Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şekerim senin ki yine iyiymiş.. benimkinin zamanını çözemedim.. bi adetten hemen sonra oluyooo... bide adete yakın... 2 kere yımırtlıyom galibaaa

ama seremcemim dedi.. benim de aklıma hiç gelmiyor ya.. iyice bunadım

şuan ilaç içiyorum ya.. ondan erken yumurtlamaya başlamısta olabilirim
yada bu ay hep yumurtlamakal geçicek galiba, ozmn bol bol gıdaklamam lazım

kızlar hsglediniz..

benm adet bitiyo, karnım ağrğyı.. iyice tersim döndü

haklısın canım napacaksak bu kiralarııı
zaten tatlım içine sinmeyen evde nasıl oturcaksınki:26:
hayırlısı olsun nedimm hakkında insan sıkılıyo ilçeyede uzaksa kardeşimde öle onların da tayin işi olcak onu bekliyolarr
iyiymiş 2. kat hayırlı ise olur inş canımm
biz napcaz bakalım dedigin gibi 700 ev varr süper mutfagı banyosu süperr benim için en önemli yer mutfak wc banyooo onların temiz ve bakımlı olması lazımmm hakkımızda hayırlısı olsunnnn inşş(AMİN)

o zaman şuna da cevap istiyorum... ben tavık mıyımmm:44::44: nie 2 kere oluooooo :44::44:ben de ya da ben mi yanlış biliomm yımırtlamayı ... o yımırta akı gibi olandan geliooo :44::44: kasıklarım da da ağrı oluyoo

datlımmm hoşbulduk nasılsınnn... teyzoşş nasılll
saol balımm iyiyiz ikimizdeeseni sormalıı sen nasılsınn
hosbuldum canım napıyosun gel dondurma yıyelım:131::131::79::79:

saol canım sana afiyet olsunn eşim bana yasakladıı dondurmayıı
çok yedim için midemi üşüttümm çocuklara dio anneniz dondurma isterse almayın sankii onlar benim annem ben çocugumm

öyel cnm yaa.. inan ki suan evim küçük.. sıkntı basıyo.. onu oray koycamyer sıkıntısı.. mtfak desen öyle..
bazen elimebise alıyom arkamda masaya koyaym diyorum..dönüyom dolasıyom kendi etrafımad aynı yere dönmüsüm bi bakıyom

insaAllah iyi yerlere geliriz bakalım

:44::44::44::44:kızım baya baya yımırtlıyonndemkki sende iki kez oluyo

gördüğüm kadarıyla tavık değilsin

yımırta akı nın sarısını nettin ya

ayy nasıl güldüm bitanemmm Rabbimde seni güldürsünnn(AMİN)
inş canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…