- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.601
şekerim senin ki yine iyiymiş.. benimkinin zamanını çözemedim.. bi adetten hemen sonra oluyooo... bide adete yakın... 2 kere yımırtlıyom galibaaa
evet balımm ALLAHIN emri PEYGABBERİM kabri ile seni istiyorumm
yanlış yazmamışımdır inşş
hg kızlar angelif priori sernes
hg kızlar angelif priori sernes
haklısın canım napacaksak bu kiralarıııah bu ev kiraları nolcak bilmiyom.. bizde ile taşınız belki diye, bikaç ev sordurmuştuk..sorulanların hepis yeni evdi ama, demen gib çok pahalı..esim 500 gibi olsun demisit ama gelen fiyatlar, 700 flndı...ama evi görsen çok beğenirsin diye demisler esime..
smdilik ile taşınma askıda kaldı bizimde..
bakalım bekliyoruz belkim tayin fln olursak diye
ilçye taşınız diye eğer tayin olmazsa, ilk bi evdediler bize..bakdık ama, bahçeli 3kat..1.kat demisler..bisey demedim ama 1.kat istemiyorum diyebildim sadece esime..
ev sahibi demis, tadilat fln yaptırca eve bakım gibi..hemen veremiyoruz o yüzden bikaç aylık işi var demis..
dedim içimden..iyi ki böyle demis..
dedim insAllah bu zaman içinde de tayin belli olursa, gideriz buradan temelli diye..
dün aksam glemis.. baska ev dediler bana, 4katlıymıs..2. kat mıs..yeni ev dedi..
dedm iyiymis.. tayin olmazsa, oraya gideriz hiç olmadı >
yani taşınmayı bile gözüm görmüyo, buradan çok sıkıldım.
peygamberin kavli olmıycak mıyıd o, bnde öyle biliyorum :44::44:
yalnıs yazdığın için vvermiyorum kendimi
hosbuldum canım napıyosun gel dondurma yıyelım:131::131::79::79:
saol balımm iyiyiz ikimizdeedatlımmm hoşbulduk nasılsınnn... teyzoşş nasılll
hosbuldum canım napıyosun gel dondurma yıyelım:131::131::79::79:
haklısın canım napacaksak bu kiralarııı
zaten tatlım içine sinmeyen evde nasıl oturcaksınki:26:
hayırlısı olsun nedimm hakkında insan sıkılıyo ilçeyede uzaksa kardeşimde öle onların da tayin işi olcak onu bekliyolarr
iyiymiş 2. kat hayırlı ise olur inş canımm
biz napcaz bakalım dedigin gibi 700 ev varr süper mutfagı banyosu süperr benim için en önemli yer mutfak wc banyooo onların temiz ve bakımlı olması lazımmm hakkımızda hayırlısı olsunnnn inşş(AMİN)
bak dediim ben biyerde yanlış yazıyorum diehaklısın kavli olcaktıı
vermiyon demekk
o zaman şuna da cevap istiyorum... ben tavık mıyımmm:44::44: nie 2 kere oluooooo :44::44:ben de ya da ben mi yanlış biliomm yımırtlamayı... o yımırta akı gibi olandan geliooo :44::44: kasıklarım da da ağrı oluyoo
o zaman şuna da cevap istiyorum... ben tavık mıyımmm:44::44: nie 2 kere oluooooo :44::44:ben de ya da ben mi yanlış biliomm yımırtlamayı... o yımırta akı gibi olandan geliooo :44::44: kasıklarım da da ağrı oluyoo
öyel cnm yaa.. inan ki suan evim küçük.. sıkntı basıyo.. onu oray koycamyer sıkıntısı.. mtfak desen öyle..
bazen elimebise alıyom arkamda masaya koyaym diyorum..dönüyom dolasıyom kendi etrafımad aynı yere dönmüsüm bi bakıyom
insaAllah iyi yerlere geliriz bakalım
heya yalnıs yazdın tabi
msjımada cvp vermedin zaten
ayy nasıl güldüm bitanemmm Rabbimde seni güldürsünnn (AMİN)
inş canımmm
gördüğüm kadarıyla tavık değilsin
yımırta akı nın sarısını nettin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?