi ama, demen gib çok pahalı..esim 500 gibi olsun demisit ama gelen fiyatlar, 700 flndı...ama evi görsen çok beğenirsin diye demisler esime..
smdilik İl ' e taşınma askıda kaldı bizimde..
bakalım bekliyoruz belkim tayin fln olursak diye
ilçye taşınız diye eğer tayin olmazsa, ilk bi evdediler bize..bakdık ama, bahçeli 3kat..1.kat demisler..bisey demedim ama 1.kat istemiyorum diyebildim sadece esime..
ev sahibi demis, tadilat fln yaptırca eve bakım gibi..hemen veremiyoruz o yüzden bikaç aylık işi var demis..
dedim içimden..iyi ki böyle demis..
.. insAllah bu zaman içinde de tayin belli olursa, gideriz buradan temelli diye..
dün aksam glemis.. baska ev dediler bana, 4katlıymıs..2. kat mıs..yeni ev dedi..
dedm iyiymis.. tayin olmazsa, oraya gideriz hiç olmadı >

yani taşınmayı bile gözüm görmüyo, buradan çok sıkıldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…